Πού και κάθε πότε...; Πλύσιμο των μπολ

• Thread starter Thread starter maria p
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
θα ήθελα να προσθέσω πως όσο είχα μικρό παιδί, ποτέ δεν έπλενα τα πιάτα των ζώων στον νεροχύτη. δεν έχω επιστημονική άποψη επί του θέματος, αλλά σκέφτομαι οτι όσο και να προσέχουμε τα ζωάκια μας, περπατούν το πάτωμα (όταν περπατάμε εμείς σε τι κατάσταση είναι μετά τα πόδια μας) λερώνονται στην άμμο τα πόδια τους... και εχουν τρίχες. δεν διανοούμαι να λουζόμουν η ίδια στον νεροχύτη μου. δεν ξέρω αν είναι υπερβολή αλλά εδώ και ξένους ανθρώπους σιχαινόμαστε και τον εαυτό μου σε σχέση με το παιδί μου πρόσεχα. νομίζω στους κανόνες καθαριότητας πρέπει να είμαστε σχολαστικοί για το καλό όλων. άσχετα που τα ζώα μας είναι πεντακάθαρα και εμβολιασμένα. μην παρεξηγηθώ κι εγώ στον νεροχύτη τα πλένω αλλά όταν είναι εντελώς άδειος με ξεχωριστό σφουγγάρι και μετά τον καθαρίζω πολύ καλά. έπειτα δεν ζούμε μόνοι μας, ένας φίλος μπορεί να αηδιάζει μ αυτή μας την συνήθεια.αν σκέφτομαι λάθος, ευχαρίστως να μου το πείτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back