jasmine
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freddy
Νεοφερμένο μέλος
Λιάνα τι έγινε με τα αποτελέσματα τελικά? Έχουμε κανένα νεότερο?
Προς το παρον αγαπητη μου δεν εχουμε κανενα νεο...
υποτιθεται θα μου τηλεφωνουσαν σημερα απο την κλινικη απο το τμημα του παθολογικου να μου πουν αναλυτικα για τις εξετασεις!
Δεν μπορεσα να τους τηλεφωνησω γιατι το πρωι μεχρι το μεσημερι ειχα διαλεξη...
Αυριο (δηλαδη σημερα) θα παω στην κλινικη να μου δωσουν τις εξετασεις και να παω σε μια εξωτερικη κλινικη για 2η γνωμη.
θεωρω οτι ειναι το πιο σωστο...
παρ'ολα αυτα το κολυριο εχει καταπραυνει τα ματακια του...
ελπιζω να παει καλυτερα αυτη θεραπεια απο την προηγουμενη...
Η ανησυχια μου ειναι το οτι και να δωσω στο γατουλη δεν το τρωει παραμονο κροκετες... Ελπιζω αυτο να οφειλεται απο την αλλαγη καιρου και απο τον καυσωνα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
jasmine
Δραστήριο μέλος
Προς το παρον αγαπητη μου δεν εχουμε κανενα νεο...
υποτιθεται θα μου τηλεφωνουσαν σημερα απο την κλινικη απο το τμημα του παθολογικου να μου πουν αναλυτικα για τις εξετασεις!
Δεν μπορεσα να τους τηλεφωνησω γιατι το πρωι μεχρι το μεσημερι ειχα διαλεξη...
Αυριο (δηλαδη σημερα) θα παω στην κλινικη να μου δωσουν τις εξετασεις και να παω σε μια εξωτερικη κλινικη για 2η γνωμη.
θεωρω οτι ειναι το πιο σωστο...
παρ'ολα αυτα το κολυριο εχει καταπραυνει τα ματακια του...
ελπιζω να παει καλυτερα αυτη θεραπεια απο την προηγουμενη...
Η ανησυχια μου ειναι το οτι και να δωσω στο γατουλη δεν το τρωει παραμονο κροκετες... Ελπιζω αυτο να οφειλεται απο την αλλαγη καιρου και απο τον καυσωνα...![]()
Παρόμοιο πρόβλημα έχω κι εγώ με το φαγητό της δικής μου. Μόνο λίγες κροκετούλες τρώει όλη μέρα. Μάλλον από τη ζέστη είναι. Το καλό είναι να τρώει έστω κι από λίγο!
Freddy
Νεοφερμένο μέλος
Κανένα νέο;Πήρες τις εξετάσεις του;
Σε λιγο θα εχω τις εξετασεις στα χερια μου...
θα σας γραψω νεα....
Freddy
Νεοφερμένο μέλος
ολες οι εξετασεις εδειξαν οτι ειναι υγιεστατοςςςς
τωρα μενει να καταπολεμισουμε αυτο το υγρο στα ματακια του....

moukelis
Επιφανές μέλος

Για τα ματάκια σου είπαν που οφείλεται το πρόβλημα;
Freddy
Νεοφερμένο μέλος
Μπράβοοοοοοοο!!!
Για τα ματάκια σου είπαν που οφείλεται το πρόβλημα;
προς το παρον οχι δεν μου ειπαν...
θα ακολοθησω την θεραπεια που εδωσαν και θα προμηθευτω Eye Envy και την επομενη Τεταρτη που εχω ραντεβου με τον οφθαλμιατρο θα εχω νεοτερα
moukelis
Επιφανές μέλος
Άντε όλα καλά θα πάνε και με τον οφθαλμίατρο και θα γίνει περδίκι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Freddy
Νεοφερμένο μέλος
θα δουμε...
θα δειξει η αλλη τεταρτη
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το Eye Envy είναι για τους λεκέδες από τα δάκρυα στο τρίχωμα νομιζω...Άντε όλα καλά θα πάνε και με τον οφθαλμίατρο και θα γίνει περδίκι!
Με το ΕΕ σταματάνε να βγάζουνε αυτό το καφέ σκούρο υγρό και δακρύζουν φυσιολογικά όσο δακρύζουν οι άλλες γάτες. Κάποιες περσικές έχουν σοβαρότερο πρόβλημα δακρύων, άλλες λιγότερο, ανάλογα με την μορφολογία τους. Με το ΕΕ σταματάει το πρόβλημα και είναι η μόνη μόνιμη λύση που μπόρεσα να βρω γιατί μονίμως κολύριο δεν κάνει να βάζουμε στις γάτες. Οι λεκέδες κάτω απο τα μάτια δεν πρέπει να καταπολεμούνται μόνο για αισθητικούς λόγους. Δημιουργείται εκεί το κατάλληλο περιβάλλον για μολύνσεις.
Freddy
Νεοφερμένο μέλος
Με το ΕΕ σταματάνε να βγάζουνε αυτό το καφέ σκούρο υγρό και δακρύζουν φυσιολογικά όσο δακρύζουν οι άλλες γάτες. Κάποιες περσικές έχουν σοβαρότερο πρόβλημα δακρύων, άλλες λιγότερο, ανάλογα με την μορφολογία τους. Με το ΕΕ σταματάει το πρόβλημα και είναι η μόνη μόνιμη λύση που μπόρεσα να βρω γιατί μονίμως κολύριο δεν κάνει να βάζουμε στις γάτες. Οι λεκέδες κάτω απο τα μάτια δεν πρέπει να καταπολεμούνται μόνο για αισθητικούς λόγους. Δημιουργείται εκεί το κατάλληλο περιβάλλον για μολύνσεις.
Γνωριζεις καποιο συγκεκριμενο pet shop που το εχει ή μπορω να το προμυθευτω απο σενα???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool