Πονάω!!!

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Ζητάω μια ζεστη γατοαγκαλιά για αυτό που περνάω.Εβγαλα τον πρώτο φρονιμήτη σήμερα!!!!Δεν πονούσα καθόλου αλλά ξαφνικά αν και δεν έχει ξεμουδιάσει(πως να ξεμουδιάσει??από τις 7 είμαι αγκαλια με μια παγοκύστη!!!:redface:Για να μην πρηστώ, να μην πονάω κτλ)νιώθω όλο το αριστερο μέρος να δονείται..Νιώθω και ταλαιπωρημένη και το χειρότερο, έχω πρόβλημα με το στομάχι μου (χρόνια γαστρίτιδα) και πονάει λίγο και το στομάχι λόγω βαριών φαρμάκων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(Ουφ..Λίγη συντροφιά ήθελα και συμπαράσταση!!Απλά νιώθω χάλια....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σου περάσει αύριο κάνε υπομονή, αυτή η βραδιά είναι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ελπίζω..Είναι και ο πρώτος φρονιμήτης και μένουν άλλοι 3:(!!!!Ευχαριστω πάντως!!:)

Το ελπίζω..Είναι και ο πρώτος φρονιμήτης και μένουν άλλοι 3:(!!!!Ευχαριστω πάντως!!:)
Αν έχεις το κουράγιο θα σου έλεγα να βγάλεις 2 την άλλη φορά, για να υποφέρεις λιγότερο;) Αν το αντέχεις φυσικά:) Στο λέω απο πείρα, όχι δική μου:):D

Αν έχεις το κουράγιο θα σου έλεγα να βγάλεις 2 την άλλη φορά, για να υποφέρεις λιγότερο;) Αν το αντέχεις φυσικά:) Στο λέω απο πείρα, όχι δική μου:):D

Θα σου πω ένα μυστικό.2 έπρεπε να βγάλω σήμερα!!!Όμως οι φωνές μου από τον φόβο, όχι από τον πόνο(δεν ένιωθα τίποτα), θα έδιωχναν κ άλλους ασθενείς!!!!!:redface::P:lol:Και μέσα σε 15 λεπτά είχα βγάλει τον χαλασμένο, με είχε ράψει και έφευγα!!!:DΑυτός δεν με άντεξε!!!Όχι εγώ!!!Ο γιατρός είναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!!!:up:

Θα σου πω ένα μυστικό.2 έπρεπε να βγάλω σήμερα!!!Όμως οι φωνές μου από τον φόβο, όχι από τον πόνο(δεν ένιωθα τίποτα), θα έδιωχναν κ άλλους ασθενείς!!!!!:redface::P:lol:Και μέσα σε 15 λεπτά είχα βγάλει τον χαλασμένο, με είχε ράψει και έφευγα!!!:DΑυτός δεν με άντεξε!!!Όχι εγώ!!!Ο γιατρός είναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!!!:up:
Την άλλη φορά να κλείσεις τα μάτια και φαντάσου οτι είσαι στη Χαβάη ξαπλωμένη στη παραλία και σου κάνουν αέρα με φύλλα φοίνικα:D Μην ανοίξεις τα μάτια απότομα, θα πάθεις εγκεφαλικό:lol: Πρέπει να βγάλεις 2 την άλλη φορά, σκέψου πόσο περισσότερο θα πονάς σε διάρκεια, δε λέει:down:

Γατοαγκαλιές και γατοφιλάκια από τα μαφιόζικα πατουσόνια του Σείριου...:D

Την άλλη φορά να κλείσεις τα μάτια και φαντάσου οτι είσαι στη Χαβάη ξαπλωμένη στη παραλία και σου κάνουν αέρα με φύλλα φοίνικα:D Μην ανοίξεις τα μάτια απότομα, θα πάθεις εγκεφαλικό:lol: Πρέπει να βγάλεις 2 την άλλη φορά, σκέψου πόσο περισσότερο θα πονάς σε διάρκεια, δε λέει:down:

Αχ..Θα σου πω άλλο ένα μυστικό.Είχα αναγκάσει τον γιατρό να μου μιλάει(παιδιά όλο για τις γάτες μου του έλεγα, και παραξενευτηκε που δεν επιτρέπονται πάνω από 2 κατοικίδια σε εναν ιδιοκτήτη και μετά το συζητούσαν με τον βοηθό του:lol:, ε εκεί κάπως ξεχάστηκα)και να μου φορέσει εκείνη την μάσκα που βάζουν για να μην ξυπνούν απότομα από τον ήλιο..μάσκα ύπνου.Φυσικά και δεν έβλεπα ΤΙΠΟΤΑ..Ο ήχος του τροχού και όταν ένιωσα την τανάλια....ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ!!!!!!!!

Γατοαγκαλιές και γατοφιλάκια από τα μαφιόζικα πατουσόνια του Σείριου...:D

Αφού δεν μπορώ να πάρω τα δικά μου να με ηρεμήσουν(επειδή έχω ανοιχτή πληγή και δεν μπορώ να μην τα φιλάω και να τα παίρνω αγκαλιά, θα κοιμηθώ στο γρφειάκι εγώ και τα μωρά μου στο δωμάτιο.3τμ για εμένα και 7 για τα μωρά..)...ΣΑΣ ΕΥΧΑΣΡΙΣΤΩ καλέ μου Σείριε που δείνετε τα πατουσάκια σας για να ηρεμήσω εγώ!!!:D

Ε,άμα πρόκειται για πονεμένες φίλες της μαμάς κάνουμε μερικές παραχωρήσεις...:cool:Είμαι ο μαφιόζος μου την καρδιά ενός μαρουλιού!:lol:

Ε,άμα πρόκειται για πονεμένες φίλες της μαμάς κάνουμε μερικές παραχωρήσεις...:cool:Είμαι ο μαφιόζος μου την καρδιά ενός μαρουλιού!:lol:

:D:D:DΝαι Σειριάκο μας, ια αυτό σας αγαπούμε όλοι!!!:D:D

Ημουν αγκαλιά με μια παγοκύστη από τις 7,,σχεδόν 5 ώρες..δεν έχω πρηστεί ακόμα..δίπλα μου είναι η παγοκύστη λέτε να την γλιτώσω???:hmm:

περαστικα βρε!
λιγη υπομονη και σύντομα θα το έχεις ξέχασει.:)

περαστικα βρε!
λιγη υπομονη και σύντομα θα το έχεις ξέχασει.:)

Ευχαριστώ βιβή..Τα μωρα θέλουν να μάθουν τι κάνει ο πορτοκαλής γάταρος στο διπλανό δωμάτιο...Ο πάρης ντε!;)

Κατερινακι αυτα εχουν οι φρονημιτες:DΔεν ειναι τιποτα θα περασει σε μια-δυο μερες.Αφου πηρες παυσιπονο και σε καλυψε ο οδοντιατρος με αντιβιωση,υπομονη θα περασει.Να τρως και αυριο οσο μπορεις πιο μαλακες και χλιαρες η κρυες τροφες(απο την αλλη πλευρα) και ροφηματα.Α κανε και μπουκωματα με αλατονερο(η αιωνια συμβουλη).Μην το παρακανεις πια με την παγοκυστη,οχι συνεχωμενες παντε ωρες,αφηνε την και λιγο:lol:
Και ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΣΠΙΡΙΝΗ
Κουραγιο θα περασει:D

Κατερινακι αυτα εχουν οι φρονημιτες:DΔεν ειναι τιποτα θα περασει σε μια-δυο μερες.Αφου πηρες παυσιπονο και σε καλυψε ο οδοντιατρος με αντιβιωση,υπομονη θα περασει.Να τρως και αυριο οσο μπορεις πιο μαλακες και χλιαρες η κρυες τροφες(απο την αλλη πλευρα) και ροφηματα.Α κανε και μπουκωματα με αλατονερο(η αιωνια συμβουλη).Μην το παρακανεις πια με την παγοκυστη,οχι συνεχωμενες παντε ωρες,αφηνε την και λιγο:lol:
Και ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΣΠΙΡΙΝΗ
Κουραγιο θα περασει:D

Σε ευχαριστώ΄Νίκη μου..ΚΑλέ 5 ώρες δεν είχα καταλάβει το κρύο.Τώρα κάτι νιώθω λίγο λίγο...Αλλά οκ τώρα που ξεμούδιασε δεν είνια τόσο τραγικό :confused:εκτός και αν ανοίγω το στοματάκι μου:/:.Υπομονή κάνω..Τουλάχιστον αύριο θα σας κάνω παρέα όλη μέρα..Δεν θα πάω δουλειά!:PΝαι ο γιατρός είναι πολύ καλός μέχρι και γραπτές οδηγίες μου έδωσε και αυτό με το αλατόνερο είναι μέσα..:up:

Ωχ ωχ ωχ...Γιατί καλέ πρέπει να τους βγάλεις τους φρονημίτες?
Περαστικούλια...

Καλημέρα, Κατερίνα, ελπίζω να νιώθεις καλύτερα σήμερα!:)

Καλημέρα και περαστικά! Συνήθως το πρώτο 24ωρο είναι δύσκολο. Σου έχει δώσει χαπάκια για το στομάχι?

Ωχ ωχ ωχ...Γιατί καλέ πρέπει να τους βγάλεις τους φρονημίτες?
Περαστικούλια...

Μια περιγραφή θα σας δώσω μόνο..2 οριζόντιοι φρονιμήτες που πάνε προς τα υπόλοιπα δόντια και σπρώχνουν , σπρώχνουν και υποφέρουν και από τερηδόνα!!!!:/:

Καλημέρα, Κατερίνα, ελπίζω να νιώθεις καλύτερα σήμερα!:)

Καλημέρα !!!!Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Είμαι καλύτερα..πέρασα μία νύχτα όμως..Πολύς πόνος..Σε 10 ώρες κλείνω 24 ώρες..Αντε να δούμε!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back