Πού να την αφήσω για 4-5 μέρες;

valentina1

Νεοφερμένο μέλος

Ο valentina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Χαιρετω
Το μωρό μου είναι 11 χρονων, παραξενη και κακομαθημενη.
Έχει 43 βαθμους εξω και αυτη θελει να καθεται αγγαλιά στον πατερα μου όταν αυτος καθεται στον υπολογιστη.
Φυσικά κοιμαται μαζι με τους γονεις μου.
Το προβλημα είναι που θα την αφησουμε αν χρειαστει να φυγουμε για 4-5 μερες
Μέχρι τωρα δεν εχει χρειαστει αλλα φετος νομιζω δε θα το αποφυγουμε.
Έχω άσχημη εμπειρία από pet shop γιατι είχα αφησει ένα γατούλη που είχα στην Πάτρα και κόλλησε λοιμώδη περιτονίτιδα και πέθανε.
Το λάτρευα αυτό το μωρό που δε με άφηνε να μιλήσω στο τηλέφωνο γιατί ζήλευε.

Σας αφηνα
Θα τα ξαναπουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν ειναι για 4,5 ημερες μόνο και αφού είστε Αθηνα, έχετε σκεφτεί κάποιοα πανσιόν ζώων;;; Σε πετ σοπ θα έλεγα κι εγω όχι.
Δεν υπάρχει κάποιος να περνάει από το σπίτι για τόσες λίγες ημέρες να μην αναστατωθεί και η γατούλα; Κανενας συγγενής, κανένας γείτονας - φίλος που να αγαπάει τα ζωάκια;;; Θα ειναι σιγουρα καλύτερα για τη γατούλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν της αφήσεις 2-3 αμμολεκάνες και αρκετό φαγητό και νερό, ακόμα και κανένας να μην μπορέσει να περάσει για 4-5 μέρες δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Αν μπορεί κάποιος να περνάει να την βλέπει αν όχι κάθε μέρα, τουλάχιστον κάθε δεύτερη ακόμα καλύτερα. Και να αφήσεις οπωσδήποτε τηλεόραση ή ραδιόφωνο ανοιχτό για να μην αισθάνεται μοναξιά...;)

Μια φουλ αμμολεκανη μεγαλη αρκει καθως και μια λεκανη γατοτροφη και μια νερο αν μπορει καποιοσ να την επισκεπτεται και κλειστε τις πορτες μη φυγει ενναλακτικα βαλτε και αιρκοντισιον.

...ή ένα μικρό ανεμιστήρα στο πάτωμα. Αυτό κάνω κι εγώ, δροσιζόμαστε όλοι και δεν παθαίνουμε καρδιακή προσβολή όταν έρχεται η ΔΕΗ. ;)

Επίσης, καλό θα είναι να αφήσεις αναμμένο ένα φως (πχ λάμπα γραφείου, φωτάκι νυκτός κτλ) να μη μένει στα σκοτάδια το βράδυ.

Εισαι ακομα στην Πατρα?Αν ναι μπορεις να την αφησεις για λιγο σε μενα,εκτος αν δεν συμβιωνει με αλλα γατια

γιατι δεν την αφηνεις στον κτηνιατρο της?οι περισσοτεροι τουλαχιστον εχουν καποιες θεσεις για γατες "σε διακοπες".εκει θα ειναι σιγουρα πιο ασφαλεις σε σχεση με το petshop , θα την εχει το νου του καποιος που ξερει το ιστορικο της και αν συμβει οτιδηποτε θα ξερει τι να κανει.ειναι η καλυτερη λυση για γριουλες και ασθενεις

πάντως για 4-5 μέρες δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα , αν κάνεις όλα αυτα που ειπαν τα κορίτσια δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα . Είναι μικρό το χρονικό διάστημα. Όσον αφορά τον κτηνίατρο νομίζω ότι της βάζουν στα κλουβιά που έχουν για τα άρρωστα ζώα και τις αφήνουν εκεί, εγώ δεν θα το συνιστουσα:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back