mimikaki
Διάσημο μέλος
Αχ Σύμη!!! Τι μου θυμίσατε τώρα! Στην Μαραθούντα για μπάνιο και μετά για φαγητό. Το βράδυ στον Γυαλό για διασκέδαση. Και φτου κι απ'την αρχή. Αχ και να ήμουν τώρα εκεί...
καποιος χρειάζεται επειγόντος διακοπές

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
ΘΕΛΩ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
Η Αθηνα εχει οντως τρισαθλιες παραλιες, αλλα καμια φορα πηγαινω για μπανιο.
Επισης, το πιο ωραιο μπανιο της ζωης μου ηταν πριν 4 χρονια οταν ειχαμε παει σκοπελο αλοννησο.
Μια μερα πηραμε το καραβακι και πηγαμε βολτα στο θαλασσιο παρκο που προστατευουν τις φωκιες(δεν τις πλησιασαμε).
Θυμαμαι για να κανουμε μπανιο ή επρεπε να βουτιξουμε απο το καραβακι, ή να κανουμε το γυρω σε ενα νησακι(την κυρα-Παναγια)...
Η θαλασσα ηταν βαθια(δεν ειχε παραλια)και ηταν τοσο καθαρη που εβλεπες κατω ολα τα ζωακια της που κατοικουσαν εκει...
Στις δυο πρωτες ειναι η Αγια Φωτια, οπου παω και κανω μπανιο συνηθως...
Μετα η περιφημη Αγια Μαρκελλα της Χιου(το μοναστηρι και η παραλια)
Και ο Ναγος, απο τον οποιο καποτε ειχαν φτιαξει σωληνες για να μεταφερουν το νερο του σαν ποσιμο σε ολη τη χιο, αλλα τελικα κριθηκαν ακαταλληλοι.
Και τελος η Κωμη με την χρυσοκιτρινη αμμο της.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αλήθεια, από που είναι η φωτογραφία Αγγελική?
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
οι πετανιοι ειναι καλυτερη!
Και ο Μακρύς Γυαλός που είναι στις πρώτες φωτογραφίες ακόμα καλύτερη, απλά Ιούλιο - Αύγουστο μαζεύει πολύ κόσμο. Μάιο μέχρι μέσα Ιουλίου και Σεπτέμβρη και μετά είναι τέλεια!
Επίσης τρομέρος και ο Αι-Χέλης
aretha
Περιβόητο μέλος
Ως κατά το ήμισυ Ζακυνθινιά, όχι μόνο δε θυμώνω, αλλά επαυξάνω!! Την έχω σιχαθεί εντελώς! Κυρίως λόγω των κατοίκων, αλλά και το φυσικό τοπίο, ενώ κάποτε ήταν όμορφο, τώρα πια έχει καταστραφεί εντελώς, λόγω άναρχης τουριστικής ανάπτυξης και ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ κακογουστιάςΞέρω ότι θα με βρίσουν οι Ζακυνθινές του forum αλλά πειράζει που εμένα η Ζάκυνθος δε μου αρέσει καθόλου? Μα καθόόόόλου όμως! Να μου λέγατε για Λευκάδα...
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εκτός από το Ναυάγιο που και αυτό είναι υπερεκτιμημένο δεν έχει κάτι άλλο ιδιαίτερο. Για άλλους που είναι συνηθισμένοι με παραλίες του Αιγαίου είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό, αλλά σε σύγκριση με την Κεφαλλονιά και τις αμέτρητες παραλίες που η μια είναι πιο όμορφη από την άλλη, και με απεριόριστες επιλογές: βότσαλο, βράχος, άμμος, άργιλος και σε ποικιλία χρωμάτων (λευκή, χρυσαφιά, μαύρη άμμος) μου φαίνεται πολύ "φτωχή" η Ζάκυνθος...εχεις γυρισει ολο το νησι και δεν σου αρεσε??![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ξέρω ότι θα με βρίσουν οι Ζακυνθινές του forum αλλά πειράζει που εμένα η Ζάκυνθος δε μου αρέσει καθόλου? Μα καθόόόόλου όμως! Να μου λέγατε για Λευκάδα...
Λευκαδα είναι τέλεια αν και πολλοι την σνομπάρουν επειδη δεν την βλέπουν σαν νησί, αλλά έχει τέλειες παραλίες!!
Ως κατά το ήμισυ Ζακυνθινιά, όχι μόνο δε θυμώνω, αλλά επαυξάνω!! Την έχω σιχαθεί εντελώς! Κυρίως λόγω των κατοίκων, αλλά και το φυσικό τοπίο, ενώ κάποτε ήταν όμορφο, τώρα πια έχει καταστραφεί εντελώς, λόγω άναρχης τουριστικής ανάπτυξης και ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ κακογουστιάς![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ δυστυχώς...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool