Πορτοκαλί γάτα ή κεραμιδόγατα;

Γαταλί

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά!
Μπορεί κάποιος να μου δώσει λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά για την ευρέως διαδεδομένη πορτοκαλί γάτα;
Λέγεται ότι είναι η πιο κοινωνική και φιλική με τους ανθρώπους, αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω άλλες πληροφορίες.
Ό,τι γνωρίζετε, εδώ! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Orange_Cat_Chillaxing_by_GoGoGodzirra.jpg
    Orange_Cat_Chillaxing_by_GoGoGodzirra.jpg
    144,9 KB · Εμφανίσεις: 678
Απάντηση: Πορτοκαλί γάτα ή κεραμυδόγατα

Καλησπερα,
δεν υπαρχει καποιος συσχετισμος του χρωματος με συγκεκριμενα μορφολογικα χαρακτηριστικα ή χαρακτηρα.Απλα τυχαινει διαφορες γατουλες,ρατσας ή μη,να εχουν αυτο το χρωμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Πορτοκαλί γάτα ή κεραμυδόγατα

Μαλιστα,αν παρουμε παραδειγμα τον μπουκακο μου(Πορτοκαλογατος)..που ειναι ενας κιλλερ γατος,της ρατσας Ανθρωποφαγους-ανθρωποφαγους,και ακρως αντικοινωνικος,μαλλον δεν ισχυει κατι τετοιο.:hehe:

Απάντηση: Πορτοκαλί γάτα ή κεραμιδόγατα

Πιστεύω ότι είναι θέμα χαρακτήρα της κάθε γάτας.
Όντως κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι πορτοκαλί γάτες είναι πιο κοινωνικές/φιλικές, άλλοι λένε το ίδιο για τις τρίχρωμες, άλλοι για τις μπλε κ.λπ.
Πιστεύω ότι οι γάτες μπορεί να είναι απρόβλεπτες και να μην συμφωνούν με τις προσδοκίες κάποιου για τον χαρακτήρα τους, βάσει του χρώματος τους, κι αυτό τις κάνει ξεχωριστές και μοναδικές. :)

Αληθεύει παιδιά ότι οι πορτοκαλιές γάτες είναι μόνο αρσενικές;
Αυτό που έχω ακούσει (χωρίς να μου το έχει επιβεβαιώσει κάποιος ειδικός) πάντως, είναι ότι είναι πολύ δυναμικές γάτες και γενικά αγριεύουν πιο εύκολα. Έχουμε έναν πορτοκαλόγατο στη γειτονιά, άρχοντα, που όλοι τον φωνάζουν Ninja γιατί τσακώνεται με τα άλλα γατιά και άμα πας να τον χαϊδέψεις μπορεί να σου κόψει το χέρι. Και πριν βιαστείτε να φτάσετε σε συμπεράσματα μια χαρά δεσποζόμενος είναι, της κυρίας που μένει δίπλα :P
Τώρα ποιον μου θυμίζει αυτός ο γάτος θα σας γελάσω... :whistle::whistle::whistle:

Απάντηση: Πορτοκαλί γάτα ή κεραμιδόγατα

Σχετικα με το πορτοκαλι χρωμα και το φυλο:
https://www.messybeast.com/quickfacts.htm#ginger

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back