Πονεμένη ψυχούλα!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

cat protector

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους.
Μετά λύπης μου αναφέρω για άλλη μία φορά την κτηνωδία κάποιων ανθρώπων(ΖΩΩΝ) που δυστυχώς θέλουν να αποκαλούνται και φιλόζωοι.Έπειτα απο τον απογευματινό περίπατο στο πάρκο με το κουτάβι μου ακούω ένα ξεψυχισμένο κλάμα μωρού γατιού,γυρνάω και βλέπω κάτω μέσα σε μια σακούλα 4 μωρά κυριολεκτικά κομματιασμένα (συγνώμη για την περιγραφή αλλά ακόμα είμαι σε κατάσταση σοκ)πιο δίπλα κάτω από ένα βραχακι ενα τόσο μικρούλι μωρό ακόμα με τον ομφάλιο λώρο με όση δύναμη είχε να κλαίει όσο μπορούσε,αμάν λέω και τώρα?Το πήρα σπιτι το στέγνωσα το ταισα το εβαλα σε ζεστά μέσα και είναι ένα απιστευτο ζουζουνι είναι μαχητής-τρια (θα δείξει το φύλο αργότερα),ένα τιγράκι που μέχρι στιγμής δείχνει θέληση για ζωή ,το μόνο που με ανησυχει είναι οτι τα πρωινα αναγκαστικά μένει αταιστο δεν πιστέυω να μου πάθει τίποτα?Αν κάποιος θα ήθελε να το υιοθετήσει και να μπορει να του προσφέρει περισσότερες ώρες φροντίδας από οτι εγω και να ξέρει βέβαια ας μου στείλει μνμ.Το απόγευμα θα βάλω και φωτο του μπεμπε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περιμένουμε τη φωτογραφία , θα μπορούσες πριν φύγεις το πρωί να του αφήσεις φαγητό στο μέρος που τρώει για να το βρει αργότερα. Συγχαρητήρια που το έσωσες! Καλή του τύχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχε υποψην σου οτι εχει παρα πολυ λιγες πιθανοτητες επιβιωσης αφου ειναι με τον ομφαλιο λορο ακομα... Μακαρι να ζησει και ολα να πανε καλα...

Ναι , σωστά , γι' αυτό και πρέπει να το πάει γρήγορα σε έναν κτηνίατρο...

Το ξερω ειναι δυσκολο να επιβιωσει παιδια αλλα μακαρι... ειναι αξιολατρευτο .Και εδω ειναι το δροστοστολιδακι-τιγρακι
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/7/6/6/7/-1.jpg

Δυστυχως το ζουζουνι δεν αντεξε :(( .........

Το καημενο τουλαχιστον δεν πηγε κομματιασμενο κι αυτο

λυπαμαι πολυ...:(:(:(

κ μπραβο σου για την προσπαθεια!!;)

Ευχαριστω βρε κοριτσια να σται καλα..... τουλαχιστον γιασμιν οπως ειπες δεν πηγε οπως τα αλλα αδερφακια του και γιουλακι οντως μεχρι την τελευταια στιγμη υπηρχε προσπαθεια......μαζευουμε δυναμεις για τα επομενα μωρακια που μπορει να ξαναβρεθουν απο τους ''φιλοζωους''.

Κρίμα , πραγματικά λυπάμαι! Καλό ταξίδι μικρό μου!! :bye:

Κρίμα , πραγματικά λυπάμαι! Καλό ταξίδι μικρό μου!! :bye:

Να σαι καλα Χριστινα....δυστυχως αυτη την φορα δεν κλειδωνουμε πανηγυρικα:'( καλο ταξιδι ψυχουλα μου:(:(:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back