Που μπορώ να βρω γατάκια chinchilla;

chatte_blanche

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 230 μηνύματα.
Καλησπέρα σας κ από 'μένα! :)
Ψάχνω εδώ κ κάποιους μήνες να αγοράσω ένα γατάκι, ράτσας chinchilla. Ψάχνοντας κ στο net αλλά κ σε διάφορα pet shops, ανακάλυψα οτί δεν είναι τόσο εύκολη όσο πίστευα η απόκτηση του..:hmm:
Μήπως ξέρει κάποιος από εσάς, αν υπάρχει κάποιο εκτροφείο για γάτες chinchilla εδώ στην Ελλάδα? Βασικά, με ενδιαφέρει να έχω μια επαφή με το γατάκι πρωτού το αγοράσω (μπορεί άραγε να συμβεί αυτό??) κ επίσης εάν ξέρετε να με ενημερώσετε σχετικά με την εποχή αναπαραγωγής τους, γιατί με ενδιαφέρει να είναι 2-3 μηνών.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Που μπορώ να βρω γατάκια chinchilla??!

Υπάρχει εκτροφείο chinchilla στην Ελλάδα. Δείτε στο site του ΕΟΓ για περισσότερες πληροφορίες. Αναφορικά με το αν θα υπάρχουν διαθέσιμα γατάκια κανείς δε μπορεί να σας απαντήσει, παρά μόνο ο εκτροφέας. Όσο για την επαφή που επιθυμείτε, νομίζω εξυπακούεται πως μπορείτε. Γι΄αυτό άλλωστε (και για άλλους λόγους φυσικά) προτιμούμε τους εκτροφείς από τα pet shops. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Που μπορώ να βρω γατάκια chinchilla??!

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ !:D
Θα καλέσω μια απ' αυτές τις μέρες να δω εάν θα έχω κάποια θετική εξέλιξη, γιατί κάποια από τα τηλέφωνα που είδα μέσα στο site, τα έχω καλέσει επανειλλημένως κ δεν μου έχει απαντήσει κανείς, δεν ξέρω τι γίνεται. Ευχαριστώ κ πάλι! :):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back