Πολύ περίεργη συμπεριφορά

Το Depon σιροπι ειναι των 125mgr και χορηγειτε στα παιδια σε δοση 5ml.
Για τις γατες η δοση θα ειναι η μιση η και λιγοτερη φανταζομαι.Τωρα για την τοξικοτητα καπου το ειχα ακουσει και εγω.:hmm:Μονο ενας αλλος κτηνιατρος μπορει να σου απαντησει με σιγουρια.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν του ειχε κανει εξεταση πριν τον εμβολιασει την πρωτη φορα;Δεν ξερω λεπτομερειες,αλλα στον προηγουμενο γατο μου που το ειχα κανει του ειχε κανει εξεταση η γιατρος.Δεν ξερω αν ειναι απαραιτητη,αλλα λογικα αν ειναι φορεας το ζωο,κανει να εμβολιαζεται με τον ιο;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρε ενα τηλ τον αιλουρο αν εισαι αθηνα www.ailouros.gr λογικα στο σταθερο του θα εχει κι κινητο, αν δε τον βρεις παρε τον νικο τον δικο μας 6977694834 εγω επισης ακουσα αλλα κα ειδα γατακια να πεθανουν απο ντεπον.

Julia, το Leukocell είναι γνωστό εμβόλιο κατά της λευχαιμίας, και στον Πρέστο αυτό κάναμε. Συνήθως δεν είναι σε ενέσιμη μορφή, αλλά σε σταγόνες.

Ενημερώθηκα...:) Είναι καθαρά Κτηνιατρικό, και Αμερικάνικο απο ότι μπόρεσα να καταλάβω.
(Επειδή εγώ το κάνω ενσωματωμένο στο 5πλο δεν το ήξερα.:redface:)

Όσο για ντεπόν κλπ κλπ... δεν ξέρω να απαντήσω με σιγουριά.. τα αποφεύγω γενικότερα όλα..:/:

Περαστικά εύχομαι.

Το εμβόλιο κι εμείς το κάνουμε, και μάλιστα θα πάμε κάποια από αυτές της μέρες για τη φετινή δόση...Ποτέ δεν έχει παρουσιάσει κάτι...Ίσως να είναι κάτι άσχετο που απλώς εκδηλώθηκε τώρα...
Για το ντεπόν δεν ξέρω...:(
Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!

Ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο και να εχει μια απλη αδιαθεσια...Περαστικουλια και ενημερωσε μας:hmm::/:

Leukocell ενέσιμο έχω κάνει κι εγώ στο γάτο μου. Απ' όσο ξέρω, τα εμβόλια για τη λευχαιμία δεν προκαλούν αντίδραση με πυρετό, όπως κάνουν τα "τριπλά" και τα "τετραπλά".
Το ότι δείχνει να πονάει στο σημείο που έγινε η ένεση είναι λογικό, συχνά δημιουργείται σ' εκείνο το σημείο ένα "γρομπαλάκι" που απορροφάται μετά από λίγες ημέρες.
Αλλεργική αντίδραση σίγουρα δεν είναι, η αλλεργία εκδηλώνεται στα πρώτα λεπτά μετά την ένεση και συνήθως έχει ως συμπτώματα εμετούς, αστάθεια στο βάδισμα, σπασμούς κ.λπ.
Το ντεπόν, σε οποιαδήποτε μορφή κι αν είναι, έχει την ίδια δραστική ουσία, την παρακεταμόλη (την ίδια έχει και το panadol καθώς και πολλά άλλα παυσίπονα). Η παρακεταμόλη δεν κάνει να χορηγείται στις γάτες.

Καλημέρα σε όλους. Άργησα πολύ να ενημερώσω για τον γατούλη μου, αλλά δεν είχα μπει τόσο καιρό στο σάιτ. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά . Μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας ο γάτος επανήλθε πλήρως. Ανέκτησε την όρεξή του και έκανε τα γνωστά του κόλπα ζητώντας χάδια. Ευτυχώς γιατί πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη. Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν έκανα καλά που του έδωσα λιγο ντεπόν σιροπάκι - σχεδόν λιγότερο από 2 ml - και αυτό που χορηγείται στα παιδιά, το ελαφρύ. Πάντως ρε παιδιά, δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο , αλλά ο γάτος επανήλθε λίγο μετά αφότου του χορήγησα το ντεπόν - άργησα να του το δώσω γιατί ναι μεν μου το υπέδειξε ο κτηνίατρος , αλλά είχα αμφιβολίες.. Το κακόμοιρο το ζωάκι όμως φάνηκε σαν να ανακουφίζεται. Τι να πω, θα το συζητήσω και με τον κτηνίατρο την επόμενη φορά που θα πάω γιατί το γεγονός ότι μου λέτε ότι δεν κάνει καθόλου το ντεπόν για τις γάτες - ούτε το σιρόπι - με προβληματίζει... Πάντως, τέλος καλό , όλα καλά! Ευχαριστώ για τις συμβουλές !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back