lalak
Νεοφερμένο μέλος
Ο lalak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα.
27-09-11
02:32
Καλησπερα.Εχω 4 γατακια τα οποια και μαζεψα απ τα σκουπιδια οταν ηταν μωρα.Τα χω εδω και 2 μηνες στο μπαλκονι του σπιτιου μου.Μενω σε πολυκατοικια και δεν μπορω να κρατησω και τα 4.Σκεφτομαι να κρατησω τα 2 και τα αλλα να τα παω σε μια μονοκατοικια με κηπο ενος γνωστου μου.Το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο μερος εχει κηπο για τα γατακια και ειναι οτι πρεπει αλλα σε περιπτωση που χωθουν και βγουν απ την εξωπορτα απεξω ακριβως εχει δρομο (οχι πολυσυχναστο) και φοβαμαι μην τα χτυπησει αυτοκινητο.Η δευτερη εναλλακτικη που εχω ειναι να τα στειλω στο πατρικο μου που δεν εχει αυτοκινητα και ειναι στο βουνο.Το θεμα ομως ειναι οτι στο σπιτι που ειναι το πατρικο μου εχει μια γατα με 4 γατια λιγο μεγαλυτερα απ τα δικα μου.Φοβαμαι μηπως αν πανε τα δικα μου εκει δεν τα δουν με καλο ματι και τα χτυπησουν ή ακομα και σκοτωσουν.Το λεω αυτο γιατι τα δικα μου εινα ιαρσενικα και εχω ακουσει οτι οι αρσενικοι γατοι τσακωνονται ασχημα μεταξυ τους.Αυτο που ζητω σαν βοηθεια ειναι που πιστευετε οτι τα γατια θα χουν περισσοτερες πιθανοτητες επιβιωσης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
27-09-11
05:34
Lalak, τα γατάκια δεν είναι καλό να μένουν στο μπαλκόνι καθώς σύμφωνα με το νόμο η αποκλειστική διαμονή ενός ζώου στο μπαλκόνι/ταράτσα θεωρείται ως εγκατάλειψη.
Όσον αφορά τα δύο γατάκια που σκέφτεσαι να δώσεις στον γνωστό σου που έχει κήπο, θα πρέπει να είναι περιφραγμένος κατάλληλα ούτως ώστε τα γατιά να μη μπορούν από αυτόν είτε τώρα που είναι μικρά είτε αργότερα.
Εάν ένας κήπος, μια αυλή, ένα μπαλκόνι το οποίο επισκέπτεται μια γάτα δεν είναι περιφραγμένα τότε είναι ζήτημα χρόνου να αρχίσει να φεύγει από αυτό κι από εκεί κι έπειτα θα κινδυνεύσει από ένα σωρό κινδύνους (αυτοκίνητα, φόλες, σκυλιά, καυγάδες με άλλα γατιά κι ασθένειες).
Η γάτα είναι φύσει περίεργο ζώο οπότε δε μπορεί να "εκπαιδευθεί" να μην φεύγει από τον χώρο που ζει, εάν βρει την ευκαιρία τότε θα φύγει.
Εάν τα πας στο πατρικό σου τότε θα πρέπει να υπάρξει κάποιος καιρός προσαρμογής και σταδιακή γνωριμία της γάτας και των μικρών της με τα γατάκια που θα πας.
Μπορείς να βρεις κάποια θέματα εδώ που θα σε βοηθήσουν σε αυτό το θέμα.
Οι αρσενικοί γάτοι τσακώνονται σε μεγαλύτερο βαθμό όταν είναι αστείρωτοι.
Όταν είναι στειρωμένοι οι καυγάδες τους δεν είναι τόσο συχνοί διότι δεν θα επιδιώξουν να βρουν ταίρι και να παραγκωνίσουν τυχόν ανταγωνιστές.
Όσον αφορά τα δύο γατάκια που σκέφτεσαι να δώσεις στον γνωστό σου που έχει κήπο, θα πρέπει να είναι περιφραγμένος κατάλληλα ούτως ώστε τα γατιά να μη μπορούν από αυτόν είτε τώρα που είναι μικρά είτε αργότερα.
Εάν ένας κήπος, μια αυλή, ένα μπαλκόνι το οποίο επισκέπτεται μια γάτα δεν είναι περιφραγμένα τότε είναι ζήτημα χρόνου να αρχίσει να φεύγει από αυτό κι από εκεί κι έπειτα θα κινδυνεύσει από ένα σωρό κινδύνους (αυτοκίνητα, φόλες, σκυλιά, καυγάδες με άλλα γατιά κι ασθένειες).
Η γάτα είναι φύσει περίεργο ζώο οπότε δε μπορεί να "εκπαιδευθεί" να μην φεύγει από τον χώρο που ζει, εάν βρει την ευκαιρία τότε θα φύγει.
Εάν τα πας στο πατρικό σου τότε θα πρέπει να υπάρξει κάποιος καιρός προσαρμογής και σταδιακή γνωριμία της γάτας και των μικρών της με τα γατάκια που θα πας.
Μπορείς να βρεις κάποια θέματα εδώ που θα σε βοηθήσουν σε αυτό το θέμα.
Οι αρσενικοί γάτοι τσακώνονται σε μεγαλύτερο βαθμό όταν είναι αστείρωτοι.
Όταν είναι στειρωμένοι οι καυγάδες τους δεν είναι τόσο συχνοί διότι δεν θα επιδιώξουν να βρουν ταίρι και να παραγκωνίσουν τυχόν ανταγωνιστές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτμος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα.
27-09-11
13:04
θα συμφωνησω με το γιωργο σε οσα ειπε,αλλα μιας και δεν εχεις πολλες επιλογες,προτιμας την καλλυτερη παντα,σιγουρα τα γατακια θα ειναι καλλυτερα στο πατρικο σου,αν εκει υπαρχει αγαπη,οσα γατακια και να εχετε θα τα βρουν,λογικα ομως πρεπει να στειρωθουν,τα στειρωμενα αρσενικα σπανια μαλωνουν μεταξυ τους.καλη επιτυχια!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
27-09-11
22:05
Άποψή μου, τα γατάκια θα είναι πιο καλά στο πατρικό σου. Εφόσον υπάρχει αρκετός χώρος το κάθε γατί θα οικιοποιηθεί τη δική του περιοχή και σταδιακά θα συνηθίσουν το ένα το άλλο. 

lalak
Νεοφερμένο μέλος
Ο lalak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα.
28-09-11
00:09
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Το πατρικο ειναι σε ενα χωριο εξω απο το Καρπενησι.Το χειμωνα εχει κρυο αλλα εχουμε εναν αδειο σταυλο γεματο σανο.Ο πατερας μου σκεφτεται να τους φτιαξει φωλιες να κοιμουνται εκει το χειμωνα γιατι πιανει πολυ κρυο ειδικα το βραδυ.Θα τα ταιζει.Ελπιζω να αντεξουν τετοιες συνθηκες γιατι ειναι μικρα και καλομαθημενα.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτμος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα.
28-09-11
00:16
δεν δοκιμαζεις να βαλεις και καμια αγγελια?βοηθαει συνηθως,αν εχουν καλομαθει δυσκολα θα επιβιωσουν στο βουνο τα καημενα!
lalak
Νεοφερμένο μέλος
28-09-11
00:40
Εβαλα αλλα δεν τα παιρνει κανεις.Οι αγγελιες ειναι χασιμο χρονου.δεν δοκιμαζεις να βαλεις και καμια αγγελια?βοηθαει συνηθως,αν εχουν καλομαθει δυσκολα θα επιβιωσουν στο βουνο τα καημενα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum