Πονεμένη καλημέρα

Ωχ συνάδελφος! Χτες το βράδυ κοιμηθηκε η κολλητή μου στο σπίτι (οι γονείς έλειπαν) και αποφασίσαμε να κοιμηθούμε στο διπλό για να έχουμε τηλεόραση και κλιματιστικό. Ο Σάκης ζήλεψε και ήρθε κι αυτός πάνω στο κρεββάτι. Το αποτέλεσμα ήταν να είμαστε στριμωγμένες στην μια άκρη του κρεββατιού εγω, στην άλλη η κολλητή μου και στη μέση ο Σάκης με το κεφάλι του στο μαξιλάρι και απλωμένος φαρδύς πλατύς σε όλο το κρεββάτι. Το πιο κουφό της υποθεσης ήταν ότι αν τον ακουμπούσαμε άρχιζε να γουργουρίζει, γιατί κανείς δεν κατάλαβε.

Πάντως στο θέμα των κιλών κι ο Σάκης σταθερός είναι τα τελευταία χρόνια (ευτυχώς), βέβαια επειδή είναι μεγαλόσωμος το κανονικό του βάρος πρέπει να έιναι γύρω στα 6-7 κιλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Μαντού κοιμάται στο μικρό χωλ απέναντι στα υπνοδωμάτια (το δικό μας και των παιδιών) έτσι ώστε να μπορεί να μας βλέπει όλους μας. Εκτός εάν είναι κάποιος άρρωστος απο όλους μας. Τότε κοιμάται μαζί με αυτόν που είναι άρρωστος και όταν οι μικρές και ειδικά η Νάσια έχουν ρίγη τότε ξαπλώνει φαρδύς πλατύς πάνω τους σαν να θέλει να τις ζεστάνει. Έτσι καταλαβαίνουμε πότε αρχίζει να τους πέφτει ο πυρετός. Λες και το ξέρει φεύγει από πάνω τους. :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back