rosalia
Νεοφερμένο μέλος
Η rosalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
23-05-07
11:37
μάλλον πως τον έχει αποροφήσει πλήρως ο γατούλης του...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasios
Νεοφερμένο μέλος
Ο kostasios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
23-05-07
13:41
εδω ειμαι... 
μιλαμε με εχει πεθανει ο γατουλης.. ρε παιδια αν ειναι περσιας και κανει ετσι δηλαδη τα μικρα κεραμυδογατακια τι κανουν??
μιλαμε κανει τρελα πραγματα..
διαβαζα καποιο αλλο θεμα με εναν αλλο φιλο που εχει μικρο σπιτι και ειχε ενδιασμους για το μπαλκονι του και εχω και εγω το ιδιο προβλημα..
μικρο σπιτι γκαρσονιερα και ενα μπαλκονι 2 φορες σαν το σπιτι μου αλλα δεν ειναι πολυ ασφαλες για τον γατουλη μου και δεν ξερω αν πρεπει να τον αφηνω να βγανει εξω...
ωρες ωρες τον βλεπω να εχει τασεις φυγης.. οταν ανοιγω την εξωπορτα κανει σαν τρελος για να φυγει...
φοβαμαι μπας και δεν του αρεσει το μερος...

μιλαμε με εχει πεθανει ο γατουλης.. ρε παιδια αν ειναι περσιας και κανει ετσι δηλαδη τα μικρα κεραμυδογατακια τι κανουν??μιλαμε κανει τρελα πραγματα..
διαβαζα καποιο αλλο θεμα με εναν αλλο φιλο που εχει μικρο σπιτι και ειχε ενδιασμους για το μπαλκονι του και εχω και εγω το ιδιο προβλημα..
μικρο σπιτι γκαρσονιερα και ενα μπαλκονι 2 φορες σαν το σπιτι μου αλλα δεν ειναι πολυ ασφαλες για τον γατουλη μου και δεν ξερω αν πρεπει να τον αφηνω να βγανει εξω...
ωρες ωρες τον βλεπω να εχει τασεις φυγης.. οταν ανοιγω την εξωπορτα κανει σαν τρελος για να φυγει...
φοβαμαι μπας και δεν του αρεσει το μερος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
23-05-07
13:45
Έλα καλέ που δεν του αρέσει το μέρος! Απλά είναι μικρούλης, ζωηρούλης και περίεργος και βιάζεται ν'ανακαλύψει τον κόσμο!!!...φοβαμαι μπας και δεν του αρεσει το μερος...![]()
Θα ηρεμήσει σιγά-σιγά θα δεις

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα.
23-05-07
13:47
Πόσο μηνών ειναι ο ψιψινέλος????
ρωτάω γιατί ο δικός μου έκανε έτσι κατά την διάρκεια του οίστρου!!!
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
23-05-07
13:47
μιλαμε με εχει πεθανει ο γατουλης.. ρε παιδια αν ειναι περσιας και κανει ετσι δηλαδη τα μικρα κεραμυδογατακια τι κανουν??
Ααααααααααχχχχχχχ, τι πληγές ξύνεις τώρα!!!!! Η δικιά μου είναι διάολος σκέτος. Δες εδώ τι μου έκανε χτες, το τέρας :greycat:
(Μετά από κάθε διαολιά βέβαια ρίχνει ένα τρίψιμο-γουργούρισμα και μας τουμπάρει αμέσως. Πάγια τακτική.)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasios
Νεοφερμένο μέλος
Ο kostasios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
23-05-07
13:56
ειναι μικρουλης ακομα.. ειναι 2,5 μηνων...Πόσο μηνών ειναι ο ψιψινέλος????

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ααααααααααχχχχχχχ, τι πληγές ξύνεις τώρα!!!!! Η δικιά μου είναι διάολος σκέτος. Δες εδώ τι μου έκανε χτες, το τέρας :greycat:
(Μετά από κάθε διαολιά βέβαια ρίχνει ένα τρίψιμο-γουργούρισμα και μας τουμπάρει αμέσως. Πάγια τακτική.)
καλα μιλαμε θα τα ειδες ολα ε??

μου εχει σκαλωσει στο μυαλο να παρω και 2ο γατακι για να εχει παρεα ο Μαρλε'ι' αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι σωστο.. επειδη σκεφτομαι με βαση τις ανθρωπινες αναγκες φοβαμαι μην τον κανω αντι να νιωθει καλυτερα να νιωθει πιο πιεσμενος.. αλλα και απο την αλλη οταν εχεις σπιτι 35τμ και ειναι ενα δωματιο δεν ξερω κατα ποσο η συμβιωση μας θα ηταν η καλυτερη... βεβαια σε 3 μηνες που θα αλλαξω σπιτι και θα παω σε μεγαλυτερο ισως το σκεφτω διαφορετικα...
Α! ξεχασα να σας πω! στο σπιτι μενει και μια χελωνιτσα η οποια πλεον μετα απο 12 χρονια εχει γινει χελωναρα!!!

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα.
23-05-07
15:02
Αυτο δεν ειναι τιποτα που εκανε η Αρηθα η Φαιδρα οταν την ειχα Πατρα πηδουσε στο μπαλκονι του διπλα που αντικειμενικα ειναι πολυ κοντα μεχρι και ανθρωπος πηδαει αν ειναι γεναιος και δεν φτανει που πηδουσε δεν φτανει που την φωναζα και με εγραφε και εκανε βολτες πηγαινε και νιαουριζε και στην μπαλκονοπορτα του παλι καλα που ο γειτονας λειπει για μερες ολοκληρες 
Κωστα δεν ειναι οτι δεν του αρεσει ο χωρος που ειναι απλα σαν μικρος ειναι και περιεργος και εμενα η Ιολη μου που ειναι 2.5 μηνων δεν σταματαει πουθενα και εσυ εισαι και τυχερος που τα περσικα δεν τσιριζουν
ελα να ακουσεις την Ιολη οταν αλαζω δωματιο και ψαχνει να με βρει και μετα μου λες 

Κωστα δεν ειναι οτι δεν του αρεσει ο χωρος που ειναι απλα σαν μικρος ειναι και περιεργος και εμενα η Ιολη μου που ειναι 2.5 μηνων δεν σταματαει πουθενα και εσυ εισαι και τυχερος που τα περσικα δεν τσιριζουν
ελα να ακουσεις την Ιολη οταν αλαζω δωματιο και ψαχνει να με βρει και μετα μου λες 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum