kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kitcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 283 μηνύματα.
31-08-11
11:28
Λαχταριστό γατουλίνι με βραχνή φωνή, η μόνη επιζήσας από 4 αδέλφια, ψάχνει απεγνωσμένα για βοήθεια. Κοιτάζει όλο παράπονο νιαουρίζοντας ισχνα για λίγο φαγάκι. Την μικρούλα πορτοκαλένια συνάντησα στο πατρικό μου μαζί με τα άλλα δύο αδελφάκια της, αν και στα διπλανά σπίτια περιμένει τα γατιά, που και που, μια μπουκιά φαΐ και τα γατάκια ξεπετάχτηκαν λιγουλάκι, είδα να χάνονται σιγά σιγά τα δυο της αδέλφια. Πιθανόν από κακουχίες και αρρώστιες και ελπίζω όχι από ασυνείδητους που φοβάμαι ότι είναι πολλοί σε αυτό το "απολίτιστο" νησί.
Η μικρή αν και φοβάται τους ανθρώπους πλησιάζει αρκετά και δείχνει τρελή συμπάθεια στο γάτο μου, που του γουργουρίζει και του τρίβεται, αυτός όμως δεν καταλαβαίνει από αυτά. Πιίστευα πως φεύγοντας θα είναι δυνατά και ικανά να επιβιώσουν αλλά τώρα, δυο μέρες πριν ανέβω Αθήνα, δεν βλέπω κάτι τέτοιο.
Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήταν τέλεια, βρισκόμαστε στο Ηράκλειο Κρήτης περιοχή Γιόφυρο.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6937357219 και στο tzomariATgmail.com

(Εγώ θα λείπω από το ηράκλειο από παρασκευή απόγευμα, αλλά στην ουσία φεύγω Κυριακή μεσημέρι, επίσης αν προλάβω θα το πάω σήμερα κιόλας για αποπαρασίτωση και πιθανόν το πρώτο του εμβόλιο).
Η μικρή αν και φοβάται τους ανθρώπους πλησιάζει αρκετά και δείχνει τρελή συμπάθεια στο γάτο μου, που του γουργουρίζει και του τρίβεται, αυτός όμως δεν καταλαβαίνει από αυτά. Πιίστευα πως φεύγοντας θα είναι δυνατά και ικανά να επιβιώσουν αλλά τώρα, δυο μέρες πριν ανέβω Αθήνα, δεν βλέπω κάτι τέτοιο.
Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήταν τέλεια, βρισκόμαστε στο Ηράκλειο Κρήτης περιοχή Γιόφυρο.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6937357219 και στο tzomariATgmail.com

(Εγώ θα λείπω από το ηράκλειο από παρασκευή απόγευμα, αλλά στην ουσία φεύγω Κυριακή μεσημέρι, επίσης αν προλάβω θα το πάω σήμερα κιόλας για αποπαρασίτωση και πιθανόν το πρώτο του εμβόλιο).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία:

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki