Πολλή γκρίνια!!

hionath1980

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα.
Καλησπέρα σας!!

Η όμορφη Λίζα μας είναι πλέον 5 μηνών!! Μόλις τελειώσαμε με τον γιατρό μας τα τελευταία μας εμβόλια και χαλαρώνουμε! Αλλα από οτι καταλαβαίνω αρχίζουμε και μπαίνουμε στην γόνιμη περίοδο γιατί από χθες άρχισε να μου γκρινιάζει πολύ! Το νιαούρισμα της είναι αργό και παρατεταμένο σαν κλάμα σε χαμηλό τόνο!
Βέβαια της εμαθα να βγαινει στο πισω μπαλκονι και καλομαθε ξαπλωνοντας στον ηλιο.....οποτε τωρα γκρινιαζει ΚΑΙ για αυτο τον λόγο παρακαλώντας με να της ανοίξω! Ακομη δεν ειδα καποια υγρα αλλα να φανταστω οτι αυτο το παραπονιαρικο κλαμα ειναι γιατι ετοιμαζόμαστε να γινουμε "γυναικες" ?? :P

Εννοείτε οτι θα παει για στείρωση αν θα ήθελα να είχα ακόμη ένα για συντροφιά της. Αλλα ποίος μου εγκυαται οτι θα κάνει ένα το πολυ 2 μωράκια?? Κανενας !!!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το στειρωσεις:)αν θελεις ενα γατακι ακομα υπαρχουν τοσα στις αγγελιες που μπορεις να τους δωσεις σπιτι αφου εχεις την δυνατοτητα..κανενας δεν μπορει να εγγυηθει οτι θα κανει ενα γατακι..το βλεπω πολυ δυσκολο παντως..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το στειρωσεις:)αν θελεις ενα γατακι ακομα υπαρχουν τοσα στις αγγελιες που μπορεις να τους δωσεις σπιτι αφου εχεις την δυνατοτητα..κανενας δεν μπορει να εγγυηθει οτι θα κανει ενα γατακι..το βλεπω πολυ δυσκολο παντως..

Το ξέρω οτι υπάρχουν πολλές αγγελίες απλά το μόνο που φοβάμαι είναι η αντίδραση της μικρής με το νέο μέλος! Αν και μέχρι τους 2 πρώτους μήνες ζούσε με την μαμάκα!

Απάντηση: Πολυ γκρινια!!

Αλήθεια...ξέρουμε πόσες μέρες σέρνει μια γάτα??

Το ξέρω οτι υπάρχουν πολλές αγγελίες απλά το μόνο που φοβάμαι είναι η αντίδραση της μικρής με το νέο μέλος! Αν και μέχρι τους 2 πρώτους μήνες ζούσε με την μαμάκα!

δεν νομιζω οτι το μπεμπακι σου θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα..ειναι και μικρη ακομα αρα θα παιζουν παρεα..φυσικα τις πρωτες μερες δεν θα λειψουν τα κχχ και απο τις 2 πλευρες..γι αυτο να εισαι σιγουρη:P ειναι φυσιολογικο εξαλλου..εγω να φανταστεις εφερα 2ο γατι στο σπιτι οταν η γατα μου ηταν ηδη 2 χρονων και δεν ειχαμε καποιο προβλημα εκτος απο τα κχχ των πρωτων ημερων:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back