Πολλά δάκρυα και καφέ υγρό στα μάτια

Freddy

Νεοφερμένο μέλος

Η Freddy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Ειμαι καινουργια σε αυτο το φορουμ και χρειαζομαι απεγνωσμενα τις γνωσεις σας για τις περσικες γατες!
Εδω και 6 μηνες πηρα εναν ομορφο γατουλη που ακουει στο ονομα Freddy!!
Συχαινομαι τα pets shop γιατι ταλαιπωρουν τα ζωακια, και ετσι 31 ιανουαριου πηρα τον freddy απο ενα pet shop για να μην ειναι μονο του την πρωτοχρονια!
Κατευθειαν διαπιστωσα το προβλημα στα ματακια του και στο τριχωμα του...
ματακια δακρυσμενα και επικαλυμμενα με ενα καφε υγρο! το τριχωμα του γεματο κομπους και ροκανιδια απο την βιτρινα του μαγαζιου!
ο μαγαζατορας μου ειπε οτι αυτο το υγρο απο τα ματακια του θα φυγει μολις γινει ενος χρονου και με τακτικο καθαρισμο με ορο και βαμβακι!
το πηγα στον κτηνιατρο καθως επρεπε να κανουμε τα εμβολια του και μου εδωσε ενα κολυριο για τα ματακια του! Οντως το κολυριο για 10 μερες εκανε δουλεια, αλλα μετα παλι τα ιδια. Αρχισε να επιδεινονεται η κατασταση. Το ξαναπηγα στον κτηνιατρο για τα επομενα εμβολια και μου ειπε οτι καποια στιγμη θα κανουμε εξεταση του εκκριματος απο τα ματακια του! αρχισε να τιναζεται ο Freddy μου και να πεταει υγρα απο τα ματακια του σε ολο το σπιτι. το καφε χρωμα μου φανηκε σαν αιμα! τοτε εκλεισα ραντεβου με το πανεπιστημιο κτηνιατρικης θεσσαλονικης στο τμημα οφθαλμολογικου.
Ενω ετρωγε ολη την ωρα, πλεον τρωει μονο μια φορα την ημερα... αρχισε να χανει την κοιλιτσα που ειχε... Στο οφθαλμολογικο ειπαν οτι αυτο δεν ειναι καλο για τις γατες περεσιας... δεν ημουνα παρουσα στην εξεταση, ηταν μονο ο μπαμπας μου οποτε δεν μπορουσε να μου εξηγησει περι τινος προκειται γιατι δεν καταλαβε! Το μονο που καταλαβε ειναι οτι αυτο που εχει στα ματια του μπορει να προερχεται απο κατι εσωτερικο του οργανισμου του, οποτε την τριτη εχουμε να κανουμε εξετασεις αιματος για να δουμε τι εχει!
Εψαξα στο internet για ασθενειες των μικρων μας φιλων οπου τα συμπτωματα με οδηγησαν στο συμπερασμα οτι ισως πασχει απο λευχαιμια ή Ρινοτραχειίτιδα!
δεν μπορω να περιμενω εως την τριτη σας παρακαλω πειτε μου περι τινος προκειται για αυτες τις ασθενειες!!!
Ανησυχω... Βοηθηστε με, σας παρακαλω.
(οταν τον πηρα τον γατουλη μου ηταν ειδη 5 - 6 μηνων)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειμαι καινουργια σε αυτο το φορουμ και χρειαζομαι απεγνωσμενα τις γνωσεις σας για τις περσικες γατες!
Εδω και 6 μηνες πηρα εναν ομορφο γατουλη που ακουει στο ονομα Freddy!!
Συχαινομαι τα pets shop γιατι ταλαιπωρουν τα ζωακια, και ετσι 31 ιανουαριου πηρα τον freddy απο ενα pet shop για να μην ειναι μονο του την πρωτοχρονια!
Κατευθειαν διαπιστωσα το προβλημα στα ματακια του και στο τριχωμα του...
ματακια δακρυσμενα και επικαλυμμενα με ενα καφε υγρο! το τριχωμα του γεματο κομπους και ροκανιδια απο την βιτρινα του μαγαζιου!
ο μαγαζατορας μου ειπε οτι αυτο το υγρο απο τα ματακια του θα φυγει μολις γινει ενος χρονου και με τακτικο καθαρισμο με ορο και βαμβακι!
το πηγα στον κτηνιατρο καθως επρεπε να κανουμε τα εμβολια του και μου εδωσε ενα κολυριο για τα ματακια του! Οντως το κολυριο για 10 μερες εκανε δουλεια, αλλα μετα παλι τα ιδια. Αρχισε να επιδεινονεται η κατασταση. Το ξαναπηγα στον κτηνιατρο για τα επομενα εμβολια και μου ειπε οτι καποια στιγμη θα κανουμε εξεταση του εκκριματος απο τα ματακια του! αρχισε να τιναζεται ο Freddy μου και να πεταει υγρα απο τα ματακια του σε ολο το σπιτι. το καφε χρωμα μου φανηκε σαν αιμα! τοτε εκλεισα ραντεβου με το πανεπιστημιο κτηνιατρικης θεσσαλονικης στο τμημα οφθαλμολογικου.
Ενω ετρωγε ολη την ωρα, πλεον τρωει μονο μια φορα την ημερα... αρχισε να χανει την κοιλιτσα που ειχε... Στο οφθαλμολογικο ειπαν οτι αυτο δεν ειναι καλο για τις γατες περεσιας... δεν ημουνα παρουσα στην εξεταση, ηταν μονο ο μπαμπας μου οποτε δεν μπορουσε να μου εξηγησει περι τινος προκειται γιατι δεν καταλαβε! Το μονο που καταλαβε ειναι οτι αυτο που εχει στα ματια του μπορει να προερχεται απο κατι εσωτερικο του οργανισμου του, οποτε την τριτη εχουμε να κανουμε εξετασεις αιματος για να δουμε τι εχει!
Εψαξα στο internet για ασθενειες των μικρων μας φιλων οπου τα συμπτωματα με οδηγησαν στο συμπερασμα οτι ισως πασχει απο λευχαιμια ή Ρινοτραχειίτιδα!
δεν μπορω να περιμενω εως την τριτη σας παρακαλω πειτε μου περι τινος προκειται για αυτες τις ασθενειες!!!
Ανησυχω... Βοηθηστε με, σας παρακαλω.
(οταν τον πηρα τον γατουλη μου ηταν ειδη 5 - 6 μηνων)
Πολύ λυπάμαι για τον γατούλη σου...Δεν ξέρω αν είναι κάτι σοβαρό,ίσως κάποιος με περσικό να έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα.Ελπίζω να τα πάει καλύτερα,ειλικρινά.Περαστικά του,φαίνεται ότι τον αγαπάς πολύ.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, αν και με όχι τόσο ευχάριστα νέα. Δεν είμαι ειδικη σε τέτοιου είδους ασθένειες, υπάρχουν κάποιοι κτηνίατροι στο forum, αλλά δεν βλέπω κανέναν μέσα αυτή την ώρα. Αγχώθηκα τώρα κι εγώ μαζί σου. Τι να πω μήπως να δοκιμάσεις να στείλεις κάποιο pm σε κάποιον από τους γιατρούς σε περίπτωση που μπουν να το δουν αμέσως? Σίγουρα ένας είναι ο Jonhdvm και η mel. Τώρα τι άλλο να πω παρά ότι εύχομαι να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.

Ναι παρα πολυ!! Ανησυχω τρομερα... τον βλεπω και απλα μου ραγιζει την καρδια τη επροκειτο να ακουσω!! αχχ

επειδη δεν γνωριζω πως λειτουργει αυτο το φορουμ μπορειται να μου πειτε πως μπορω να βρω αυτους τους γιατρους???

επειδη δεν γνωριζω πως λειτουργει αυτο το φορουμ μπορειται να μου πειτε πως μπορω να βρω αυτους τους γιατρους???

Αν στη σελίδα του forum πας προς τα κάτω θα δεις πολλά ονόματα με τους χρήστες. Κάπου θα δεις κι ένα με μπλε γράμματα JonhDVM. Αν κάνεις κλικ πάνω στο όνομα θα σου βλάλει το προφίλ. Κάπου δεξιά λέει αποστολή προσωπικού μηνύματος. Κάνεις κλικ γράγεις το μήνυμα και μετά αποστολή. Μόλις μπει θα το δει αμέσως.

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!

Δεν κάνει τίποτα. Ελπίζω να μπει κάποιος σήμερα. Απ' ότι είδα έχει και κάποιες email διευθύνσεις του γιατρού που σου λέω. Μ[ηπως να δοκίμαζες κι εκεί/ Δύσκολη μέρα πάντως. Δεν βλέπω και κανέναν moderator να είναι μέσα σήμερα. Αυτοί ξέρουν πολλά περισσότερα πράγματα. Πολύ αγχώθηκα με το γατάκι σου πάντως!

του εστειλα μηνυμα ευελπιστω να μου απαντησει!!!
Σας ευχαριστω παρα πολυ!!!
Το ονομα μου ειναι Λιανα!!
Χαρηκα!

του εστειλα μηνυμα ευελπιστω να μου απαντησει!!!
Σας ευχαριστω παρα πολυ!!!
Το ονομα μου ειναι Λιανα!!
Χαρηκα!

Χάρηκα Λιάνα. Ελπίζω στο καλύτερο για το γατάκι σου.
Το δικό μου Ελένη.

χαρηκα και εγω Ελενη!!

χαρηκα και εγω Ελενη!!

Αν θέλεις στην σελίδα Home στα τελευταία reviews, κάπου αριστερά, έχει ένα άρθρο της sublime για τα ματάκια από τα πέρσικα. Η κοπέλα είναι εκτροφέας και είναι Θεσ/νίκη αν δεν κάνω λάθος. Μπορείς να της στείλεις ένα μήνυμα ρωτώντας την τη γνώμη της. Αν μπει κι αυτή πιστεύω θα σου απαντήσει.

θα της στειλω...

Ξαναδες και λίγο αργότερα μήπως μπει και κάποιος πιο ειδικός που έχει κάποια γνώση του θέματος. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

πλεον θα περιμενω τις απαντησεις τους....

Καλησπερα τώρα είδα και εγώ το θέμα σου και το άγχος που έχεις.... Δεν είμαι γιατρός φυσικά αλλά νομίζω ότι αυτό που έχει το γατάκι σου δεν θα είναι κάτι σοβαρό αλλά όπως και να έχει θα το κοιτάξεις και με τις εξετάσεις και θα σε καθοδηγήσουν και οι γιατροί του forum επίσης βρες και την Χρήστη mel που είναι καθηγήτρια στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης και μία που είσαι και εσύ από εδώ ίσως μπορέσει να σε βοήθήσει κιόλας το προφίλ της είναι εδώ στείλτης αν είναι ένα προσωπικό μύνημα και σίγουρα θα σε βουηθήσει.....

Σ' ευχαριστώ πολύ!
Θα στείλω και ένα μηνυμα στην Mel... διαφορετικά η Τρίτη ειναι τόσο κοντά και ταυτόχρονα τόσο μακρυά για τις εξετάσεις του μικρού μας Φρεντυ!!!

Γειά σου Λιάνα μου, εύχομαι κι ελπίζω αυτό που έχει ο Φρέντυ σου να είναι κάτι απλό και περαστικό. Σίγουρα θα κάνεις το καλύτερο για τον γατούλη σου, αλλά μη σε πιάνει πανικός, προσπάθησε να χαλαρώσεις και γράφε μας τα νέα σου :)

Γειά σου Λιάνα μου, εύχομαι κι ελπίζω αυτό που έχει ο Φρέντυ σου να είναι κάτι απλό και περαστικό. Σίγουρα θα κάνεις το καλύτερο για τον γατούλη σου, αλλά μη σε πιάνει πανικός, προσπάθησε να χαλαρώσεις και γράφε μας τα νέα σου :)

Σιγουρα θα εχετε νεα μου!!
Πραγματικα εχω συγκινηθει για το μεγαλο ενδιαφερον που δειχνετε στο μικρουλι μου...
Οντως πρεπει να ηρεμησω λιγο....

Υπομονή,χαλάρωσε και να είσαι σίγουρη ότι το γατάκι σου καταλαβαίνει πόσο το νοιάζεσαι.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back