Πού θα βρω;

spring

Νεοφερμένο μέλος

Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα.
Παιδιά χρειάζομαι επειγόντως να αγοράσω σκεπάσματα για τις γλάστρες που έχω στο μπαλκόνι γιατί ο Μπιάνκο παίζει με τα χώματα και το σκορπίζει σε όλο το μπαλκόνι...επίσης επειδή θα τον πάρουμε στο νησί για το Πάσχα, (άλλος εφιάλτης αυτός) θέλω να μου πείτε το σαμαράκι τι είναι που έχω διαβάσει να αναφέρετε, και αν προσαρμόζεται και λουράκι για ασφάλεια, γιατί εκεί δεν θα εχουμε μπαλκόνι θα έχουμε όμως κήπο και το σπίτι είναι μικρό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν κάνω λάθος σαμαράκι είναι λουρί σαν αυτό που βάζουμε στα σκυλάκια που όμως δεν πιάνει μόνο τον λαιμό αλλά πιάνει και τα μπροστινά ποδαράκια. Όμως αυτό είναι για να βγάζεις έξω την γατούλα σου χωρίς τον φόβο να την χάσεις. Στις γλάστρες μπορείς να βάλεις αυτό το πράσινο πλέγμα που χρησιμοποιούν στους κήπους για περίφραξη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστώ...αλλά δεν υπάρχουν πλαστικά σκεπάσματα με λαστιχο? ή κάποιο άλλο είδος? κάτι τέτοιο είχα καταλαβει...

Εγώ από το πλαστικό πλέγμα που χρησιμοποίησα για τα κάγκελα του μπαλκονιού, έχω κόψει κομμάτια και τα έχω προσαρμόσει στις γλάστρες. Αυτό βέβαια σε γλυτώνει μεν από τα χώματα, αλλά δεν γλυτώνουν τα λουλούδια! Εμένα μου έχει φάει ΟΛΑ τα λουλούδια και τελικά κατεβάζουμε μια-μια τις γλάστρες στον κήπο...:/:

έχω πολλά νεύρα τώρα με τον Μπιάνκο...όχι για τα χώματα, αλλά για μια ζημιά που μου έκανε... την πρώτη ζημιά...
Έριξε μια ασημένια λάμπα απ το τραπεζάκι στο πάτωμα :mad: γιατί έπαιζε με το καλώδιο...περίμενα να έχει σπάσει το γυαλί, αλλά αυτό που έγινε είναι χειρώτερο... όπως έπεσε κάτω η λάμπα, το ένα ποδαράκι της στράβωσε και δεν στηρίζεται τώρα.Και στην προσπάθειά μου να το ισιώσω με πένσα, κόντεψε να κοπεί...
Καλύτερα να είχε σπάσει το γυαλί...
Του έβαλα του Μπιάνκο αμέσως τις φωνές και εξαφανίστηκε... Από κείνη την ώρα όμως δεν τον έχω ξαναβάλει μέσα και έχω τόσα νεύρα που είμαι ικανή να ξαναμπεί αύριο πάλι... Τώρα κλαίει αλλά έχω γίνει θηρίο...:mad: :mad: :mad:

ααα, πρέπει να προετοιμαστείς για πολλά τέτοια! ;)
Οι γάτες δε βλέπουν τα πράγματά μας όπως εμείς, αλλά από τη δική τους οπτική γωνία. Για ένα γατάκι, ένα καλώδιο που κρέμεται: πρώτον είναι ένα πρώτης τάξεως και δελεαστικότατο παιχνίδι και δεύτερον δεν έχει τίποτα να κάνει με τη λάμπα που έπεσε. Κατά πάσα πιθανότητα ο Μπιάνκο δεν κατάλαβε ότι εκείνος έκανε τη ζημιά, άρα μάλλον δε θα συνδέσει και τις φωνές και την τιμωρία με αυτή, άρα μηδέν εις το πηλίκο. :blink:
Ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να αποφύγεις τέτοιου είδους ζημιές στο μέλλον είναι να προσπαθήσεις να δεις το σπίτι και τα πράγματα όπως θα τα έβλεπε ο Μπιάνκο, και να τα διαρρυθμίσεις αναλόγως. Για παράδειγμα, πολύ εύθραυστα ή πολύτιμα αντικείμενα καλύτερα να βρίσκονται εκτός βεληνεκούς της γάτας ή σε προθήκες με πόρτες.
Βάλτον μέσα τον καημενούλη... Όχι μόνο επειδή δεν το έκανε επίτηδες αλλά επειδή δε θα πετύχεις τίποτα έτσι.

έχω πολλά νεύρα τώρα με τον Μπιάνκο...όχι για τα χώματα, αλλά για μια ζημιά που μου έκανε... την πρώτη ζημιά...
Έριξε μια ασημένια λάμπα απ το τραπεζάκι στο πάτωμα :mad: γιατί έπαιζε με το καλώδιο...περίμενα να έχει σπάσει το γυαλί, αλλά αυτό που έγινε είναι χειρώτερο... όπως έπεσε κάτω η λάμπα, το ένα ποδαράκι της στράβωσε και δεν στηρίζεται τώρα.Και στην προσπάθειά μου να το ισιώσω με πένσα, κόντεψε να κοπεί...
Καλύτερα να είχε σπάσει το γυαλί...
Του έβαλα του Μπιάνκο αμέσως τις φωνές και εξαφανίστηκε... Από κείνη την ώρα όμως δεν τον έχω ξαναβάλει μέσα και έχω τόσα νεύρα που είμαι ικανή να ξαναμπεί αύριο πάλι... Τώρα κλαίει αλλά έχω γίνει θηρίο...:mad: :mad: :mad:

εμενα spring παρόλο που είναι το μεγαλύτερο γουρουνι-γατοσκυλο του κοσμου γρατζουνάει και δαγκώνει τρελά δεν μου'χει κάνει ουτε μια ζημιά απίστευτο?Εχουν δικιο τελικά τα γατακια δεν συνδεουν τις ζημιές με την τιμωρια εγω αυτο το λέω αδικο αλλά και επιλεκτική νοημοσυνη τα τερατακια

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά πταίσματα ;) Έχω τα έχω μαζέψει όλα σαν να έχω μωρό -αφού έκλαψα πράγματα αναντικατάστατα :blink: και δεν μπορώ να του φωνάξω να εκτονωθώ έτσι που είναι κούφος :redface: :P Χτες μου έκοψε το hands free :blink: Οσο για τις γλάστρες και εγώ πράσινο πλέγμα εχω Σε καποια σαν κώνο γιατί έβρισκε χώρο και πήγαινε και κοιμότανε εκεί:P

Βρε παιδιά δεν θέλω να προσαρμοστώ εγώ...θέλω η γάτα να το κάνει...;) μήπως έπρεπε να πάρω μεγαλύτερης ηλικίας γάτα?:cool:

βρε παιδακι μου μην μπερδευεσαι η γατα δεν ειναι σκυλος γατα ειναι κανει οτι της αρεσει αυτη ειναι η φυση της κ δεν μπορεις να την αλλαξεις θελει μεγαλη υπομονη κ επιμονη για να μαθει ορισμενα πραγματα κατσε να σου δωσω κ μια σελιδα για εκπαιδευση μπας κ καταφερεις τιποτα
https://www.ailouros.gr/Προβλήματα/Εκπαίδευση/tabid/166/Default.aspx

θέλω να μου πείτε το σαμαράκι τι είναι που έχω διαβάσει να αναφέρετε, και αν προσαρμόζεται και λουράκι για ασφάλεια, γιατί εκεί δεν θα εχουμε μπαλκόνι θα έχουμε όμως κήπο και το σπίτι είναι μικρό...
Ειναι λουρι για γατες οπως αυτο που φορανε τα μικροσωμα σκυλια.
Υπάρχει σε διάφορα pet shop. To φορανε στις γατες για να πηγαινουν βολτα. Ομως δεν μπορεις να τον εχεις δεμενο με αυτο συνεχεια για να μη φυγει. Ειναι και μικρουλη ακομα το κακομοιρο...:(

Ασε που μπορει να το βγαλει.
Μια μερα εδεσα την σαρδελα για λιγο με το σαμαρακι για να μην ερθει στο σαλονι(εχει μαθει να ανοιγει πορτες)και η ατιμη καταφερε να το βγαλει!
Εγω της το βαζω μονο οταν ειναι να την παω βολτα στην χιο.
Απ'οτι εχω καταλαβει δεν την βολευει κιολας.
Οταν το φοραει περπαταει σαν χ**μενη.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back