Πολύ θα ήθελα να βρω νεογέννητα!!!

vasileia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
μπορεί να με πείτε χαζή αλλά θα ήθελα πολύ να βρω νεογέννητα γατάκια να τα μεγαλώσω,ευτηχώς για αυτά όμως στην περιοχή μου δεν πετάνε συχνά ή εγώ δεν έχω βρεί:confused:,δεν λέω ότι θα ήθελα να τα πετάξουν για να τα βρω αλλά αν κάπου κάποιος είναι να πετάξει μωρά θα ήθελα να τα βρω εγω,πηστεύω πως θα τα μεγάλωνα σωστά,αυτό όμως δεν σημαίνει οτι μπορώ να πάρω μωρά που έχουν βρεί άλλοι γιατί έ έχουνε σπιτι κ τα βολεύουν κ δεν θέλω να μπω σε μπελάδες με τον πατέρα μου, αλλά αν τα έβρησκα εγω θα ένιωθα υποχρέωση να τα κρατήσω ακόμα κ κρυφά,πηστεύω πως θα ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία,αλλά ποτέ δεν έχω βρεί;)μήπως ξέρει κάποιος ποιά εποχή είναι σηχνότερο να βρεθούν,κ σε ποιά μέρη,π.χ.σε χωράφια,σε κάδους έξω απο την πόλη,σε κεντρικούς,πάντως εγω όποιον κάδο κ να δω τον χτυπάω λίγο(ένα διακριτικό τακ τακ):Pμήπως υπαρχουν τίποτα μωρά κ δεν τα ακούσει κανείς κ πεθάνουν έτσι:(...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον σε 2-2,5 μηνες η γατα μου(πρωτα ο θεος)θα γεννησει.Δεν ξερω ομως αν θα τα εδινα νειγεννητα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν θα ήθελα ποτέ να τους στερήσω τη μαμά τους μόνο αν ήταν ανάγκη,όσο κ αν θέλω να μεγαλώσω μωράκια αυτό θα ήταν για το κακό τους,καλύτερα να μην τα δώσεις τόσο μικρά,να βάλεις φωτό τους να τα δούμε όταν γενηθούν με το καλό:up:

δεν θα ήθελα ποτέ να τους στερήσω τη μαμά τους μόνο αν ήταν ανάγκη,όσο κ αν θέλω να μεγαλώσω μωράκια αυτό θα ήταν για το κακό τους,καλύτερα να μην τα δώσεις τόσο μικρά,να βάλεις φωτό τους να τα δούμε όταν γενηθούν με το καλό:up:
Αν ενδιαφέρεσαι διάβασε το μηνυμα sos 4 ορφανά ζητούν θετές μαμάδες.Ισως βρείς αυτό που θέλεις.

Βασιλεία καλησπέρα :) Μακάρι να μην υπήρχαν εγκαταλελειμένα ζωάκια, πόσ μάλλον μωρά και νεογέννητα... Θα σε συμβούλευα να προσεχεις για το τί εύχεσαι, γιατί η φροντίδα μωρών είναι πολύ δύσκολη. Πρεπει να τρώνε με μπιμπερό κάθε 2-3 ώρες (τί θα έκανες με το σχολείο???) και δε θα κοιμόσουν ποτέ. Να τα κράταγες κρυφά δεν θα υπήρχε περίπτωση γιατί φωνάζουν δυνατά μίου μίου κάθε λίγο και λιγάκι. Επιπλέον τα κάνουν πάνω τους και μόνο αφού τα τρίψεις εσύ και θα έπρεπε συνέχεια να τα καθαρίζεις και να πλένεις τις κουβέρτες του και τα στρωσίδια τους. Βέβαια να μην ξεχνάμε και το ενδεχόμενο να πεθάνουν, γιατί λίγα μωρά ζουν χωρίς το γάλα και τη φροντίδα της μάνας τους.

Αν ενδιαφέρεσαι διάβασε το μηνυμα sos 4 ορφανά ζητούν θετές μαμάδες.Ισως βρείς αυτό που θέλεις.

Η κυρία τα δίνει μόνο σε θετές μάνες γάτες. Αποκλείεται να τα δώσει σε 14χρονο παιδί.

έχω μεγαλώσει τρία μωρά σκυλάκια(2 αδερφάκια κ πριν 2 χρόνια 1 μόνο του)τα δύο ήταν τριών ημερών κ το ένα μόλις που γενήθηκε κ θέλανε να το πνίξουν στον κουβά με το νερό,δεν μπορούσα να το αφήσω,πάντως ο κτηνίατρος μου είπε οτι τα μεγάλωσα πολύ καλύτερα απο άλλους,κ θα ήθελα να μεγαλώσω κ γατάκι,ο μπαμπάς λύπει κ δεν είναι στο σπίτι να τα ακούει,απλά δεν θα του το έλεγα:cool:

Αγαπητή Βασιλεία,
Με χαρά διάβασα το γατόφιλο μήνυμά σου. Στην δική μας οικογένεια έχουμε ακριβώς το αντίθετο ζήτημα από σένα: Έχουμε 3 μαμάδες γάτες με μωρά που ψάχνουν σπίτι κατεπειγόντως. Είναι απίστευτα γλυκά, τα περισσότερα ασπρόμαυρα, παίζουν συνέχεια και αγαπάνε πολύ τους ανθρώπους και τα σκυλιά. Μπορούν να μείνουν σε σπίτι ή κήπο, αρκεί να έχουν καλή παρέα. Τους αρέσει επίσης η κλασική μουσική. Μήπως θα θέλατε, εσύ κι ο μπαμπάς σου, να υιοθετήσετε κάποια; Μπορούμε να να σας στείλουμε φωτογραφίες,

από την γατοοικογένεια του Βασίλη με εκτίμηση,
Μιάου

Πολυ ευχαριστως(αν θες γιατι κι εγω ψαχνω γατογονεις απο τωρα )να σου εδινα αλλα οχι απο τοσο μικρα αυτο εννοω:happy:

Έχουμε 3 μαμάδες γάτες με μωρά που ψάχνουν σπίτι κατεπειγόντως.

Μήπως λοιπόν αντί να ψαχνεις για σπίτι για τοσα νεογέννητα, να αρχίσεις να στειρώνεις σιγά σιγά. Εχεις σκεφτεί τι θα κάνεις με τόσες γατες;
Και αν κάνουν και δευτερο γυρο από γέννες;;;;:hmm:

πολύ ευχαρήστος όποιος θέλει να βάλει φωτο κ να δούμε με τον μπαμπά αν θα πάρουμε κάποιο,πάντως μην με θεωρείτε σήγουρη γιατί είναι κ λίγο ανάποδος άνθρωπος ο μπαμπάς:P

Μήπως λοιπόν αντί να ψαχνεις για σπίτι για τοσα νεογέννητα, να αρχίσεις να στειρώνεις σιγά σιγά. Εχεις σκεφτεί τι θα κάνεις με τόσες γατες;
Και αν κάνουν και δευτερο γυρο από γέννες;;;;:hmm:
:hmm:έχει κ αυτό κάποια λογική(μόνο στην περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να κρατήσει τα μωρά γιατί αλλιώς είναι χαρά να έχει κάποιος μωρά στο σπίτι):happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back