Πού ζούμε;

Δεν τις έχω δεί αυτές τις εκμπομπές που λέτε, όμως το θέμα που εμένα απασχολεί είναι ότι όπου και να στραφείς, σε ότι είδος τροφών, οποιασδήποτε προέλευσης......μέσα σε ελάχιστο χρόνο θά βγεί ένας δημοσιογράφος, μια εκπομπή, ένα άρθρο που θα τα ανατρέψει όλα.....και πάλι φτού απο την αρχή!!!!!!!!:down:
Δεν αισθάνομαι σίγουρη να δώσω στην οικογένεια μου τίποτα να φάει,όμως τι επιλογές έχω?????????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια την ειδα την εκπομπη χτε και ειχε πολύ μεγαλο ενδιαφερον.... Οι εκπομπές του Κουλογλου ειναι από τις πολύ λίγες που παρακολουθώ..... Οντως αξίζουν
:up: :up: :up:
Και τελικα πού καταλήγουμε?
Βιολογικά?
Μάλλον. Οτι λιγότερο σε χημικα καταναλώσουμε καλό μας κανει!!!
Αλλά ειναι τρελό πραγματικα να πληρωνουμε χρυσό αυτα που η φυση μας δώρισε τόσο αγνά και τα μολύναμε με χιλιους τρόπους!!!
Ειμαστε τρελοι οι ανθρωποι.....
:( :( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μα ούτε με τα βιολογικά μπορείς να είσαι σίγουρη ποτέ......δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα και οτι "βαφτίσεις" το κάθετι ειναι!!!! και το χειρότερο ειναι οτι δεν υπάρχει ούτε κάν ο στοιχειώδης έλεγχος!! άσε....ξέρω τι σας λέω!!!!! Εδώ πρώτα πρέπει να γίνει η στραβή και μετά ξαφνικά όλοι παρουσιάζονται φωστήρες!!!!!!!:down:
και όλοι στην ρεμούλα, δυστυχώς τα standards είναι πολύ χαμηλά, όλων αυτών που θέλουν να παρουσιάζουν δήθεν ότι πουλάνε βιολογικά προιόντα!!! δεν ειναι να έχουμε εμπιστοσύνη πουθενά!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!! και κάποιοι απο εμάς μεγαλώνουμε παιδιά!!!!!

Γενετική μηχανική. Ντοκιμαντέρ

Βίντεο από t.v.

Τα εχουμε γ@@@@@@ει ΟΛΑ.........!!!!!:mad::mad:..
Ειναι ανάγκη να φτάνουμε 150 χρονών???????
Πειραζει να πεθαίνουμε οταν ειναι η ώρα μας????

Ειναι ανάγκη να φτάνουμε 150 χρονών???????
Πειραζει να πεθαίνουμε οταν ειναι η ώρα μας????
Αυτό που λες είναι ΠΟΛΥ σχετικό...
Πριν από 100 χρόνια, ας πούμε, η "ώρα μας" ήταν κατά μέσο όρο γύρω στα 50 χρόνια. Στην αρχαιότητα, μετά τα 40 ήσουν γέρος. Και ο προϊστορικός άνθρωπος που έκανε την πιο "φυσική" ζωή, χωρίς τίποτα τεχνητό και χημικό στη διατροφή και στο περιβάλλον του, ζούσε το πολύ 25-30 χρόνια...

Και ο προϊστορικός άνθρωπος που έκανε την πιο "φυσική" ζωή, χωρίς τίποτα τεχνητό και χημικό στη διατροφή και στο περιβάλλον του, ζούσε το πολύ 25-30 χρόνια...
Και πως κατάφερε και πλήθυνε τόσο πολύ…

Αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ ΄΄Η εταιρία΄΄

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back