ntourountourou
Νεοφερμένο μέλος
Η Σάλι η γατούλα μου έχει θέμα!!!!!Έχει πολύ άσχημη μυρωδιά!!!!!Μυρίζει πολύ άσχημα το στοματάκι της!
Υπάρχει περίπτωση να έχει κάτι????
Υπάρχει κάτι που σταματάει αυτή την μυρωδιά???
Ευχαριστώ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αν νομίζεις ότι μυρίζει πάνω απο το φυσιολογικό ίσως να την έβλεπε κάποιος γιατρός.
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Αν συμβαίνει αυτό θα χρειαστεί καθαρισμα δοντιώνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
ntourountourou
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Πότε αλλάζουν δοντάκια???Όταν λέτε ίσως θέλουν καθαρισμό με ποιο τρόπο?????Θα πάρω αύριο το γιατρό.βεβαια της δίνω πολύ καλή τροφή τι να πω!Της δίνω την ειδική για περσίας Royal canin!Δεν ξέρω τι φταίει!
αν θυμαμαι καλα, τα δοντακια τους αρχιζουν να πεφτουν απο 3 μηνων και μεχρι να γινουν 7-8 μηνων εχουν ολα τα μονιμα δοντια τους.
Καθαρισμο κανει ο κτηνιατρος (πρεπει να γινει αναισθησια) αν υπαρχει σοβαρο προβλημα.
Δοκιμασε να βουρτσιζεις τα δοντια της καθημερινα με οδοντοκρεμα/οδοντοβουρτσα για γατες και παρατηρησε αν βελτιωνεται η κατασταση. Αν η γατα σου ειναι μικροτερη απο 8 μηνων δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.
Στον δικο μου μυριζε πολυ το στομα και το σαλιο του οταν αλλαζε δοντια, αλλα τωρα ειναι μια χαρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool