lamni
Νεοφερμένο μέλος
Ο lamni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα.
14-09-07
16:28
Καλησπερα σε όλους. Την γατούλα μας 3,5 μηνων την αφήνουμε πολλες ώρες μόνη στο σπιτι. Απο τις 7 το πρωί μεχρι και τις 5 το απόγευμα στην καλύτερη περίπτωση. Την αφήνουμε στο παιδικό εκει που κοιμάτε και τα βράδια, με τροφή νεράκι και την τουαλέτα της και πολλα παιχνίδια. Εγώ όμως έχω ΄τυψεις. Ξέρει κανείς αν αυτό την κάνει να υποφέρει ή αν της κάνει κακό στην ψυχολογία της? Φανταστειτε ότι πολλες φορές αφήνω ανοιχτή και την τηλεόραση για να έχει παρέα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
14-09-07
16:34
Ενα δευτερο γατακι ειναι παντα η λυση και εγω που τον ειχα μονο του απο τοτε που πηρα τον δευτερο δεν εχω πλεον τυψεις ξερω οτι ειναι μαζι και εχουν παρεα..Αφου θελω να παρω και τριτο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
14-09-07
17:43
Συμφωνώ με την Αντωνία για το δεύτερο γατάκι, είναι πολύ καλή λύση!
Ακόμα όμως κι αν δεν είναι δυνατό κάτι τέτοιο, τα γατάκια προσαρμόζονται σχετικά εύκολα στις δικές μας συνήθειες, αν της αφήνετε παιχνίδια για να απασχολείται δε θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς, τις περισσότερες ώρες που θα μένει μόνη της θα κοιμάται. Πρέπει όμως μετά να είστε προετοιμασμένοι για τρελά παιχνίδια, γιατί η καημενούλα θα θέλει να εκτονώσει όλη της την ενέργεια μέσα στις λίγες ώρες που είστε μαζί.
Θα πρότεινα επίσης να μην την αφήνετε κλεισμένη μόνο μέσα σ' ένα δωμάτιο για τόσες ώρες, γιατί περιορίζεται πολύ ο ζωτικός της χώρος. Αν μαζέψετε τα εύθραυστα αντικείμενα από το υπόλοιπο σπίτι, θα είναι πολύ καλύτερα αν μπορεί να τριγυρίζει σε έναν μεγαλύτερο χώρο.
Ακόμα όμως κι αν δεν είναι δυνατό κάτι τέτοιο, τα γατάκια προσαρμόζονται σχετικά εύκολα στις δικές μας συνήθειες, αν της αφήνετε παιχνίδια για να απασχολείται δε θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς, τις περισσότερες ώρες που θα μένει μόνη της θα κοιμάται. Πρέπει όμως μετά να είστε προετοιμασμένοι για τρελά παιχνίδια, γιατί η καημενούλα θα θέλει να εκτονώσει όλη της την ενέργεια μέσα στις λίγες ώρες που είστε μαζί.
Θα πρότεινα επίσης να μην την αφήνετε κλεισμένη μόνο μέσα σ' ένα δωμάτιο για τόσες ώρες, γιατί περιορίζεται πολύ ο ζωτικός της χώρος. Αν μαζέψετε τα εύθραυστα αντικείμενα από το υπόλοιπο σπίτι, θα είναι πολύ καλύτερα αν μπορεί να τριγυρίζει σε έναν μεγαλύτερο χώρο.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα.
14-09-07
17:43
Θα συμφωνήσω κι εγώ με την Αντωνία. 2 γατάκια μαζί είναι πιο ευτυχισμένα. Τώρα σχετικά με τις ώρες που λείπεις φαντάζομαι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά οπότε μια παρεούλα θα βοηθούσε. 

anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
14-09-07
18:14
Σίγουρα η παρέα ενός δεύτερου γατιού θα βοηθήσει. Αν αυτό δεν γίνεται φρόντισε να του αφήνεις διάφορα παιχνιδάκια για να έχει να ασχολείται. Πάντως πιστεύω ότι οι γάτες είναι αρκετά ευπροσάρμοστες στα δικά μας ωράρια.
lamni
Νεοφερμένο μέλος
Ο lamni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα.
16-09-07
12:44
Προσπαθώ να της αφήνω παιχνιδάκια και έχω πάντα τον νου μου να περιορίζω στο ελάχιστο τον χρόνο που μένει μόνη. Την κλείνω ακόμη μόνη στο δωμάτιο γιατί το σ΄πίτι έχει πολύ επικ΄υνδινα σημεία αποθήκες που δεν έχου πόρτες αλλά και γιατί ακόμη δεν έχω ψυχολογήσει μέχρι που μπορεί να ...φτάσει. Δεν έχω σκοπό να μαζέψω τίποτα από το σπιτι με τον φόβο μήπως μου το σπάσει. Είναι μια τακτική που την εφάρμοσα και στα παιδια μου ...Θέλω να μάθει να ζει με όλα τα όμορφα πράγματα γύρω μας. Εχετε δίκιο για το δευτερο γατάκι είναι μια λύση άλλα επειδή μάλλον δεν τη βλέπω πιθανή βάζω τα πιτσιρίκια μου να την ξεθεώνουν στο παιχνίδι κάθε απόγευμα. Ο μίκρος την πάιζει δε τόσο τρελλά που μετά απο λίγο η γατούλα τρέχει να κρυφτεί γιατί δεν αντέχει άλλο!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum