Πολύ κακές εντυπώσεις από το ΣΩ.ΖΩ

• Thread starter Thread starter Kat_
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Kat_

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
Σημερα ειχα κλεισει στειρωση για εναν απο τους γατους μου...
Πηρα τηλεφωνο το πρωι να σιγουρευτω οτι ισχυει το ραντεβου καθως και οτι δεχονται ολα τα ζωα και οχι μονο αδεσποτα
Η κυρια αυτη με ειχε διαβεβαιωσει οτι τις Τεταρτες ειναι δωρεαν οι στειρωσεις και εχω κλεισει ραντεβου εδω και μηνες καθοτι υπαρχει μεγαλη λιστα αναμονης

Με το που φθανω...ΨΕΜΜΑΤΑ οτι και καλα με επαιρνε(αφου ειχαμε μιλησει ηδη σημερα)να μου πει οτι οι στειρωσεις δεν ειναι δωρεαν(ενω μου ειχε διευκρινισει οτι οι Τεταρτες ειναι δωρεαν στειρωσεις για ολους)
Και ερωτω....4 μηνες, ενω και οι 2 οι γονεις μου ειναι συναξιουχοι, κανεναν δεν πετυχε σπιτι εφοσον παντα εκει ειναι?
Επισης, σημερα το πρωι δεν μπορουσε να πει κατι? 10.40 της τηλεφωνησα, 11.30 ειχα ραντεβου και εφτασα και νωριτερα...Απλα ηθελε να παρει λεφτα...

Παω το γατακι για ναρκωση...Το βουτηξε ενας λες και ηταν για σφαγη!Τρομερα ατσουμπαλος!Επεμενε οτι η γατα μου δεν τρωει(ειναι σχεδον 6 κιλα)και οτι θελει κορτιζονη(εχει στοματιτιδα και της δινω ηδη φαρμακα, την εχω παει σε διαφορετικους γιατρους και πηρα γνωμη απο πολλους αλλους)
Το γατακι μαλλον τους καταλαβε και εκλαιγε, αλλου δεν μιλουσε ποτε

Γενικοτερα, το μερος ηταν ενα ψιλοαχουρι και οι ανθρωποι αντιπαθεις!Δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά την έκανες την στείρωση; Πώς είναι το γατάκι τώρα:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

που ειναι και τι ειναι το ΣΩ.ΖΩ ? :hmm:

sozo.gr

Αρμενη Βραιλα 23..κοντα στην λεοφωρο Αλεξανδρας....ΜΑΚΡΥΑ!

Τελικά την έκανες την στείρωση; Πώς είναι το γατάκι τώρα:

Ζαλισμενο ειναι ακομα και εκανε εμετο υγρα(εφοσον δεν του εδωσα τιποτα για 12 ωρες)
Να δω με την στοματιτιδα τι θα κανω...εχει δοκιμασει τοσα....Μου ειπαν να αποφευγω την κορτιζονη .... ο καθε γιατρος μου λεει αλλα πραγματα και δινει διαφορετικα φαρμακα επισης....:/:

Είναι το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΩΝ. Κάπου στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι; Έτσι νομίζω....
Είναι μη κερδοσκοπικό σωματέίο ή τουλάχιστον ήταν.
Λογικό μου φαίνεται να υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής αλλά όντως η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη.

Ζαλισμενο ειναι ακομα και εκανε εμετο υγρα(εφοσον δεν του εδωσα τιποτα για 12 ωρες)
Να δω με την στοματιτιδα τι θα κανω...εχει δοκιμασει τοσα....Μου ειπαν να αποφευγω την κορτιζονη .... ο καθε γιατρος μου λεει αλλα πραγματα και δινει διαφορετικα φαρμακα επισης....:/:

Η στοματίτιδα πως βγήκε; Κανένας καλυκοιός;

το εψαξα αρκετα για την στειρωση....ειχα σκοπο να παω στον Αιλουρο αλλα μου ειπαν για ενα περιστατικο που με εκανε να τρομαξω και αλλαξα γνωμη...
Ουτε με τον Μπαγια ημουν ευχαριστημενη καθοτι μου εχει κανει λαθος διαγνωση και σε γατα και σε σκυλο...

Η στοματίτιδα πως βγήκε; Κανένας καλυκοιός;

ναι, καλυκοιος.... Παιρνει stomorgyl τωρα

ναι, καλυκοιος.... Παιρνει stomorgyl τωρα

Δεν το ξερω για να είμαι ειλικρινής.:hmm: Τί είναι; ιντερφερόνη;

Δεν το ξερω για να είμαι ειλικρινής.:hmm: Τί είναι; ιντερφερόνη;

σπιραμυκινη και Μετρονιδαζολη

Με το stomorgyl τα αντιμετωπιζουμε κι εμεις συνηθως συμφωνα με τον γιατρο, για κορτιζονη δεν ξερω αν κανει. Παντως θελει το χρονο της η στοματιτιδα. Υπομονη. Απαδεκτη η συμπεριφορα οντως εχουν ακουστει παραπονα και για το αλλο που ειναι ξανθη. Αυτα τα κρινει ο καθε ενας που παει.

Εκτος από το stomorgyl να του δίνει κ ceclor πρέπει όμως να ρωτήσεις για την δοσολογία γιατί νομίζω ότι εγώ στον δικό μου έδινα 5ml αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρη γιατί πέρασε καιρός αν μπορείς ρώτα έναν γιατρό ή τον γιατρό του φόρουμ ποσα ml/κιλο πρέπει να δίνεις την ημέρα.
Η Julia σε κάποιο άλλο θέμα ανέφερε ότι πολύ καλό σε περιπτώσεις τέτοιες κάνει κ η Αλοε Βερα ίσως αν της στείλεις ένα ΡΜ μπορεί να σου εξηγήσει που την βρίσκεις κ πως την χρησιμοποιής.
Ελπίζω το γατάκι να ειναι καλά μετά τη στείρωση κ να πάνε όλα καλά

Η Κατ ταλαιπωρείτε η ίδια και το γατάκι της απο πέρσι το χειμώνα... με μια στοματίτιδα, και πολλούς Κτηνιάτρους. :(
Τα της αλόης τα έχουμε πεί, αν θέλει δοκιμάζει και αυτήν την λύση.:redface:

Αν ψαξεις στο φορουμ ειχα βαλει ενα ποστ για προιοντα αλοη βερα μονο για ζωα υπαρχει μαι εταιρεια που τα πουλαει κι εδω δεν θυμαμαι ποια.

Είναι το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΩΝ. Κάπου στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι; Έτσι νομίζω....
Είναι μη κερδοσκοπικό σωματέίο ή τουλάχιστον ήταν.
Λογικό μου φαίνεται να υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής αλλά όντως η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη.
παιδια βαρεθηκα την λεξει μη κερδοσκοπικο σωματειο. ολλα τα σωματεια ειναι κερδοσκοπικα και καποι τρωνε τα χρηματα σας με 40 μασελες ΜΗΝ ΣΑς ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ το μη κερδοσκοπικο σωματειο ειναι εκεινο που δεν εχει καθολου ταμειο και που η βοηθεια που δεχετε ειναι υλικη η προσωπικη εργασια και οχι χρηματα.τα μονα χρηματα που θα πρεπρι να περνουν ειναι απο επιδοτησης του κρατους η χορηγιες ετεριων και να τους εκδιδουν αποδηξης τρυπιμενες απο την εφορια οτι αλλα χρηματα περνουν χωρις αποδιξη λενε ΣΤΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΥ

το εψαξα αρκετα για την στειρωση....ειχα σκοπο να παω στον Αιλουρο αλλα μου ειπαν για ενα περιστατικο που με εκανε να τρομαξω και αλλαξα γνωμη...
Ουτε με τον Μπαγια ημουν ευχαριστημενη καθοτι μου εχει κανει λαθος διαγνωση και σε γατα και σε σκυλο...

Γιατροί υπάρχουν πολλοί...κι αν υπήρχαν ποινές για τα δικά τους ιατρικά λάθη, τότε σίγουρα θα υπήρχαν πολύ λιγότεροι.
Ψάξε το πάντως..αξίζει τον κόπο πρώτα απο όλα για το ζωάκι σου, για να έχει την ιατρική υποστήριξη που χρειάζεται και εσύ να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά.
Εχω αναφερθεί εκτενώς στο θέμα της Χαράς μου για τη δική μας περιπέτεια με κτηνιάτρους και σε κατανοώ πλήρως.

Ευχομαι να ειναι ολα καλα τωρα.

αλλάζω γιατρό...

Καλή μου επειδή η ημιμάθεια ειναι χειρότερη κι απο την αμάθεια, εμεις ότι κι αν σου πούμε θα ειναι εμπειρικό κι απο τις γνώσεις που έχουμε αποκομίσει μελετώντας, ρωτώντας, παθαίνοντας ενίοτε και μαθαίνοντας ευτυχώς.
Μήπως να αλλάξεις γιατρό;;;;
Αν κινείσαι κοντά στην περιοχή Αλεξάνδρας κλπ...μπορώ να σου συστήσω τη δική μας. Αν θέλεις μου λές. Αμαρτία ειναι να παιδευόσαστε έτσι...

Γιατροί υπάρχουν πολλοί...κι αν υπήρχαν ποινές για τα δικά τους ιατρικά λάθη, τότε σίγουρα θα υπήρχαν πολύ λιγότεροι.
Ψάξε το πάντως..αξίζει τον κόπο πρώτα απο όλα για το ζωάκι σου, για να έχει την ιατρική υποστήριξη που χρειάζεται και εσύ να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά.
Εχω αναφερθεί εκτενώς στο θέμα της Χαράς μου για τη δική μας περιπέτεια με κτηνιάτρους και σε κατανοώ πλήρως.

Ευχομαι να ειναι ολα καλα τωρα.
οταν καποι γιατροι κανουν λαθοι θα πρεπει να τους ενημερωνουμε μετα απο αποδηξη του λαθους του που θα εχουμε στα χερια μας οτι καλο ειναι να αντιμετοπειζουν τα ζωα μας σαν ψυχες και μελοι της οικογενειας μας και κοματι του εαυτου μας, και οχι αναλωσημα λες και ειναι καμενα βιντεο μονο και μονο για να μας περνουν ματσο και αφορολογιτα τα εκατοευρα.να τους ζητησουμε στα ισια, πραγματα που δεν γνωριζουν καλα να τα αφηνουν να τα κανουν αλοι συναδερφοι του ποιο αξιοι και αν αυτοι το αρνιουντε τοτε ενα τηλεφονιμα στην εφορια της περιοχης του να πονεση τουλαχιστον η τσεπη του και να ποναει συνεχεια γιατι θα τον εχει βαλει η εφορια στην μαυρη λιστα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back