Πουπέτα

• Thread starter Thread starter kiseki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

kiseki

Νεοφερμένο μέλος

Η kiseki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα.
Γειά σας κοινοί θνητοί, θαυμάστριες κ' θαυμαστές μου!!:cool:;)
Νομίζω ότι όλοι όσοι με έχετε συναντήσει,θυμάστε την απερίγραπτη
ομορφιά μου αλλά κ' το βασιλικό ταμπεραμέντο μου!!:D
Απλώς αναφέρω για δική σας πληροφόρηση κ' παρακαλώ να μην με
αποκαλείται πια έτσι στο μέλλον, ότι η παλιά μου ταυτότητα έγραφε
Ναξούλα:mpliaks: αλλά τώρα είμαι η Poupee au velours αλλά για να διευκολύνω το ελληνικό κοινό, μπορείτε να με προσφωνείτε Πουπέτα!:rolleyes:
Σας στέλνω κ' μερικές από τις φωτό που τράβηξε μία τρελή παπαράτσι
κ' η οποία διέκοψε τη βασιλική ανάπαυση μου.
Λοιπόν σας στέλνω πολλά φιλάκια με δυνατό γουργούρισμα κ' σας υπόσχομαι ότι η ιδιαιτέρα μου θα φροντίσει να σας ενημερώνει για τις
δραστηριότητες μου με τακτικό δελτίο Τύπου!!:kiss::kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Cnv0605.jpg
    Cnv0605.jpg
    98,4 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Cnv0606.jpg
    Cnv0606.jpg
    93,5 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Cnv0607.jpg
    Cnv0607.jpg
    183,2 KB · Εμφανίσεις: 44
Kiseki μου, εσύ πηρες τη Ναξουλα; να περασετε καλά με την αρχοντισα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απ'οσο ξέρω δεν την πήρε η Κισέκι αλλα μια φίλη ή γειτονισσα δεν έχω καταλάβει που έχει επαφή με την Κισεκι παντως. Οπως και να 'χει μια ομορφη ζωούλα στην Πουπέτα μας...:D και σ'αυτήν που θα την περάσουν μαζί..

Δεν τη πήρα εγώ Ποπι, απλώς έκανα την παπαράτσι κατά την επίσκεψή μου!
Η μαμά Manounou την έχει κ' την χαίρεται!:up:

Τι όμορφα νέα είναι αυτά!!!:up:
Πρώην Ναξούλα...νυν Πουπέτα(ωραίο Όνομα) σου εύχομαι να περνάς καλά στο νέο σου σπίτι...και να μας λες τα νέα σου:D

Νότα έχεις καταλάβει, όπου Σκυλόγατο θα με πετύχεις..:lol:;)

ναξουλα θεα!!

Θεά αγάπη μου η Ναξούλα θεά//!

Γειά σας κοινοί θνητοί, θαυμάστριες κ' θαυμαστές μου!!:cool:;)
Νομίζω ότι όλοι όσοι με έχετε συναντήσει,θυμάστε την απερίγραπτη
ομορφιά μου αλλά κ' το βασιλικό ταμπεραμέντο μου!!:D
Απλώς αναφέρω για δική σας πληροφόρηση κ' παρακαλώ να μην με
αποκαλείται πια έτσι στο μέλλον, ότι η παλιά μου ταυτότητα έγραφε
Ναξούλα:mpliaks: αλλά τώρα είμαι η Poupee au velours αλλά για να διευκολύνω το ελληνικό κοινό, μπορείτε να με προσφωνείτε Πουπέτα!:rolleyes:
Σας στέλνω κ' μερικές από τις φωτό που τράβηξε μία τρελή παπαράτσι
κ' η οποία διέκοψε τη βασιλική ανάπαυση μου.
Λοιπόν σας στέλνω πολλά φιλάκια με δυνατό γουργούρισμα κ' σας υπόσχομαι ότι η ιδιαιτέρα μου θα φροντίσει να σας ενημερώνει για τις
δραστηριότητες μου με τακτικό δελτίο Τύπου!!:kiss::kiss::kiss:

Πωπω αδερφακι μου τι σνομπ αριστοκρατισσα! Μπορει να μην ειμαστε του σαλονιου εμεις κυρα μου αλλα το κουτελο μας το εχουμε καθαρο!:mad::P
Ωστοσο οφειλω να ομολογησω οτι η ομορφια σας ειναι απεριγραπτη.. :redface::redface::redface:
Ρωμαιος

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πουπέτα λοιπον! :lol::lol:
Καλά, η δεύτερη φωτό είναι όλα τα λεφτά!:lol:
Πραγματικά το καλύτερο πράγμα πριν πάω για ύπνο. Η μικρή πριγκίπσσα μας ήταν πολύ τυχερη!

εμένα μαρεσει παρα πολυ η τρίτη φωτο.!!! ψωφάω να βλεπω γατάκια ξαπλωμένα στον καναπέ η στο κρεβάτι...
δεν μπορώ να διανοηθώ γάτα να κοιμάται καπου αλλου!!!!
μπράβο σουπερ η μαμα της πουπέτας...!!!:up::up::up:

Εγώ έχω την αίσθηση σαν να έχει παχαίνει η πριγκίπισσα... Εκτός κι αν δεν την κολακεύει η φωτό...:hmm:
θρεφτάρι βλέπω να την κανει η σουπερ μαμα...

Όχι Βιβή μου μην ανησυχείς, είναι κομψότατη η Πουπέτα.Η συγκεκριμένη πόζα
δεν την κολακεύει απλώς.:redface:

:redface:Καλησπέρα!Δεν ξέρω αν είναι σωστό να χαλάω το προφίλ μιάς αριστοκράτισσας ομως πρέπει να σας πω οτι η πουπέτα είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα.Ειλικρινά δεν το περίμενα,δεν πειραζει τιποτα μέσα στο σπίτι,ερχεται μόνη της για χάδια γουργουρίζοντας γλυκά και δε με σνομπάρει καθόλου.Από την πρώτη στιγμή που ηρθε φερόταν σαν να ηταν εδώ από πάντα.Αναφέρω οτι δεν κάνει ζημιές γιατί εχω κι αλλα γατάκια και ξέρω από διαόλια:mad:.φωτό θα δείτε περισσότερες οταν κάποια στιγμή τα καταφέρνω καλύτερα με τον η/υ,ή ίσως με βοηθήσει η Κισέκι.καληνύχτα!

Κούκλα,κούκλα,φτου σκόρδα(συγχωρείστε μας για τους επαρχιωτισμούς δεσποινίς Πουπέτα).Ελπίζω να έχει μια γλυκιά ζωούλα από εδώ και πέρα!:)

Είναι γάτα καναπέ η Ναξούλα (συγγνώμη, Πουπέτα, :)), πάντα το λέγαμε!
Εγώ από την πλευρά μου να πω ότι η υιοθεσία αυτή ήταν για εμένα το καλύτερο πασχαλινό δώρο.
Η Πουπέτα δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη γατομαμά. Και για εμένα είναι τόσο συγκινητικό γιατί είχα αρχίσει πλέον να πιστεύω ότι θα μείνει στα αζήτητα...
Σε ευχαριστώ Manounou που βοήθησες αυτό το ταλιπωρημένο ζωάκι!

Με την πουπέτα δεν μπορείς να μην είσαι καλός γονιός,είναι τόσο γλυκό και ησυχο αυτό το γατάκι που πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλος για να της φερθείς ασχημα.
Drussilia ευχαριστώ που με θεωρείς καλή γατομαμά.:happy:

κανένα ποτέ στα αζήτητα. Για κάθε γατάκο και γατούλα απλά υπάρχει ο κατάλληλος γονιός και η κατάλληλη χημεία...καμμια φορά δε τα μεγαλύτερα γατάκια είναι τόσο συγκινητικά..."σαν να ήταν πάντα εκεί"
Μπράβο Μανουνου και Κισέκι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back