Πολυήμερη φιλοξενία διαβητικού υπερήλικα γάτου

the bgt

Νεοφερμένο μέλος

Ο the bgt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Xαιρετω τους γατοφιλους!
Η αδερφη μου εχει εναν υπερηλικα γατουλη (σχεδον 17 χρονων) ο οποιος εχει διαβητη (ειναι και λιγο τυφλος και λιγο κουφος εχει και τα αρθριτικουλια του εεε.. γεραματα, καταλαβαινετε). Κατα τα αλλα ομως ειναι χαδιαρης και τρωει σαν εφηβος ο ατιμος!
Η αδερφη μου πρεπει να λειψει για 3 εβδομαδες τον Ιουλιο. Δυστυχως δεν υπαρχει καποιος να πηγαινει σπιτι της και ο γατος χρειαζεται φροντιδα (δυο φορες την μερα ινσουλινη, γενικα παρακολουθηση). Εγω δε μπορω να τον φιλοξενησω γιατι εχω προβλημα ασθματος και εχω ηδη μια γατα.
Το Κτηνιατρειο που συνηθως φιλοξενουσε τον γατουλη, της απαντησε αρνητικα αυτη τη φορα.
Γνωριζει κανεις σας κτηνιατρειο ή κλινικη ή ξενοδοχειο με κτηνιατρικη παρακολουθηση που θα μπορουσε να φιλοξενισει τον γερακο μας?
Το ιδανικο θα ηταν στο κεντρο της Αθηνας και ιδιαιτερα στην περιοχη της Κυψελης, αλλα προκειμενου να βρουμε το σωστο και αξιοπιστο περιβαλλον ας ειναι και εκτος της περιοχης μας.

Σας ευχαριστουμε πολυ! :thumbup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back