aalyah
Διάσημο μέλος
Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα.
26-10-08
20:12
Μα δεν ειναι και πολύ μπανάλ???![]()
Οχι καλε γιατι το λες αυτο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα.
26-10-08
20:12
Κατερινα πως εισαι???? τα μικρα σου δεν σε παρηορουν καθολου ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
26-10-08
20:41
περαστικά και από εδώ Κατερινάκι κ καλό κουράγιο σε σένα κ κυριότερα στους δικούς σου(λόγο γκρίνιας)

Ναι δικιο έχεις...Ευχαριστούμε...Πριν λίγο τσακώθηκα με τον μπαμπα...

Έλα μου ντε....Οχι καλε γιατι το λες αυτο!!![]()
"Γνωριζόμαστε από κάπου??"
Τι γελοίο!Τα μικρά μου αντουλα μου είναι σπίτι..Εγώ είμαι στων γονιών μου!!!Κατερινα πως εισαι???? τα μικρα σου δεν σε παρηορουν καθολου ?![]()
Θα τα δω μεθαύριο μάλλον!
Πονάει ρε γμτ ακόμα..Αλλά οκ δεν έχω πάρει και τίποτα για τον πόνο..Δεν υπάρχει λόγος να βαραίνω το στομάχι μου αλλο..Τον αντέχω αυτόν τον πόνο!!Χθες ήταν λίγο μαρτύριο!!!
Αλλά πέρασε..έχω αρχίσει να ξεπρήζομαι κι όλας!!
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα.
26-10-08
20:45
Και ποιος τα προσεχει??? η φιλη σου? δεν σου λειπουν? καλα στις διακοπες που ημιυν το καλοκαιρι καθε τρεις και λιγο αναρωτιομουν τι κανουν τα χνουδωτουλια μου!
aalyah
Διάσημο μέλος
Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα.
26-10-08
20:47
Έλα μου ντε...."Γνωριζόμαστε από κάπου??"
Τι γελοίο!
Ποταπό στην καλύτερη των περιπτωσεων μπορώ να πω. Οχι απλα γελοίο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum