Πολύ όμορφη θηλυκιά γατούλα 2 μηνών ψάχνει σπίτι

• Thread starter Thread starter kata
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kata

Νεοφερμένο μέλος

Ο kata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Δεν ξερω αν βρισκομαι στη σωστη κατηγορια για να το κοινοποιησω αλλα δεν βρισκω κατι αλλο..

Βρηκα γατακι θηλυκο ταρταρουγα 7 εβδομαδων,το πηγα στο γιατρο,εκανε αποπαρασιτωση και γενικα εχει παρει τα πανω του.Σα χαρακτηρας ειναι πολυ καλο και συνεχεια γουργουριζει.
Δεν ξερω καλα το site εδω και δε μου ανεβαζει τις φωτο,εχω ανοιχτο προφιλ στο facebook οπου μπορειτε να δειτε φωτογραφιες
θα με βρειτε ως themis nikoloudis

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζεται το γατάκι

Το θέμα μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία. Καλή του τύχη. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ όμορφη θηλυκή γατούλα 2 μηνών ψάχνει σπίτι!

πολυ φιλικη,παιχνιδιαρα,χαδιαρα,γουργουριζει με το που την ακουμπησεις!τη βρηκα πριν 2 εβδομαδες αδυναμη,αλλα τωρα ειναι πλεον πολυ καλα:)το email μου ειναι tnikoloud@yahoo.gr,τηλ 6974056551 θεμης

φωτογραφιες στα link...

https://postimage.org/image/1hpsjkzdw/
https://postimage.org/image/1hqhcn6sk/

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Πολύ όμορφη θηλυκή γατούλα 2 μηνών ψάχνει σπίτι!

υπάρχει πρόβλημα με την ανάρτηση των φωτογραφιών, γι' αυτό και θα πρέπει να ανοίξεις έναν δωρεάν λογαριασμό στο photobucket, να τις αναρτήσει εκεί πρώτα, κάνοντας upload από τον υπολογιστή σου και στη συνέχεια copy-paste στο mycat

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back