Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πηρα τηλεφωνο το πρωι να σιγουρευτω οτι ισχυει το ραντεβου καθως και οτι δεχονται ολα τα ζωα και οχι μονο αδεσποτα
Η κυρια αυτη με ειχε διαβεβαιωσει οτι τις Τεταρτες ειναι δωρεαν οι στειρωσεις και εχω κλεισει ραντεβου εδω και μηνες καθοτι υπαρχει μεγαλη λιστα αναμονης
Με το που φθανω...ΨΕΜΜΑΤΑ οτι και καλα με επαιρνε(αφου ειχαμε μιλησει ηδη σημερα)να μου πει οτι οι στειρωσεις δεν ειναι δωρεαν(ενω μου ειχε διευκρινισει οτι οι Τεταρτες ειναι δωρεαν στειρωσεις για ολους)
Και ερωτω....4 μηνες, ενω και οι 2 οι γονεις μου ειναι συναξιουχοι, κανεναν δεν πετυχε σπιτι εφοσον παντα εκει ειναι?
Επισης, σημερα το πρωι δεν μπορουσε να πει κατι? 10.40 της τηλεφωνησα, 11.30 ειχα ραντεβου και εφτασα και νωριτερα...Απλα ηθελε να παρει λεφτα...
Παω το γατακι για ναρκωση...Το βουτηξε ενας λες και ηταν για σφαγη!Τρομερα ατσουμπαλος!Επεμενε οτι η γατα μου δεν τρωει(ειναι σχεδον 6 κιλα)και οτι θελει κορτιζονη(εχει στοματιτιδα και της δινω ηδη φαρμακα, την εχω παει σε διαφορετικους γιατρους και πηρα γνωμη απο πολλους αλλους)
Το γατακι μαλλον τους καταλαβε και εκλαιγε, αλλου δεν μιλουσε ποτε
Γενικοτερα, το μερος ηταν ενα ψιλοαχουρι και οι ανθρωποι αντιπαθεις!Δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
που ειναι και τι ειναι το ΣΩ.ΖΩ ?![]()
sozo.gr
Αρμενη Βραιλα 23..κοντα στην λεοφωρο Αλεξανδρας....ΜΑΚΡΥΑ!
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά την έκανες την στείρωση; Πώς είναι το γατάκι τώρα:
Ζαλισμενο ειναι ακομα και εκανε εμετο υγρα(εφοσον δεν του εδωσα τιποτα για 12 ωρες)
Να δω με την στοματιτιδα τι θα κανω...εχει δοκιμασει τοσα....Μου ειπαν να αποφευγω την κορτιζονη .... ο καθε γιατρος μου λεει αλλα πραγματα και δινει διαφορετικα φαρμακα επισης....

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
που ειναι και τι ειναι το ΣΩ.ΖΩ ?![]()
Είναι το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΩΝ. Κάπου στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι; Έτσι νομίζω....
Είναι μη κερδοσκοπικό σωματέίο ή τουλάχιστον ήταν.
Λογικό μου φαίνεται να υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής αλλά όντως η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ζαλισμενο ειναι ακομα και εκανε εμετο υγρα(εφοσον δεν του εδωσα τιποτα για 12 ωρες)
Να δω με την στοματιτιδα τι θα κανω...εχει δοκιμασει τοσα....Μου ειπαν να αποφευγω την κορτιζονη .... ο καθε γιατρος μου λεει αλλα πραγματα και δινει διαφορετικα φαρμακα επισης....![]()
Η στοματίτιδα πως βγήκε; Κανένας καλυκοιός;
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ουτε με τον Μπαγια ημουν ευχαριστημενη καθοτι μου εχει κανει λαθος διαγνωση και σε γατα και σε σκυλο...
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η στοματίτιδα πως βγήκε; Κανένας καλυκοιός;
ναι, καλυκοιος.... Παιρνει stomorgyl τωρα
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι, καλυκοιος.... Παιρνει stomorgyl τωρα
Δεν το ξερω για να είμαι ειλικρινής.
Τί είναι; ιντερφερόνη;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν το ξερω για να είμαι ειλικρινής.Τί είναι; ιντερφερόνη;
σπιραμυκινη και Μετρονιδαζολη
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Julia σε κάποιο άλλο θέμα ανέφερε ότι πολύ καλό σε περιπτώσεις τέτοιες κάνει κ η Αλοε Βερα ίσως αν της στείλεις ένα ΡΜ μπορεί να σου εξηγήσει που την βρίσκεις κ πως την χρησιμοποιής.
Ελπίζω το γατάκι να ειναι καλά μετά τη στείρωση κ να πάνε όλα καλά
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τα της αλόης τα έχουμε πεί, αν θέλει δοκιμάζει και αυτήν την λύση.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια βαρεθηκα την λεξει μη κερδοσκοπικο σωματειο. ολλα τα σωματεια ειναι κερδοσκοπικα και καποι τρωνε τα χρηματα σας με 40 μασελες ΜΗΝ ΣΑς ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ το μη κερδοσκοπικο σωματειο ειναι εκεινο που δεν εχει καθολου ταμειο και που η βοηθεια που δεχετε ειναι υλικη η προσωπικη εργασια και οχι χρηματα.τα μονα χρηματα που θα πρεπρι να περνουν ειναι απο επιδοτησης του κρατους η χορηγιες ετεριων και να τους εκδιδουν αποδηξης τρυπιμενες απο την εφορια οτι αλλα χρηματα περνουν χωρις αποδιξη λενε ΣΤΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΥΕίναι το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΩΝ. Κάπου στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι; Έτσι νομίζω....
Είναι μη κερδοσκοπικό σωματέίο ή τουλάχιστον ήταν.
Λογικό μου φαίνεται να υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής αλλά όντως η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
το εψαξα αρκετα για την στειρωση....ειχα σκοπο να παω στον Αιλουρο αλλα μου ειπαν για ενα περιστατικο που με εκανε να τρομαξω και αλλαξα γνωμη...
Ουτε με τον Μπαγια ημουν ευχαριστημενη καθοτι μου εχει κανει λαθος διαγνωση και σε γατα και σε σκυλο...
Γιατροί υπάρχουν πολλοί...κι αν υπήρχαν ποινές για τα δικά τους ιατρικά λάθη, τότε σίγουρα θα υπήρχαν πολύ λιγότεροι.
Ψάξε το πάντως..αξίζει τον κόπο πρώτα απο όλα για το ζωάκι σου, για να έχει την ιατρική υποστήριξη που χρειάζεται και εσύ να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά.
Εχω αναφερθεί εκτενώς στο θέμα της Χαράς μου για τη δική μας περιπέτεια με κτηνιάτρους και σε κατανοώ πλήρως.
Ευχομαι να ειναι ολα καλα τωρα.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή μου επειδή η ημιμάθεια ειναι χειρότερη κι απο την αμάθεια, εμεις ότι κι αν σου πούμε θα ειναι εμπειρικό κι απο τις γνώσεις που έχουμε αποκομίσει μελετώντας, ρωτώντας, παθαίνοντας ενίοτε και μαθαίνοντας ευτυχώς.
Μήπως να αλλάξεις γιατρό;;;;
Αν κινείσαι κοντά στην περιοχή Αλεξάνδρας κλπ...μπορώ να σου συστήσω τη δική μας. Αν θέλεις μου λές. Αμαρτία ειναι να παιδευόσαστε έτσι...
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
οταν καποι γιατροι κανουν λαθοι θα πρεπει να τους ενημερωνουμε μετα απο αποδηξη του λαθους του που θα εχουμε στα χερια μας οτι καλο ειναι να αντιμετοπειζουν τα ζωα μας σαν ψυχες και μελοι της οικογενειας μας και κοματι του εαυτου μας, και οχι αναλωσημα λες και ειναι καμενα βιντεο μονο και μονο για να μας περνουν ματσο και αφορολογιτα τα εκατοευρα.να τους ζητησουμε στα ισια, πραγματα που δεν γνωριζουν καλα να τα αφηνουν να τα κανουν αλοι συναδερφοι του ποιο αξιοι και αν αυτοι το αρνιουντε τοτε ενα τηλεφονιμα στην εφορια της περιοχης του να πονεση τουλαχιστον η τσεπη του και να ποναει συνεχεια γιατι θα τον εχει βαλει η εφορια στην μαυρη λιστα.Γιατροί υπάρχουν πολλοί...κι αν υπήρχαν ποινές για τα δικά τους ιατρικά λάθη, τότε σίγουρα θα υπήρχαν πολύ λιγότεροι.
Ψάξε το πάντως..αξίζει τον κόπο πρώτα απο όλα για το ζωάκι σου, για να έχει την ιατρική υποστήριξη που χρειάζεται και εσύ να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά.
Εχω αναφερθεί εκτενώς στο θέμα της Χαράς μου για τη δική μας περιπέτεια με κτηνιάτρους και σε κατανοώ πλήρως.
Ευχομαι να ειναι ολα καλα τωρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool