Πουφ!!!

ntourountourou

Νεοφερμένο μέλος

Η ntourountourou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Γεια σας ξανά!!!!
Η Σάλι η γατούλα μου έχει θέμα!!!!!Έχει πολύ άσχημη μυρωδιά!!!!!Μυρίζει πολύ άσχημα το στοματάκι της!:|Υπάρχει περίπτωση να έχει κάτι????:( Υπάρχει κάτι που σταματάει αυτή την μυρωδιά???:hmm:

Ευχαριστώ!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν η γατουλα σου ειναι σε ηλικια που αλλαζει δοντια ειναι φυσιολογικο. Αλλα μετα την ηλικια των 7-8 μηνων, αν μυριζει το στομα της, καλο ειναι να την δει κτηνιατρος γιατι μπορει να εχει προβλημα με τα δοντακια της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και της δικιας μου της μυριζεει το στομα.Οχι σε μεγαλο βαθμο βεβαια.Δεν ειναι μεγαλη ειναι 6 μηνων και κατι.Εχω παρατηρησει ομως οτι σταδιακα η μυρωδια εξασθενει.

Όταν η Μελίνα μου ήταν 6 μηνών και άλλαζε δοντάκια δεν μυρίζε μόνο το στόμα της αλλά ακόμα και το σάλιο της. Μου έγλυφε το χέρι και η μυρωδιά έμενε από το σάλιο της. Μετά από λίγο καιρό σταμάτησε. Το ίδιο συμβαίνει και με την Χαρα μου τώρα που είναι σχεδόν 7 μηνών. Έχε το νου σου βέβαια μήπως κρατήσει παραπανω και χρειαστεί να πας σε γιατρό.

Αν δεν αλλάζει δόντια, μπορεί να έχει κάποιο χαλασμένο δόντι ή καμία στοματίτιδα, ουλίτιδα ή κάποιο έκζεμα.. Σπάνια να μην μυρίζει το στόμα μιας γάτας καθόλου.... δεν πλένουν τα δόντια τους βλέπεις...:redface:

Αν νομίζεις ότι μυρίζει πάνω απο το φυσιολογικό ίσως να την έβλεπε κάποιος γιατρός.

DSC00031-2Το πιθανότερο να έχει ουλίτιδα.Δυστυχώς τα περισσότερα απο τα γατάκια μας δεν μασάνε καλά την τροφή τους με αποτέλεσμα ουλίτιδα και βέβαια κακοσμία:(.Αν συμβαίνει αυτό θα χρειαστεί καθαρισμα δοντιών

Η Νεφέλη μου είχε αυτό το πρόβλημα όταν τη βρήκα στο δρόμο. Μετά από λίγο καιρό με την καλή και ποιοτική τροφή που έτρωγε, διορθώθηκε το πρόβλημα.

Πότε αλλάζουν δοντάκια???Όταν λέτε ίσως θέλουν καθαρισμό με ποιο τρόπο?????Θα πάρω αύριο το γιατρό.βεβαια της δίνω πολύ καλή τροφή τι να πω!Της δίνω την ειδική για περσίας Royal canin!Δεν ξέρω τι φταίει!

Πότε αλλάζουν δοντάκια???Όταν λέτε ίσως θέλουν καθαρισμό με ποιο τρόπο?????Θα πάρω αύριο το γιατρό.βεβαια της δίνω πολύ καλή τροφή τι να πω!Της δίνω την ειδική για περσίας Royal canin!Δεν ξέρω τι φταίει!

αν θυμαμαι καλα, τα δοντακια τους αρχιζουν να πεφτουν απο 3 μηνων και μεχρι να γινουν 7-8 μηνων εχουν ολα τα μονιμα δοντια τους.

Καθαρισμο κανει ο κτηνιατρος (πρεπει να γινει αναισθησια) αν υπαρχει σοβαρο προβλημα.

Δοκιμασε να βουρτσιζεις τα δοντια της καθημερινα με οδοντοκρεμα/οδοντοβουρτσα για γατες και παρατηρησε αν βελτιωνεται η κατασταση. Αν η γατα σου ειναι μικροτερη απο 8 μηνων δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.

Στον δικο μου μυριζε πολυ το στομα και το σαλιο του οταν αλλαζε δοντια, αλλα τωρα ειναι μια χαρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back