Πολλές απορίες....

kwnstadina

Νεοφερμένο μέλος

Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
καλησπερα σας.η μπιζου μου ειναι πλεον τεσσαρων μηνων και εχουν δημιουργηθει καινουρια προβληματα.

1)σημερα παρατηρησα οτι της λειπει ενα δοντακι μπροστα μπροστα.βγαζουν οι γατες δοντια ή φταινε οι κροκετες που ειναι σκληρες??

2)επισης οταν την πηγα στον κτηνιατρο μας ειπε οτι θα κανει στειρωση 6μηνων.
η γατουλα μου ομως συναναστρεφεται με ενα αλλο αρσενικο στην ηλικια της που ειναι του αγοριου μου και κανουν παρεα στο μπαλκονι.
μηπως ειναι πολυ αργα οι 6μηνες?μηπως πρεπει να την στειρωσω νωριτερα?

3)οταν την πρωτο πηρα της εβαλα ενα σπρει για τις ψειρες και μαλιστα 2φορες που ελεγε οτι η γατα ειναι προστατευμενη για 6 μηνες.βρηκα ομως ψειρες πανω της.υπαρχει περιπτωση αθτα τα σπρει να μην ειναι καλα?

4)το αγορι μου μου εχει δωσει ενα σκεπαστο κρεβατακι για τη γατα μου που το ειχε χρησιμοποιησει πρωτα η παλια του γατα.οταν το εβελα μεσα εφευγε και καποια στιγμη εκανε τα κακα του εκει.θελω να το πλυνω να φυγουν ολες οι μυρωδιες,πως ομως?
δεν θελω να το βαλω στο πλυντηριο,θα χαλασει.

5)πως θα του κοψω την κονσερβα? τησ εχω 2πιατακια το ενα για κονσερβες και το αλλο για κροκετες.εχει μαθει τωρα και τρωει μονο κονσερβες,οταν δεν του βαζω δεν τρωει τα αλλα.μηπως πονανε τα δοντακια του?τι να κανω?

6)πιστευετε οτι τα φρισκιες απο τα σουπερ μαρκετ ειναι ακριβα?τι μου προτεινετ να παρω απο το σουπερ μαρκετ? εχουμε και ενα πετ σοπ αλλα ειμαι μακρια και δεν παω

ευχαριστω εκ των προτερων!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να μην μπερδεύονται πολλά θέματα μαζί, το καλύτερο θα είναι όταν έχεις κάποια απορία, να χρησιμοποιείς την Αναζήτηση για να δεις αν έχει ήδη καλυφθεί από κάποιο άλλο thread στο φόρουμ και να γράφεις εκεί, ώστε να είναι μαζεμένες σε ένα σημείο όλες οι συζητήσεις για τη διατροφή, σε ένα άλλο όλες οι συζητήσεις για τα παράσιτα, και ούτω καθ'εξής.

1)σημερα παρατηρησα οτι της λειπει ενα δοντακι μπροστα μπροστα.βγαζουν οι γατες δοντια ή φταινε οι κροκετες που ειναι σκληρες??
Ναι, οι γάτες αλλάζουν δόντια. Σχετικό παλιότερο θέμα εδώ.
2)επισης οταν την πηγα στον κτηνιατρο μας ειπε οτι θα κανει στειρωση 6μηνων.
η γατουλα μου ομως συναναστρεφεται με ενα αλλο αρσενικο στην ηλικια της που ειναι του αγοριου μου και κανουν παρεα στο μπαλκονι.
μηπως ειναι πολυ αργα οι 6μηνες?μηπως πρεπει να την στειρωσω νωριτερα?
Συνήθως η στείρωση γίνεται στους 6 μήνες. Αν συνυπάρχει με αρσενικό όμως είναι πιθανό να μείνει έγκυος και πιο νωρίς. Καλύτερα θα ήταν είτε να τα κρατήσετε χωριστά ώσπου να στειρωθούν, είτε να την πάτε αμέσως για στείρωση μόλις αντιληφθείτε τα πρώτα σημάδια του οίστρου.
Για τη στείρωση, δες εδώ.
Για τα συμπτώματα του οίστρου, εδώ.

3)οταν την πρωτο πηρα της εβαλα ενα σπρει για τις ψειρες και μαλιστα 2φορες που ελεγε οτι η γατα ειναι προστατευμενη για 6 μηνες.βρηκα ομως ψειρες πανω της.υπαρχει περιπτωση αθτα τα σπρει να μην ειναι καλα?
Για την αποπαρασίτωση, δες εδώ.
4)το αγορι μου μου εχει δωσει ενα σκεπαστο κρεβατακι για τη γατα μου που το ειχε χρησιμοποιησει πρωτα η παλια του γατα.οταν το εβελα μεσα εφευγε και καποια στιγμη εκανε τα κακα του εκει.θελω να το πλυνω να φυγουν ολες οι μυρωδιες,πως ομως?
δεν θελω να το βαλω στο πλυντηριο,θα χαλασει.
Δες εδώ. Οι μυρωδιές, αν δεν κάνω λάθος, φεύγουν με μαγειρική σόδα.
5)πως θα του κοψω την κονσερβα? τησ εχω 2πιατακια το ενα για κονσερβες και το αλλο για κροκετες.εχει μαθει τωρα και τρωει μονο κονσερβες,οταν δεν του βαζω δεν τρωει τα αλλα.μηπως πονανε τα δοντακια του?τι να κανω?
Για θέματα διατροφής, δες εδώ. Η μετάβαση από τη νωπή στην ξηρά τροφή γίνεται σταδιακά, ανακατεύοντας ποσότητα ξηρής τροφής μέσα στην κονσέρβα σε όλο και μεγαλύτερη αναλογία. Η όλη διαδικασία, μέχρι να μάθει να τρώει μόνο ξηρή τροφή, μπορεί να πάρει μέχρι και 1-2 μήνες.
6)πιστευετε οτι τα φρισκιες απο τα σουπερ μαρκετ ειναι ακριβα?τι μου προτεινετ να παρω απο το σουπερ μαρκετ? εχουμε και ενα πετ σοπ αλλα ειμαι μακρια και δεν παω
Για κριτικές γατοτροφών, δες εδώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω παρα πολυ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back