Που μπορώ να δώσω το γατάκι μου;

Apostolis V.

Νεοφερμένο μέλος

Ο Apostolis V. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Δυστυχώς δε μπορώ να κρατήσω το γατάκι που βρήκα μόνο του και πρέπει να το δώσω μέσα στην εβδομάδα, μπορώ σε κάποια φιλοζωική μήπως? Θέλω σε κάποιο καλό μέρος γιατί το φροντίζω πολύ καλά και δε θέλω να κακομεταχειρίζεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Που μπορώ να δώσω το γατάκι μου?

παντα ειχα αυτη την απορεια,αν καποιος βρει ενα ζωακι,η θα πρεπει να το παρει ο ιδιος η να το αφησει εκει που ειναι και να μην δωσει σημασια?
δε ξερω τι να σου πω.λογικα θα υπαρχουν καπου φιλοζωικες οργανωσεις που θα τα μαζευουν ολα αυτα τα αδεσποτακια,ομως μεχρι τωρα οσα εχω βρει τα εχω αναλαβει εγω,δεν υπαρχει κατι αναλογο,τουλαχιστον στην επαρχεια,αν παλι μενεις αθηνα,λογικα κατι θα βρεθει,περιμενουμε νεα σου και καλη τυχη στο ζωακι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Αποστόλη! Θα πρέπει να βάλεις μια αγγελία για το γατάκι, με φωτογραφία του. Μπορείς να βάλεις και εδώ και σε άλλα sites με αγγελίες. Δες εδώ που τα λέει πιο αναλυτικά: https://www.mypetz.gr/threads/Πώς-να-δώσετε-ένα-γατάκι.219985/ .Και από εκεί και πέρα θα κρίνεις εσύ πού θα το δώσεις. Φιλοζωική που να μπορείς να αφήσεις ζώο στην Ελλάδα, από όσο ξέρω τουλάχιστον, δεν υπάρχει. Γιατί οι περισσότερες είναι ήδη πλήρεις από ζώα στα κλουβιά ή σε σπίτια ανθρώπων που είναι φιλόζωοι, και τα αδέσποτα είναι πάρα πολλά.
Το περιθώριο που έχεις βάλει να το δώσεις σε μία εβδομάδα είναι λίγο δύσκολο, επειδή είναι καλοκαίρι και πολλοί λείπουν. Αν φύγεις και εσύ για διακοπές, μπορείς να το δώσεις σε κάποιον γνωστό σου να στο προσέχει για όσο λείπεις, και μετά ξαναπροσπαθείς να το δώσεις.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, έχω βάλει μερικές αγγελίες κιόλας!!!!

Καλή επιτυχία!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back