Πονάω πολύ... από την απουσία του!!

goth

Δραστήριο μέλος

Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα.
Προκειται για την χελωνιτσα μου τoν Jim!!!Μπορει να πιστευετε πως ηταν απλα μια χελωνα,μα ηταν κατι παραπανω..!!!!Δεν μπορω να γραψω πολυ γρηγορα...γιατι κλαιω με λυγμους!!!Μπορει να λετε αυτη τη στιγμη που διαβαζετε αυτο το κειμενο ''σιγα μια χελωνα ειναι''!!Ομως και αυτη ειχε δικαιωμα στη ΖΩΗ και στην καλη ζωη!!!!Και εγω δεν τον φροντιζα ετσι οπως θα επρεπε...του αξιζαν πιο πολλα κι εγω δεν του τα εδωσα!!!!Ο μπαμπας και η μαμα μου με μαλωνουν λεγοντας μου ''πως δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που κανεις και πως μια ρημαδοχελωνα ειναι και πως δεν το αξιζει''.....Και εγω γινομαι ΤΟΥΡΚΟΣ με ολη τη σημασια της λεξης!!!Παω στο δωματιο μου και αρχιζω να κλαιω.Κανεις απο την οικογενεια μου δεν με καταλαβαινει στο θεμα των ζωων!!!ΚΑΝΕΙΣ!!!
Ευχομαι τουλαχιστον εκει που εισαι πολυαγαπημενε μου Jim να εισαι καλυτερα απο εδω και....να με θυμασαι!!!
(δεν μπορω να γραψω αλλο ειλικρινα τρεμω ολοκληρη γιατι εγω φταιω που πεθανε..!!!!Νιω)
θω πως δεν μπορω να αναπνευσω καλα.Τοσο πολυ ειμαι στεναχωρημενη!!!!!!!!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπάμαι ειλικρινά για το χαμό του πολυαγαπημένου σου Jack! Είναι ξεκάθαρο πως τον αγάπησες και αν έκανες κάποια λάθη στη φροντίδα του, δεν ήταν επειδή το ήθελες αλλά από άγνοια... Όλοι κάνουμε λάθη. Όλοι. Ακόμα και οι γονείς μας έκαναν/κάνουν και εμείς όταν γίνουμε γονείς θα κάνουμε λάθη. Άρα μην είσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου!! Είμαι σίγουρη ότι τον Jack τον φρόντισες και ότι ήξερε ότι τον αγαπούσες! Στείλε του ένα χαμόγελο μέσα από τη ζεστή σου καρδιά, εκεί που είναι... και θετική ενέργεια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Πονάω πολύ.... απο την απουσία του!!

Μη κλαίς μωράκι μου γλυκό
έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες
για όσο καιρό το είχες μαζί σου.
Να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου ούτε και με τους γονείς σου
και μη βαραίνεις την ψυχούλα σου
όλοι έχουμε χάσει ζωάκια και κατανοούμε τον πόνο σου
άλλωστε θα έρθει κάποια στιγμή που ένα άλλο ζωάκι θα γεμίσει την καρδούλα σου ξανά χαρά
RIP Jim

Απάντηση: Πονάω πολύ.... απο την απουσία του!!

Κοριτσάκι είμαι σίγουρη ότι έκανες ότι καλύτερο για τον Jimάκο σου. Δυστυχώς κάποια άλλη δύναμη ο θεούλης αποφασίζει για το πόσο θα μείνουν κοντά μας τα πλασματάκια μας. Να τον θυμάσαι με αγάπη. Θα είναι πάντα δίπλα σου. Όσο για τους γονείς να τους δικαιολογείς γιατί στεναχωριούνται να σε βλέπουν στεναχωρεμένη. Καλό ταξίδι στον Τζιμάκο σου:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back