Πορτοκαλογατάκι ψάχνει σπίτι

• Thread starter Thread starter Qdog
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Qdog

Νεοφερμένο μέλος

Η Qdog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
kitty.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό το πλάσμα είναι μια γατίσια οπτασία. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ομορφιά του.
Εύχομαι αν βρει γρήγορα την δική του οικογένεια. Δεν υπάρχει δυνατότητα να το κρατήσεις εσύ ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, τι κουκλί είναι αυτό!! Μου αρέσει πολύ το τρίχωμά του!! Έχει και όνομα;

Όχι, ο μικρούλης δεν έχει όνομα. Θα τον κρατούσα αλλά έχω ήδη 3 ζώα (2 γατιά + 1 σκυλί) μέσα σε ένα διαμέρισμα και μου φαίνεται λίγο δύσκολο αυτή την ώρα. Ελπίζω να του βρω σύντομα ένα καλό σπίτι. Μέχρι τότε βέβαια, θα έχει σπίτι, φαΐ, καναπέ, κρεβάτι, παιχνίδια, παρέα.

Eιναι σαν τον δικο μου!!!φτυστος με αυτα τα τεραστια ματια!!!!ονειρο!!!

Όχι, ο μικρούλης δεν έχει όνομα. Θα τον κρατούσα αλλά έχω ήδη 3 ζώα (2 γατιά + 1 σκυλί) μέσα σε ένα διαμέρισμα και μου φαίνεται λίγο δύσκολο αυτή την ώρα. Ελπίζω να του βρω σύντομα ένα καλό σπίτι. Μέχρι τότε βέβαια, θα έχει σπίτι, φαΐ, καναπέ, κρεβάτι, παιχνίδια, παρέα.
Ξέρεις αν τα μάτια του θα μείνουν μπλε; Είναι 2 μηνών και νομίζω ότι κάπου εκεί σταθεροποιείται το χρώμα.:hmm: Ελπίζω να μείνουν μπλε γιατί ταιριάζει τέλεια με το τρίχωμά του...:)

καλησπέρα! θα θέλαμε να μαθούμε αν το μικρούλι έχει βρει σπιτάκι; το είδαμε και μας άρεσε πααααρα πολύ!

Το γατάκι είναι ακόμα εδώ. Πάρτε με τηλέφωνο για να συνεννοηθούμε να το δείτε και να μιλήσουμε.

Ελπίζω να το πάρετε τελικά είναι πολύ γλυκό!

Ax το γατακι βρηκε σπιτι!!!?????:D
Το δικο μου εχει πρασινα ματια αλλα αλλαζουν συνεχεια το χαρακτηριστικο ειναι οτι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑ!!!

Από ό,τι κατάλαβα δεν υιοθετήθηκε ακόμα αλλά υπάρχουν πιθανότητες!

θέλουμε να πιστεύουμε πως βρήκε σπίτι :) το δικό μας! πήγαμε και το είδαμε και απλά το λατρέψαμε! και ελπίζουμε να το λατρέψει και ο Tiggie μας - και να αποκτήσει όχι μόνο σπίτι και γατογονείς αλλά και και αδελφό! θα δίξει.. είμαστε σε αναμονή, γιατί 1ον έχει και άλλη μια υποψήφια γατομαμά και 2ον περιμένουμε να μήνυμα από την κοπελίτσα που την φιλοξενεί! η οποία παρεπιπτόντως έχει δύο κουκλάκια, τρομερά γατιά και μια πάρα πολύ όμορφη σκιλίτσα! μπράβο της!

Ελπίζω να καταφέρετε να το υιοθετήσετε και να του προσφέρετε την αγάπη που του αξίζει!

Τα παιδιά ήθραν και πήραν τον πιτσιρίκο! Και χαίρομαι πολύ που θα πάει σε ένα καλό σπίτι! :clapup::clapup::clapup:
Θα μείνει στο φόρουμ λοιπόν να τον χαζεύουμε να μεγαλώνει!

Αχ μπράβο!!!:clapup::clapup::clapup:
Φαίνεται ήταν το ΣΚ των...πορτοκαλόγατων αφού και ο Tommy μας υιοθετηθηκε!!!!

Μπράβο και σ'εσάς! :) Καλότυχα να'ναι..

Αχ μου φέρατε μεγάλη χαρά!! Όντως αυτό το ΣΚ υιοθετήθηκαν πολλά γατόνια , όχι μόνο πορτογαλάκια! Έχει δημιουργηθεί θέμα για τον μικρό; Αν ναι μας δίνετε το λινκ; :)

καλησπέρα σε όλους! τον πήραμε τον μικρούλι! Rikie τον ονομάσαμε! τώρα μας μένει να τον πάμε και στον γιατρούλη και όλα μια χαρά! σύντομα θα ανεβάσουμε και φωτογραφίες να τον δείτε :) έχουμε μικρά προβληματάκια με τον Tiggie μας αλλά πιστεύουμαι πως σύντομα θα τα ξεπεράσουμε... πρως το παρόν απλά κοιτούνται και χουρχουρίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά τόσο... να δούμε πως θα τα πάνε αύριο που θα είναι μαζί σχεδόν όλη την ημέρα! αυτά λοιπόν προς το παρόν! ειμάστε πολύ χαρούμενοι, κάθε φορά είναι και πιο συναρμαστικό!!!!

καλησπέρα σε όλους! τον πήραμε τον μικρούλι! Rikie τον ονομάσαμε! τώρα μας μένει να τον πάμε και στον γιατρούλη και όλα μια χαρά! σύντομα θα ανεβάσουμε και φωτογραφίες να τον δείτε :) έχουμε μικρά προβληματάκια με τον Tiggie μας αλλά πιστεύουμαι πως σύντομα θα τα ξεπεράσουμε... πρως το παρόν απλά κοιτούνται και χουρχουρίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά τόσο... να δούμε πως θα τα πάνε αύριο που θα είναι μαζί σχεδόν όλη την ημέρα! αυτά λοιπόν προς το παρόν! ειμάστε πολύ χαρούμενοι, κάθε φορά είναι και πιο συναρμαστικό!!!!

αχ μπραβο..χαιρομαι παρα πολυ!!!!:clapup::clapup::clapup:,,αυτα ποιυ περιγραφεις παντως δεν ειναι προβληματα καλε...στους περισσοτερους απιο εμας που εχουμε 2 γατες,οταν φεραμε τη 2η,το τι κχχχχχ ακουγαμε,τι σηκωματα τριχας ειχαμε και απειλες..κι ομως τωρα ειναι αγαπημενα σαν αδελφακια...σας ευχομαι τα καλυτερα..και εννοειται πως περιμενουμε φωτο,πως και πως..:D..στο θεματακι που θα ανοιξετε..
ΥΓ..α..μην ξεχασει ην κοπελα που ανοιξε την αγγελια να την κλειδωσει..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back