Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Για τις γατες η δοση θα ειναι η μιση η και λιγοτερη φανταζομαι.Τωρα για την τοξικοτητα καπου το ειχα ακουσει και εγω.
Μονο ενας αλλος κτηνιατρος μπορει να σου απαντησει με σιγουρια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Julia, το Leukocell είναι γνωστό εμβόλιο κατά της λευχαιμίας, και στον Πρέστο αυτό κάναμε. Συνήθως δεν είναι σε ενέσιμη μορφή, αλλά σε σταγόνες.
Ενημερώθηκα...
Είναι καθαρά Κτηνιατρικό, και Αμερικάνικο απο ότι μπόρεσα να καταλάβω. (Επειδή εγώ το κάνω ενσωματωμένο στο 5πλο δεν το ήξερα.
)Όσο για ντεπόν κλπ κλπ... δεν ξέρω να απαντήσω με σιγουριά.. τα αποφεύγω γενικότερα όλα..

Περαστικά εύχομαι.
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για το ντεπόν δεν ξέρω...

Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!
zorica
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Το ότι δείχνει να πονάει στο σημείο που έγινε η ένεση είναι λογικό, συχνά δημιουργείται σ' εκείνο το σημείο ένα "γρομπαλάκι" που απορροφάται μετά από λίγες ημέρες.
Αλλεργική αντίδραση σίγουρα δεν είναι, η αλλεργία εκδηλώνεται στα πρώτα λεπτά μετά την ένεση και συνήθως έχει ως συμπτώματα εμετούς, αστάθεια στο βάδισμα, σπασμούς κ.λπ.
Το ντεπόν, σε οποιαδήποτε μορφή κι αν είναι, έχει την ίδια δραστική ουσία, την παρακεταμόλη (την ίδια έχει και το panadol καθώς και πολλά άλλα παυσίπονα). Η παρακεταμόλη δεν κάνει να χορηγείται στις γάτες.
Ζιζούκα
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum