Ποντίκια και προβλήματα...

ναι βρε συ....δεν ειναι δυνατον να μην υπαρχουν ποντικια......απλα πολλες φορες...δεν τα βλεπουμε!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Αχ τα καημενα....τωρα δεν γλιτονουν με τιποτα....με 5 φυλακες στο σπιτι:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!!! Παιδια ματιαστικα μονη μου!:redface: ειπα εγω οτι δεν εχουμε ποντικια? Χθες την νυχτα ειδα ενα μικρο ποντικακι νεκρο στο σαλονι μου...(Το καημενο ηταν πολυ μικρο) Τωρα το εφεραν απο εξω...ηταν στο σπιτι και το σκοτωσαν...αγνωστο. Παντος δεν το εφαγαν....

τα ποντικια ειναι μικροσκοπικα οποτε αυτο που βρηκες μπορει να μην ηταν μωρο :P Το σωμα τους πολλες φορες δεν ξεπερανει τα 3-4 εκατοστα. Ειναι χαριτωμενα παντως :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρο η μεγαλο κιαν ηταν το λυπηθικα το καημενο....εγω παντος αν το εβλεπα δεν θα το σκοτωνα....:(

οταν ειχε μπει ποντικι στο διαμερισμα μας πριν 2 χρονια (τοτε δεν ειχαμε γατο να κραταει σκοπια τα βραδια) ηταν πολυ μικρο. Το στριμωξαμε πισω απο ενα επιπλο, απο την μια πλευρα κλεισαμε την εξοδο με μια κουτα και απο την αλλη το διωχναμε να παει προς την κουτα. Τελικα το πιασαμε και το αφησαμε στην αυλη. Με τιποτα δεν θα το σκοτωνα επειδη απλα εκανε εισβολη στο σπιτι :)

Ακριβος αυτο εννοω....δεν μπορω να καταλαβω πως μπορουνε οι αλλοι να σκοτωσουν ενα τοσο δα πραγματακι μονο και μονο επειδη ηθελε λιγο φαγακι...και αυτο πλασμα του Θεου ειναι!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back