kiseki
Νεοφερμένο μέλος

Νομίζω ότι όλοι όσοι με έχετε συναντήσει,θυμάστε την απερίγραπτη
ομορφιά μου αλλά κ' το βασιλικό ταμπεραμέντο μου!!

Απλώς αναφέρω για δική σας πληροφόρηση κ' παρακαλώ να μην με
αποκαλείται πια έτσι στο μέλλον, ότι η παλιά μου ταυτότητα έγραφε
Ναξούλα
αλλά τώρα είμαι η Poupee au velours αλλά για να διευκολύνω το ελληνικό κοινό, μπορείτε να με προσφωνείτε Πουπέτα!
Σας στέλνω κ' μερικές από τις φωτό που τράβηξε μία τρελή παπαράτσι
κ' η οποία διέκοψε τη βασιλική ανάπαυση μου.
Λοιπόν σας στέλνω πολλά φιλάκια με δυνατό γουργούρισμα κ' σας υπόσχομαι ότι η ιδιαιτέρα μου θα φροντίσει να σας ενημερώνει για τις
δραστηριότητες μου με τακτικό δελτίο Τύπου!!:kiss::kiss::kiss:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
και σ'αυτήν που θα την περάσουν μαζί..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiseki
Νεοφερμένο μέλος
Η μαμά Manounou την έχει κ' την χαίρεται!

Raisa
Περιβόητο μέλος

Πρώην Ναξούλα...νυν Πουπέτα(ωραίο Όνομα) σου εύχομαι να περνάς καλά στο νέο σου σπίτι...και να μας λες τα νέα σου

kiseki
Νεοφερμένο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
Θεά αγάπη μου η Ναξούλα θεά//!
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Γειά σας κοινοί θνητοί, θαυμάστριες κ' θαυμαστές μου!!
Νομίζω ότι όλοι όσοι με έχετε συναντήσει,θυμάστε την απερίγραπτη
ομορφιά μου αλλά κ' το βασιλικό ταμπεραμέντο μου!!
Απλώς αναφέρω για δική σας πληροφόρηση κ' παρακαλώ να μην με
αποκαλείται πια έτσι στο μέλλον, ότι η παλιά μου ταυτότητα έγραφε
Ναξούλααλλά τώρα είμαι η Poupee au velours αλλά για να διευκολύνω το ελληνικό κοινό, μπορείτε να με προσφωνείτε Πουπέτα!
Σας στέλνω κ' μερικές από τις φωτό που τράβηξε μία τρελή παπαράτσι
κ' η οποία διέκοψε τη βασιλική ανάπαυση μου.
Λοιπόν σας στέλνω πολλά φιλάκια με δυνατό γουργούρισμα κ' σας υπόσχομαι ότι η ιδιαιτέρα μου θα φροντίσει να σας ενημερώνει για τις
δραστηριότητες μου με τακτικό δελτίο Τύπου!!:kiss::kiss::kiss:
Πωπω αδερφακι μου τι σνομπ αριστοκρατισσα! Μπορει να μην ειμαστε του σαλονιου εμεις κυρα μου αλλα το κουτελο μας το εχουμε καθαρο!

Ωστοσο οφειλω να ομολογησω οτι η ομορφια σας ειναι απεριγραπτη..

Ρωμαιος

drusilia
Διάσημο μέλος

Καλά, η δεύτερη φωτό είναι όλα τα λεφτά!

Πραγματικά το καλύτερο πράγμα πριν πάω για ύπνο. Η μικρή πριγκίπσσα μας ήταν πολύ τυχερη!
Havana
Διάσημο μέλος
δεν μπορώ να διανοηθώ γάτα να κοιμάται καπου αλλου!!!!
μπράβο σουπερ η μαμα της πουπέτας...!!!

drusilia
Διάσημο μέλος

θρεφτάρι βλέπω να την κανει η σουπερ μαμα...
kiseki
Νεοφερμένο μέλος
δεν την κολακεύει απλώς.

Manounou
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα!Δεν ξέρω αν είναι σωστό να χαλάω το προφίλ μιάς αριστοκράτισσας ομως πρέπει να σας πω οτι η πουπέτα είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα.Ειλικρινά δεν το περίμενα,δεν πειραζει τιποτα μέσα στο σπίτι,ερχεται μόνη της για χάδια γουργουρίζοντας γλυκά και δε με σνομπάρει καθόλου.Από την πρώτη στιγμή που ηρθε φερόταν σαν να ηταν εδώ από πάντα.Αναφέρω οτι δεν κάνει ζημιές γιατί εχω κι αλλα γατάκια και ξέρω από διαόλια
.φωτό θα δείτε περισσότερες οταν κάποια στιγμή τα καταφέρνω καλύτερα με τον η/υ,ή ίσως με βοηθήσει η Κισέκι.καληνύχτα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
), πάντα το λέγαμε! Εγώ από την πλευρά μου να πω ότι η υιοθεσία αυτή ήταν για εμένα το καλύτερο πασχαλινό δώρο.
Η Πουπέτα δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη γατομαμά. Και για εμένα είναι τόσο συγκινητικό γιατί είχα αρχίσει πλέον να πιστεύω ότι θα μείνει στα αζήτητα...
Σε ευχαριστώ Manounou που βοήθησες αυτό το ταλιπωρημένο ζωάκι!
Manounou
Νεοφερμένο μέλος
Drussilia ευχαριστώ που με θεωρείς καλή γατομαμά.

RedCat
Διάσημο μέλος
Μπράβο Μανουνου και Κισέκι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool