spring
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spring
Νεοφερμένο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

spring
Νεοφερμένο μέλος
Έριξε μια ασημένια λάμπα απ το τραπεζάκι στο πάτωμα
γιατί έπαιζε με το καλώδιο...περίμενα να έχει σπάσει το γυαλί, αλλά αυτό που έγινε είναι χειρώτερο... όπως έπεσε κάτω η λάμπα, το ένα ποδαράκι της στράβωσε και δεν στηρίζεται τώρα.Και στην προσπάθειά μου να το ισιώσω με πένσα, κόντεψε να κοπεί...Καλύτερα να είχε σπάσει το γυαλί...
Του έβαλα του Μπιάνκο αμέσως τις φωνές και εξαφανίστηκε... Από κείνη την ώρα όμως δεν τον έχω ξαναβάλει μέσα και έχω τόσα νεύρα που είμαι ικανή να ξαναμπεί αύριο πάλι... Τώρα κλαίει αλλά έχω γίνει θηρίο...

aretha
Περιβόητο μέλος
Οι γάτες δε βλέπουν τα πράγματά μας όπως εμείς, αλλά από τη δική τους οπτική γωνία. Για ένα γατάκι, ένα καλώδιο που κρέμεται: πρώτον είναι ένα πρώτης τάξεως και δελεαστικότατο παιχνίδι και δεύτερον δεν έχει τίποτα να κάνει με τη λάμπα που έπεσε. Κατά πάσα πιθανότητα ο Μπιάνκο δεν κατάλαβε ότι εκείνος έκανε τη ζημιά, άρα μάλλον δε θα συνδέσει και τις φωνές και την τιμωρία με αυτή, άρα μηδέν εις το πηλίκο.
Ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να αποφύγεις τέτοιου είδους ζημιές στο μέλλον είναι να προσπαθήσεις να δεις το σπίτι και τα πράγματα όπως θα τα έβλεπε ο Μπιάνκο, και να τα διαρρυθμίσεις αναλόγως. Για παράδειγμα, πολύ εύθραυστα ή πολύτιμα αντικείμενα καλύτερα να βρίσκονται εκτός βεληνεκούς της γάτας ή σε προθήκες με πόρτες.
Βάλτον μέσα τον καημενούλη... Όχι μόνο επειδή δεν το έκανε επίτηδες αλλά επειδή δε θα πετύχεις τίποτα έτσι.
nadia2
Νεοφερμένο μέλος
έχω πολλά νεύρα τώρα με τον Μπιάνκο...όχι για τα χώματα, αλλά για μια ζημιά που μου έκανε... την πρώτη ζημιά...
Έριξε μια ασημένια λάμπα απ το τραπεζάκι στο πάτωμαγιατί έπαιζε με το καλώδιο...περίμενα να έχει σπάσει το γυαλί, αλλά αυτό που έγινε είναι χειρώτερο... όπως έπεσε κάτω η λάμπα, το ένα ποδαράκι της στράβωσε και δεν στηρίζεται τώρα.Και στην προσπάθειά μου να το ισιώσω με πένσα, κόντεψε να κοπεί...
Καλύτερα να είχε σπάσει το γυαλί...
Του έβαλα του Μπιάνκο αμέσως τις φωνές και εξαφανίστηκε... Από κείνη την ώρα όμως δεν τον έχω ξαναβάλει μέσα και έχω τόσα νεύρα που είμαι ικανή να ξαναμπεί αύριο πάλι... Τώρα κλαίει αλλά έχω γίνει θηρίο...![]()
![]()
![]()
εμενα spring παρόλο που είναι το μεγαλύτερο γουρουνι-γατοσκυλο του κοσμου γρατζουνάει και δαγκώνει τρελά δεν μου'χει κάνει ουτε μια ζημιά απίστευτο?Εχουν δικιο τελικά τα γατακια δεν συνδεουν τις ζημιές με την τιμωρια εγω αυτο το λέω αδικο αλλά και επιλεκτική νοημοσυνη τα τερατακια
myrtos
Δραστήριο μέλος
Έχω τα έχω μαζέψει όλα σαν να έχω μωρό -αφού έκλαψα πράγματα αναντικατάστατα
και δεν μπορώ να του φωνάξω να εκτονωθώ έτσι που είναι κούφος
Χτες μου έκοψε το hands free
Οσο για τις γλάστρες και εγώ πράσινο πλέγμα εχω Σε καποια σαν κώνο γιατί έβρισκε χώρο και πήγαινε και κοιμότανε εκεί
spring
Νεοφερμένο μέλος
μήπως έπρεπε να πάρω μεγαλύτερης ηλικίας γάτα?
ladycat
Διάσημο μέλος
https://www.ailouros.gr/Προβλήματα/Εκπαίδευση/tabid/166/Default.aspx
Ismini
Διάσημο μέλος
Ειναι λουρι για γατες οπως αυτο που φορανε τα μικροσωμα σκυλια.θέλω να μου πείτε το σαμαράκι τι είναι που έχω διαβάσει να αναφέρετε, και αν προσαρμόζεται και λουράκι για ασφάλεια, γιατί εκεί δεν θα εχουμε μπαλκόνι θα έχουμε όμως κήπο και το σπίτι είναι μικρό...
Υπάρχει σε διάφορα pet shop. To φορανε στις γατες για να πηγαινουν βολτα. Ομως δεν μπορεις να τον εχεις δεμενο με αυτο συνεχεια για να μη φυγει. Ειναι και μικρουλη ακομα το κακομοιρο...

Μια μερα εδεσα την σαρδελα για λιγο με το σαμαρακι για να μην ερθει στο σαλονι(εχει μαθει να ανοιγει πορτες)και η ατιμη καταφερε να το βγαλει!
Εγω της το βαζω μονο οταν ειναι να την παω βολτα στην χιο.
Απ'οτι εχω καταλαβει δεν την βολευει κιολας.
Οταν το φοραει περπαταει σαν χ**μενη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool