Πού είναι η φιλοζωική οεο;

Δρου,

Οταν υπαρχουν και συλλογοι που λενε "ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ" αυτο τι σου λεει??

Και φυσικα απειλουν με....διαφορα (παραδειγματα δεν νομιζω οτι ειναι αναγκη να δωσω ειδικα σε σενα βρε Δρουσιλια) λογικο καποιος να αναρρωτιεται "τωρα εγω τι κανω? "

Ιδιωτικη πρωτοβουλια. Δε νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο. Στο κατω-κατω βρε κοριτσια, ειστε οι μονες που μου ειπατε τοσα εδωσες, τοσα καλυφθηκαν, τοσα περισσεψαν , τι θες να τα κανουμε? (Αυτο το εκτιμησα προσωπικα οσο τιποτα αλλο !!)

Και ναι, εχει δικιο η φιλη μας η Ελληνοαμερικανιδα (αν δεν απατωμαι) να λεει, καλυτερα να νοικιασουμε ενα κτηματακι για να βαλουμε τα δυστυχα ζωακια μεσα για μια καλυτερη ζωη.

Αυτα!!
Παντα φιλικα, ντατς?

υγ. η ιδεα του κτηματος -οικοπεδου δε με χαλαει καθολου θα ελεγα :hmm:

Κατερινοφρουφρου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια δεν διαφωνω οτι υπάρχουν σύλλογοι οπως λετε και οπως ειπες κατερινα το έχω δει απο πρώτο χέρι.
Αλλα δεν είναι καλό να γενικεύουμε γιατι υπάρχουν και σύλλογοι οπυ προσπαθούν πραγματικά για το καλύτερο. Απλά το μόνο που θέλω να πω είναι οτι καμιά φορά το ότι ο σύλλογος αρνείται να βοηθήσει δεν σημαίνει ότι τρώει λεφτά αλλά πραγματικά ότι δεν έχειτην δυνατότητα να το κάνει. Καλό είναι να μην γενικεύουμε απο κάποια άσχημα παραδείγματα.

Το χωραφάκι καλό είναι αρκεί κάποιος να έχει στο μυαλό του οτι γρήγορα μπορεί να βρεθεί με 100 και 200 ζώα που θα θέλουν καθάρισμα φαί και περίθαλψη καθημερινά. Κι αν είσαι μόνος σου τι; Πρέπει να αφιερώσεις τη ζωη σου σε αυτο, δεν γίνεται αλλιώς.

Εγώ είμαι από τους πρώτους που θα υποστηρίξουν την ιδιωτική πρωτοβουλία. Αν δεν ευαισθητοποιηθούμε όλοι άκρη δεν βγαίνει.
ΑΛΛΑ θέλω να τονίζω ότι δεν είναι όλοι οι σύλλογοι το ίδιο και ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παλεύουν με τα απάλευτα, είτε μέσα σε συλλόγους είτε όχι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δραστηριοποιηθούμε κι εμείς, ο καθένας το λίγο που μπορεί, για να βοηθήσουμε και αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθούν ώστε να μην κουραστούν και τα παρατήσουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η φιλοζωική χιου και η φιλοζωική δηλεσιου έχουν φάει χοντρο πακετο παντως ..δεν έχουν μια ( εννοω δεν εχουν καθολου χρηματα) και δεχονται πολλες κλεισεις για αδεσποτα...:/::blink::(
υπαρχουν και οι συλλογοι πολιτελειας με πινακες γαιτη , βαζα μινκγ κτλ...
:/:

η φιλοζωική χιου και η φιλοζωική δηλεσιου έχουν φάει χοντρο πακετο παντως ..δεν έχουν μια ( εννοω δεν εχουν καθολου χρηματα) και δεχονται πολλες κλεισεις για αδεσποτα...:/::blink::(
υπαρχουν και οι συλλογοι πολιτελειας με τ μιραρακι χαλια κτλ...
:/:

Αβανα, επειδη ξερω το "πακετο" που εφαγες, εισαι βεβαιη για τους συγκεκριμενους συλλογους?

Οποιος καει με το χυλο φυσαει και το γιαουρτι οπως ελεγε η γιαγια μου :hmm:

ναι ο συλλογος δηλεση συγκεκριμενα ειναι ενας και μοναδικος ανθρωπος (αυτος απεμεινε) οι υπολοιποι λακισαν ...και δεν ξερει τι να προτοκανει!!!
ο συλλογος χιου παλευει με της γιαγιαδες εκει που παιρνουν τηλεφωνο "ελατε να μαζεψετε τα σκυλια" (και να τα πανε που ακριβως αναρωτιεμαι εγω) αλλα μονο τηλεφωνα κανουν! τα ευρουλακια τους δεν τα διαθετουν για τα αδεσποτα
δυστηχως απο μεσα του ογδοντα και ιδιαιτερα την δεκαετια του 90 καποιοι θυσαυρισαν εις βαρος των αδεσποτων!!
μερικοι θυσαυριζουν ακομη αλλα πλεον οι ελληνες (δεν λεω οι ελληνες φιλοζωοι) αλλαγενικα οι ελληνες δεν μπορουμε να εμπιστευουμε τιποτα πια γιατι οι επιχειρησεις αεροπλανακι καιι οι αρπαχτες μας τσουρουφλισαν,
και τωρα τι κανουμε??
εσυ κατερινιω μου θα βγαλεις τις φοβερες σου γοβες και θα βαλεις φακιολι για να βοηθησεις να καθαρισουμε στεγες και χωρους και να μαζεψουμε τα ασυμαζευτα ενω καποιοι απλα πανε στην τραπεζα και βουταν μια αναληψη και την κανουν πινακες του Γαιτη αντι να στειρωσουν κανενα ζωο.
και τι κανει το κρατος οεο????
(ναι μας παραπλανει και αυτο)
το θεμα ειναι οτι πληρωνουμε τρελες φορολογιες σε ενα κρατος που η αντιμετοπιση του για οτι μας αφορα ειναι ¨παρτε την τσαπα και σκαψτ¨ε εμεις τα λεφτα σας θελουμε και την ησυχια μας , θελετε να σωσετε τα αδεσποτα ,σωστε τα ποιος σας εμποδιζει? ελυθερη χωρα ειμαστε οποιος θελει να σωσει ας σωσει"¨
και ναι δουλευουμε σα τα σκυλια για να τους τα σκαμε (γιατι εγω μισα μισα με τον καραμανλη εχω τις ειπραξεις μου αφου με φορολογει με το 45% απο αυτα που βγαζω)
και μετα τρεχουμε και σα τις δουλαρες για να καθαριζουμε , μαζευουμε , νοσηλευουμε,,,κτλ το αμαξι μου εχει γινει πετ καμπ...κανονικα !
το κρατος με κατακλεβει και πρεπει να παιρνω ηρεμιστικα για να αντεξω τοσα ζωα θανατωμενα η σκοτωμενα παντου γυρο μου..(ναι συγνωμη που δεν εχω συνηθησει ακομη τοσο θανατο)
και γυρνανε και μου λενε ετσι ειαναι η κατασταση?
ειμαι εξαλη με πασα ει πολιτικο χοντρο που απαιτει και δεν εχει ιδεα τι του γινεται ...
ειμαι στο οριο να τα δινω δανειων και παρακατηθηκων και να προσφυφω στα ευρωπαικα δικαστηρια με τους μαμακες τους αρχικλεφτες....

φυσικα δεν θα καταφερω τιποτα , μια γυναικα ευκολα τη βγαζουν τρελη και ευιασθητη και ιδιατερα αν παλευει μονη.

αλλου ηθελα να καταληξω και αλλου κατεληξα...σορυ ...:/:

Για να ξακαθαρίσουμε κάποια πράγματα, μπορείς να μας εξηγήσεις καλύτερα το περιστατικό;
Δεν είναι ανάγκη να αναφέρεις το όνομα του συλλόγου αν δεν θες.
Έχουν δικές τους εγκαταστάσεις για να πάνε τα ζώα;
Σου είπαν εξαρχής οτι θα τα αναλάβουν δωρεάν και μετά το αναίρεσαν;
Όταν λες να έρθουν να τα δουν, εννοείς με κτηνίατρο ή η ίδιοι;
Ήθελες βοήθεια για να πιαστούν και δεν στην έδωσαν;

Η αλήθεια είναι οτι είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό. Δεν ξέρω την περίπτωση του συλλόγου στον οποίο αναφέρεστε, αλλά επίσης είναι αλήθεια ότι εδώ στην ελλάδα οι περισσότεροι μικροί φιλοζωικοί και στέγες είναι υπερφορτωμένοι με ζώα και με δυσκολία καλύπτουν τρέχοντα έξοδα. Τα αδέσποτα ειναι ΠΑΡΑ πολλα, μα πάρα πολλά. :(
Είναι λίγο ουτοπικό να ζητάμε ένας φιλοζωικός σύλλογος να αναλάβει οποιδήποτε ζώο βρει ή προτείνουμε. Η προσπάθεια του δήμου αθηναίων φαίνεται να λειτουργεί από αυτά που έχω α;σκούσει, αλλά ειδικά για το δήμο αθηναίων και ζώα που βρίσκοντα εκεί.

Τα 1500-6000το εξάμηνο δεν φτάνουν ούτε για αστείο όταν ο λαγαριασμός για ένα σκυλάκι που πρέπει να μείνει στο γιατρό για περίθαλψη για ένα μήνα μπορεί να φτάσει τα 700 ευρώ. Αν ο σύλλογος δεν έχει δικές του εγκαταστάσεις όπως καταλαβαίνετε τα έξοδα είναι απαγορευτικά για τον μέσο άνθρωπο όταν τα ζώα είναι πολλά. Ακόμα και η φιλοξενία σε πανσιον για ένα μήνα μπορεί να είναι 100-150 ευρώ. Μην κοροιδευόμαστε παιδια, ιδιωτικοί σύλλογοι και πρωτοβουλιές σε μικρή κλίμακα μέχρι ενός σημείου μπορούν να φτάσουν. Μόνο μεγάλοι σύλλογοι που υπάρχουν χρόνια και είναι ΠΟΛΥ δικτυωμένοι ώστε να πετυχαίνουν πολύ καλές εισφορές από οργανισμούς, εταιρείες μπορούμε να πούμε ότι μπορεί να βγάλουν χρήματα αν θέλουν.

Αυτό που θέλω να πω, είναι οτι δεν μου κάνει καμία εντύπωση να σου ειπαν οτι δεν μπορούν να αναλάβουν τα ζώα ή για να τα αναλάβουν πρέπει να πληρώσετε κάτι για την περίθαλψη ή την φιλοξενία τους. απο εκεί και πέρα αν δεν φρόντισαν να στο ξεκαθαρίσουν αυτό από την αρχή, ναι, αυτό είναι σφάλμα.

εξ αρχης εμεις θελαμε καποιον για να πιασει 2 σκυλακια (θερια ειναι τα ατιμα) εκ των οποιων το ενα ειναι πολυ ασχημα στην υγεια του και μαλλον απο οτι ειδα εχει προβλημα στο πισο αριστερο ισχυιο και νομιζω οτι ειναι ανεπανορθοτη ζημια επικτητη μαλλον απο χτυπιμα με αποτελεσμα να μην δεχεται κανεναν διπλα του και να φεγει η να αγριευει με αποτελεσμα να μην μπορουμε νατο πιασουμε με κανεναν δυνατο τροπο ετσι λοιπον ζητησαμε βοηθεια απο την φιλοζωικη κανενας δεν ρωτησε βεβαια ολα τα παραπανω το μονο που μας ειπαν ηταν οτι υπαρχει καποιος λογαριασμος του σωματειου και οτι θαχρειαστουν καποια λεφτα για τα ζωα και πολυ φυσικα ρωτησαμε πως μπορουν να ξερουν ποσα και αν τελικα θα χρειαστουν λεφτα για τα σκυλια?
δηλαδη εγω τωρα μπορω να προεξαγω οτι ενα σκυλι στο πουθενα χρειαζεται 100 ευρω για καποια εξεταση χωρις καν να γνωριζω ποια ειναι αυτη η εξεταση η κυρια μας ειπε οτι ειναι 100 ευρω (ετσι και αλλιως) για το καθε σκυλι. Μα λεμε μονο να το πιασουμε θελουμε εχουμε γιατρο τοτε λεει συγνωμη δεν μπορουμε να εξηπηρετησουμε και μας εκλεισε το τηλεφωνο
:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: αυτα πειτε αποψεις να ξαναπαρω για να πω τι?

πειτε μου αν εχω αδικο να ειμαι εξω φρενων

Ε, αν το μονο που θελατε ειναι βοήθεια για να πιάσετε τα σκυλιά και ζήτησαν λεφτά είναι πράγματι πολύ περίεργο! :confused:

Ε, αν το μονο που θελατε ειναι βοήθεια για να πιάσετε τα σκυλιά και ζήτησαν λεφτά είναι πράγματι πολύ περίεργο! :confused:

λες να κανω και εγω ενα τετοιο σωματειο να γουσταρω δεν χρειαζομαι πολλα πραματα. Ενα τηλεφωνο ενα λογαριασμο τραπεζας και 2-3 φιλουσ απο την κτηνιαρτικη ειναι φοβερο και 100% εκμεταλευση.Α και κατι ακομα κλεισανε το τηλ χωρις καν να πουν τπτ μολις καταλαβαν οτι μαλλον απο λεφτα θα παρουν φασολια κλεισαν το τηλ οραια ομως εεε????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back