Flitzy
Νεοφερμένο μέλος
Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
03-12-11
15:40
Βρεθηκε ενα παρα πολυ αρωστο γατακι στην περιοχη ρετζικιου, σας παρακαλω υπαρχει καποιος να βοηθισει?! Το καιμενο ηταν πανβρομικο και δεν φαινοταν καθολου καλα. Δεν μπορω να το μαζεψω, εχω ιδη μια γατα και ενα σκυλο και δεν μπορω με τιποτα να πληρωσω κτηνιατρο. Πηρα την "Αγαπη" αλλα δεν μπορουν να βοηθησουν μεχρι την Δευτερα και νομιζω πως θα εχει ψοφισει μεχρι τοτε.
Αν καποιος μπορει να βοηθησει σας παρακαλω παρτε τηλεφωνω στο 2310676782 η αν απαντησει η μαμα παρακαλω πεστε τησ να σας δωσει το κινητο μου.
Αν καποιος μπορει να βοηθησει σας παρακαλω παρτε τηλεφωνω στο 2310676782 η αν απαντησει η μαμα παρακαλω πεστε τησ να σας δωσει το κινητο μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
03-12-11
22:03
Αν τυχον διαβασεις το μυνημα, και το γατακι τη βγαλει μεχρι τη Δευτερα παρε τηλεφωνο την Αλεξανδρα Κοκολη, εχει κτηνιατριο στο Ρετζικι 2310672543. Εξηγησε της οτι προκειται για αδεσποτο και ρωτα την εαν μπορει να το περιθαλψει δωρεαν.
Δυστυχως Σαββατο βραδυ ποιος να σε βοηθησει χωρις κτηνιατρο?
Δυστυχως Σαββατο βραδυ ποιος να σε βοηθησει χωρις κτηνιατρο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool