vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
,δεν λέω ότι θα ήθελα να τα πετάξουν για να τα βρω αλλά αν κάπου κάποιος είναι να πετάξει μωρά θα ήθελα να τα βρω εγω,πηστεύω πως θα τα μεγάλωνα σωστά,αυτό όμως δεν σημαίνει οτι μπορώ να πάρω μωρά που έχουν βρεί άλλοι γιατί έ έχουνε σπιτι κ τα βολεύουν κ δεν θέλω να μπω σε μπελάδες με τον πατέρα μου, αλλά αν τα έβρησκα εγω θα ένιωθα υποχρέωση να τα κρατήσω ακόμα κ κρυφά,πηστεύω πως θα ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία,αλλά ποτέ δεν έχω βρεί
μήπως ξέρει κάποιος ποιά εποχή είναι σηχνότερο να βρεθούν,κ σε ποιά μέρη,π.χ.σε χωράφια,σε κάδους έξω απο την πόλη,σε κεντρικούς,πάντως εγω όποιον κάδο κ να δω τον χτυπάω λίγο(ένα διακριτικό τακ τακ)
μήπως υπαρχουν τίποτα μωρά κ δεν τα ακούσει κανείς κ πεθάνουν έτσι
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν ενδιαφέρεσαι διάβασε το μηνυμα sos 4 ορφανά ζητούν θετές μαμάδες.Ισως βρείς αυτό που θέλεις.δεν θα ήθελα ποτέ να τους στερήσω τη μαμά τους μόνο αν ήταν ανάγκη,όσο κ αν θέλω να μεγαλώσω μωράκια αυτό θα ήταν για το κακό τους,καλύτερα να μην τα δώσεις τόσο μικρά,να βάλεις φωτό τους να τα δούμε όταν γενηθούν με το καλό![]()
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι να μην υπήρχαν εγκαταλελειμένα ζωάκια, πόσ μάλλον μωρά και νεογέννητα... Θα σε συμβούλευα να προσεχεις για το τί εύχεσαι, γιατί η φροντίδα μωρών είναι πολύ δύσκολη. Πρεπει να τρώνε με μπιμπερό κάθε 2-3 ώρες (τί θα έκανες με το σχολείο???) και δε θα κοιμόσουν ποτέ. Να τα κράταγες κρυφά δεν θα υπήρχε περίπτωση γιατί φωνάζουν δυνατά μίου μίου κάθε λίγο και λιγάκι. Επιπλέον τα κάνουν πάνω τους και μόνο αφού τα τρίψεις εσύ και θα έπρεπε συνέχεια να τα καθαρίζεις και να πλένεις τις κουβέρτες του και τα στρωσίδια τους. Βέβαια να μην ξεχνάμε και το ενδεχόμενο να πεθάνουν, γιατί λίγα μωρά ζουν χωρίς το γάλα και τη φροντίδα της μάνας τους.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν ενδιαφέρεσαι διάβασε το μηνυμα sos 4 ορφανά ζητούν θετές μαμάδες.Ισως βρείς αυτό που θέλεις.
Η κυρία τα δίνει μόνο σε θετές μάνες γάτες. Αποκλείεται να τα δώσει σε 14χρονο παιδί.
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος

kokkas
Νεοφερμένο μέλος
Με χαρά διάβασα το γατόφιλο μήνυμά σου. Στην δική μας οικογένεια έχουμε ακριβώς το αντίθετο ζήτημα από σένα: Έχουμε 3 μαμάδες γάτες με μωρά που ψάχνουν σπίτι κατεπειγόντως. Είναι απίστευτα γλυκά, τα περισσότερα ασπρόμαυρα, παίζουν συνέχεια και αγαπάνε πολύ τους ανθρώπους και τα σκυλιά. Μπορούν να μείνουν σε σπίτι ή κήπο, αρκεί να έχουν καλή παρέα. Τους αρέσει επίσης η κλασική μουσική. Μήπως θα θέλατε, εσύ κι ο μπαμπάς σου, να υιοθετήσετε κάποια; Μπορούμε να να σας στείλουμε φωτογραφίες,
από την γατοοικογένεια του Βασίλη με εκτίμηση,
Μιάου
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ ευχαριστως(αν θες γιατι κι εγω ψαχνω γατογονεις απο τωρα )να σου εδινα αλλα οχι απο τοσο μικρα αυτο εννοωδεν θα ήθελα ποτέ να τους στερήσω τη μαμά τους μόνο αν ήταν ανάγκη,όσο κ αν θέλω να μεγαλώσω μωράκια αυτό θα ήταν για το κακό τους,καλύτερα να μην τα δώσεις τόσο μικρά,να βάλεις φωτό τους να τα δούμε όταν γενηθούν με το καλό![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχουμε 3 μαμάδες γάτες με μωρά που ψάχνουν σπίτι κατεπειγόντως.
Μήπως λοιπόν αντί να ψαχνεις για σπίτι για τοσα νεογέννητα, να αρχίσεις να στειρώνεις σιγά σιγά. Εχεις σκεφτεί τι θα κάνεις με τόσες γατες;
Και αν κάνουν και δευτερο γυρο από γέννες;;;;

vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος

vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως λοιπόν αντί να ψαχνεις για σπίτι για τοσα νεογέννητα, να αρχίσεις να στειρώνεις σιγά σιγά. Εχεις σκεφτεί τι θα κάνεις με τόσες γατες;
Και αν κάνουν και δευτερο γυρο από γέννες;;;;![]()
έχει κ αυτό κάποια λογική(μόνο στην περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να κρατήσει τα μωρά γιατί αλλιώς είναι χαρά να έχει κάποιος μωρά στο σπίτι)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool