Πολύ επείγον να υιοθετηθούν τα αδεσποτάκια!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Psika

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Psika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα.
Είναι πραγματικά πολύ επείγον να χαριστούν σε φιλόζωους ανθρώπους τα παραπάνω γατάκια ή έστω να φιλοξενηθούν!Στη δουλειά που είμαι βρήκαμε τις προάλλες 2 γατάκια ούτε 2 μηνών, τα μικρά που βλέπετε στις φώτο (γκρι γατάκι,τιγράκι) και μαζί τους και ένα μεγαλύτερο περίπου 5 μηνών από ότι υπολογίζω τον garfield όπως τον έχω ονομάσει ,τα οποία νιούριζαν επίμονα γιατί πεινούσαν. Μάλιστα επειδή δεν τα τάιζε κανένας από ότι μου είπε μια κοπέλα μπήκαν στην υπηρεσία και εκεί τα κυνήγησε κάποιος με πολύ άσχημο τρόπο διότι από ότι είπε είναι αλλεργικός στα γατάκια. Λοιπόν κάπως έτσι ξεκίνησαμε να τους ρίχνουμε λίγο φαγάκι και την επομένη εμφανίστηκε και η μάνα τους, η γατούλα με τις πορτοκαλί πινελιές και τα καταπράσινα μάτια (σύνολο 4). Τώρα κάθε πρωί είναι στην υπηρεσία και νιουρίζουν για φαί αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί,διότι η υπηρεσία δεν τα θέλει και πρέπει οπωσδήποτε να απομακρυνθούν. Συν τοις άλλοις η σύμβασή μας τελειώνει τον ιανουάριο και τα γατάκια θα μείνουν πάλι χωρίς φαί και στην ουσία είναι σαν να τα καταδικάζουμε σε θάνατο!!!Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω και τα 4 σπίτι μου είναι πάρα πολλά, καθώς επίσης και η αυλή κοινόχρηστη και τις γάτες δεν τις θέλουν οι γείτονες και τους ρίχνουν φόλες. Η άλλη κοπέλα η μόνη που έχει δείξει κάποιο ενδιαφέρον μου λέει ότι ας τα ταίζουμε μέχρι να ορθοποδήσουν και μετα τα αφήνουμε, εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό με τίποτα όμως!!! Για αυτό αν θέλετε κάποιο ζωάκι υιοθετήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, ούτως ή άλλως είναι πανέμορφα. Ή έστω αν μπορεί κάποιος να φιλοξενήσει κάποιο μέχρι να βρεθεί σπιτάκι, ώστε να τα μοιραστούμε. Στην δουλειά κανένας δεν θέλει να πάρει ένα, βέβαια τα μικρά θηλάζουν ακόμη από μανούλα.Όποιος θέλει κάποιο από αυτά μπορεί να επικοινωνήσει στο 6973623338 ή στο email akrivime@yahoo.gr
Άλλωστε δεν είναι πανέμορφα;:clapup::clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• gkri gataki.JPG
    gkri gataki.JPG
    190,6 KB · Εμφανίσεις: 66
  • garfield.JPG
    garfield.JPG
    163,5 KB · Εμφανίσεις: 49
  • tigraki 1.bmp
    tigraki 1.bmp
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 48
  • pardali.bmp
    pardali.bmp
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 49
Ακόμη δεν μας ζήτησε κανείς:(:(:(:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υιοθετήθηκαν!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back