Πολλές γάτες!!!

Λοιπον, ακου να δεις πως γινετε!!! Ο κτηνιατρος μου στο Χαλανδρι παιρνει 50 ευρω, τις πηγαινω το πρωι η το απογευμα τις στειρωνει οποτε μπορει γιατι προηγουνται οι πελατες και πηγαινει και τις παιρνω την επομενη μερα...Βρηκα ομως και καποιον αλλο κτηνιατρο απο στην Ελευσινα που ειναι πιο κοντα στο Πευκο και του εξηγησα οτι αυτα τα γατια ειναι αδεσποτα , και δεν μιλαμε για 1 αλλα για πολλα.. του εξηγησα οτι ειναι δικια μου πρωτοβουλια και ουτε ειμαι και εγω ο Ελληνας κροισος..αν δεν μου κανει την τιμη στα 50 ευρω..τοτε θα συνεχισω να πηγαινω στο Χαλανδρι...μετα τοον γυρνας απο το φιλοζωικο στο εμπορικο..και του λες οτι με τα 120 ευρω..αντε να σου φερω 2-3 γατες το πολυ αμα το πας στα 50...που παιτνουν και αλλοι συναδελφοι σου στο Χαλανδρι ( σου δινω και το ονομα για να το χρησιμοποιησεις) τοτε μιλαμε οτι θα σου φερω τουλαχιστον 10-20 και θα μου ειναι πολυ ευκολο να μπω στη διαδικασια...και υστερα..το κοστος τον φαρμακων ειναι απειροελαχιτο ( 2 ενεσεις ειναι, μια ναρκωσης και μια αντιβιωσης) αλλωστε το μονο που του ζητας ειναι ο χρονος του οποτε μπορει καποια στιγμη... να κανει μια 20 λεπτη διαδικασι...για ενα αδεσποτο.

Μπορεις επισης να του πεις οτι ο κτηνιατρος που εριξε την τιμη του απο 90 ευρω σε 50 ειδε την πελατεια του 3πλασιαζεται διοτι μολις το εμαθαν και αλλοι κατοικοι της Ελευσινας οτι κανει τετοια τιμη πηγαν και αλλοι γατουλες για στειρωση... Επισης του αναφερεις οτι 1 εμπειρος κτηνιατρος( οπως αυτος- τον ανεβαζεις κιολας) μπορει να καταλαβει πιο ειναι αδεσποτο γατακι και πιο δεν ειναι!!! αρα δεν εχει τον φοβο να πανε καποιοι και να στειρωσουν τα ζωα τους με χαμηλη τιμη!!! Προσπαθησε το αξιζει τον κοπο, και εκτος απο την στειρωση...αν δεις καμια γατα που ειναι ειδη εγκυος τοτε αμεσα αυτην για εκτρωση...το ξερω μπορει να ακουγετε σκληρο αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις για το ζωακι και τα μωρακια!!! ( αν θες ονοματα η τηλ.. στειλε μου πμ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back