Πονάκια στις αρθρώσεις

Franky

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Franky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους. Η μεγάλη μου η γάτα, η Μπουμπού, είναι σήμερα περίπου 13 ετών. Τα τελευταία 2 χρόνια, παρατήρησα να λείπει το τρίχωμα από τις αρθρώσεις της. Αυτό εμφανίζεται έντονα το χειμώνα ή όταν έχουμε έντονες υγρασίες. Η κτηνίατρος μου είπε πως πρόκειται για αρθρίτιδα και μαδάει το τρίχωμα από το πολύ γλύψιμο στην προσπάθειά της να μαλακώσει τον πόνο, και αν επιδεινωθεί πολύ θα αναγκαστούμε να της κάνουμε ενέσεις. Κατά τα άλλα και παιχνιδιάρα είναι και διαολάκος γίνεται και τρώει κανονικά. Επειδή είναι μεγάλη και έχει και ηπατική ανεπάρκεια, ξέρει κανείς άλλον τρόπο εκτός από φάρμακα, για να μαλακώνουν οι πόνοι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζέστη θέλει σίγουρα, και μαλακά στρωσίδια για να ξαπλώνει η ψιψίνα. Και κανένα χαλαρωτικό μασαζάκι, αν σε αφήνει... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζεστές γωνιές και μαλακά στρωσίδια της έχω σε όλο το σπίτι. Όσο για μασαζάκι δεν με αφήνει να την ακουμπήσω εκεί που πονάει καθόλου η σκατούλα... Ευχαριστώ πάντως

Πάντως κατά τα άλλα εγώ θα ακολουθούσα τις οδηγίες της κτηνιάτρου επειδή η ψιψίνα και μεγαλούτσικη είναι και ηπατικά προβλήματα έχει. Σου εύχομαι να την χαίρεσαι για πολλά χρόνια ακόμα! :up:
Αλήθεια, είναι αυτή η γκρίζα στο avatar;

Όχι, η γκρίζα στο άβαταρ είναι η μικρή, η Λύκα (7 ετών!!!). Η Μπουμπού είναι άσπρη με γκρι μπαλώματα. Μόλις βγάλω άκρη θα τις ανεβάσω στην υπογραφή μου. Ευχαριστώ για την υποστήριξη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back