Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα.
30-07-12
13:41
Καλησπέρα παιδιά!
Μπορεί κάποιος να μου δώσει λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά για την ευρέως διαδεδομένη πορτοκαλί γάτα;
Λέγεται ότι είναι η πιο κοινωνική και φιλική με τους ανθρώπους, αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω άλλες πληροφορίες.
Ό,τι γνωρίζετε, εδώ!
Μπορεί κάποιος να μου δώσει λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά για την ευρέως διαδεδομένη πορτοκαλί γάτα;
Λέγεται ότι είναι η πιο κοινωνική και φιλική με τους ανθρώπους, αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω άλλες πληροφορίες.
Ό,τι γνωρίζετε, εδώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
30-07-12
16:33
Απάντηση: Πορτοκαλί γάτα ή κεραμυδόγατα
Καλησπερα,
δεν υπαρχει καποιος συσχετισμος του χρωματος με συγκεκριμενα μορφολογικα χαρακτηριστικα ή χαρακτηρα.Απλα τυχαινει διαφορες γατουλες,ρατσας ή μη,να εχουν αυτο το χρωμα.
Καλησπερα,
δεν υπαρχει καποιος συσχετισμος του χρωματος με συγκεκριμενα μορφολογικα χαρακτηριστικα ή χαρακτηρα.Απλα τυχαινει διαφορες γατουλες,ρατσας ή μη,να εχουν αυτο το χρωμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
30-07-12
16:38
Απάντηση: Πορτοκαλί γάτα ή κεραμυδόγατα
Μαλιστα,αν παρουμε παραδειγμα τον μπουκακο μου(Πορτοκαλογατος)..που ειναι ενας κιλλερ γατος,της ρατσας Ανθρωποφαγους-ανθρωποφαγους,και ακρως αντικοινωνικος,μαλλον δεν ισχυει κατι τετοιο.
Μαλιστα,αν παρουμε παραδειγμα τον μπουκακο μου(Πορτοκαλογατος)..που ειναι ενας κιλλερ γατος,της ρατσας Ανθρωποφαγους-ανθρωποφαγους,και ακρως αντικοινωνικος,μαλλον δεν ισχυει κατι τετοιο.

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
30-07-12
16:42
Απάντηση: Πορτοκαλί γάτα ή κεραμιδόγατα
Πιστεύω ότι είναι θέμα χαρακτήρα της κάθε γάτας.
Όντως κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι πορτοκαλί γάτες είναι πιο κοινωνικές/φιλικές, άλλοι λένε το ίδιο για τις τρίχρωμες, άλλοι για τις μπλε κ.λπ.
Πιστεύω ότι οι γάτες μπορεί να είναι απρόβλεπτες και να μην συμφωνούν με τις προσδοκίες κάποιου για τον χαρακτήρα τους, βάσει του χρώματος τους, κι αυτό τις κάνει ξεχωριστές και μοναδικές.
Πιστεύω ότι είναι θέμα χαρακτήρα της κάθε γάτας.
Όντως κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι πορτοκαλί γάτες είναι πιο κοινωνικές/φιλικές, άλλοι λένε το ίδιο για τις τρίχρωμες, άλλοι για τις μπλε κ.λπ.
Πιστεύω ότι οι γάτες μπορεί να είναι απρόβλεπτες και να μην συμφωνούν με τις προσδοκίες κάποιου για τον χαρακτήρα τους, βάσει του χρώματος τους, κι αυτό τις κάνει ξεχωριστές και μοναδικές.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
30-07-12
16:56
Αληθεύει παιδιά ότι οι πορτοκαλιές γάτες είναι μόνο αρσενικές;
Αυτό που έχω ακούσει (χωρίς να μου το έχει επιβεβαιώσει κάποιος ειδικός) πάντως, είναι ότι είναι πολύ δυναμικές γάτες και γενικά αγριεύουν πιο εύκολα. Έχουμε έναν πορτοκαλόγατο στη γειτονιά, άρχοντα, που όλοι τον φωνάζουν Ninja γιατί τσακώνεται με τα άλλα γατιά και άμα πας να τον χαϊδέψεις μπορεί να σου κόψει το χέρι. Και πριν βιαστείτε να φτάσετε σε συμπεράσματα μια χαρά δεσποζόμενος είναι, της κυρίας που μένει δίπλα
Τώρα ποιον μου θυμίζει αυτός ο γάτος θα σας γελάσω...

Αυτό που έχω ακούσει (χωρίς να μου το έχει επιβεβαιώσει κάποιος ειδικός) πάντως, είναι ότι είναι πολύ δυναμικές γάτες και γενικά αγριεύουν πιο εύκολα. Έχουμε έναν πορτοκαλόγατο στη γειτονιά, άρχοντα, που όλοι τον φωνάζουν Ninja γιατί τσακώνεται με τα άλλα γατιά και άμα πας να τον χαϊδέψεις μπορεί να σου κόψει το χέρι. Και πριν βιαστείτε να φτάσετε σε συμπεράσματα μια χαρά δεσποζόμενος είναι, της κυρίας που μένει δίπλα

Τώρα ποιον μου θυμίζει αυτός ο γάτος θα σας γελάσω...

moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
30-07-12
16:59
Απάντηση: Πορτοκαλί γάτα ή κεραμιδόγατα
Σχετικα με το πορτοκαλι χρωμα και το φυλο:
https://www.messybeast.com/quickfacts.htm#ginger
Σχετικα με το πορτοκαλι χρωμα και το φυλο:
https://www.messybeast.com/quickfacts.htm#ginger
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki