Πού χάθηκαν οι γάτες;

Δεν νομίζω γαμώτο ότι γίνεται ΞΑΦΝΙΚΑ να διασκορπιστούν μόνα τους τόσα γατιά.... :( Μακάρι να μην συμβαίνει αυτό που φαντάζομαι.
Μήπως δεν πήγες την ώρα που συνηθίζεις να πηγαίνεις??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να σου πω... Πήγα πολλές φορές, πήγα και την πιο συνηθισμένη ώρα (αργά το απόγευμα), τα ίδια. :(
Κι ήταν 4 κουκλιά μικρούλια (2 μηνών το πολύ), 3 λίγο πιο μικρά απ'τη Νιάρα μου (4-5 μηνών) και 3 ενήλικες αδύνατες και καταπονημένες. Οι δύο μάλλον μάνες και τα παιδιά τους, η τρίτη δεν ξέρω. Τώρα έμεινε ένα μαυράκι από τα "μεσαία", κι αυτό κρύβεται κάτω απ'τ'αυτοκίνητα, με δυσκολία το ξεχωρίζω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως λόγω καύσωνα βρήκαν την πιο δροσερή περιοχή και είναι εκεί και κοιμούνται? Του μπαμπά μου οι μισοαδέσποτες και οι εντελώς αδέσποτες πάντα εξαφανίζονται με τη ζέστη. Και εμφανίζονται και πάλι όταν δροσίσει λίγο. Κάνε λίγο υπομονή!
υσ. Και ξεχασα να σου πω και για εκεινους που τάιζα εγω στο παλιο μου σπιτι. Με τη ζεστη "σκαγανε μουρη" πρωι πρωι με τη δροσουλα και μετά ...άφαντοι!

Τα γατακια

Βρε Αθανασια που εισαι στο χαλανδρι γιατι κι εγω στην ιδια γειτονια ειμαι . Μενω στο κατω χαλανδρι. Εσυ? Πριν απο τρεις μηνες εχασα δυο γατομαμαδες. Η μια ήταν εγκυος και η άλλη γεννησε και τα εγκατελειψε. Ευτυχως τα μεγαλωσε η δική μου που μωλλις ειχε γεννησει. Το ένα ήταν μικροκαμωμενο ασπρόμαυρο που δεν πλησιαζόταν. Το άλλο δεν το θυμάμε!!!

Θα μπω απευθειας στο ψητο .

Μια φιλη μου ταιζει πολλες γατες σε ενα παρκο . Οι γατες δεν κυνδινευουν απο τιποτα μιας κ πολυς κοσμος ταιζει αυτες τις γατες κ τις προσεχουν . Ομως λιγο πριν τον ιουλιο πηγε μια μερα να τις ταισει αλλα δεν βρηκε καμια . Ανησυχησε εψαξε λιγο μεσα στο παρκο αλλα δεν τις βρηκε . Πιστεψε πως μετα της διακοπες της θα τις βρει . Κ βρηκε μερικες 2-3 στο σημειο που εμεναν παλια . Αυτο που την ανυσηχει ειναι πως ενα γατακι 2 μηνων περιπου που την ειχε συμπαθησει τωρα εξαφανηστηκε . Κ το ποιο ανησυχητικο ηταν πως αυτες οι 2-3 γατες που ειδε ηταν μαζι με το γατακι παντου ολη την ωρα . Υπαρχει περιπτωση οι γατες να μετακομησαν μονιμα η τους συνεβει κατι σοβαρο ? Ηταν τουλαχιστον 10 γατες κ ξαφνικα εμειναν 3 .

Δεν ξερω αν το βαλα στη σωστη κατηγορια αυτο το μηνυμα :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Μπορει καποιος να μας βοηθησει ?

το οτι πολυς κοσμος τις ταιζε δεν σημαινει και πολλα...δυστυχως κυκλοφορουν πολλοι τρελλοι αναμεσα μας...φολες εννοω...τωρα απο εκει και περα δεν μπορω να ξερω τι συνεβει..αλλα ειναι περιεργο να εμειναν μονο 3..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζευγαρώνουν ή υπάρχουν φόλες στη γειτονιά;;

Κατι περιεργο συμβαινει...:hmm:Απο τα χριστουγεννα εχουν να εμφανιστουν οι τοσες αδεσποτες γατες που βλεπω να τριγυρνουν στην γειτονια μου:confused::worry:Μολις πριν απο λιγα λεπτα ακουσα νιαουρισματα σαν να ποναει καποια γατα και αμεσως μετα ακουσα σαν νιαουρισματα απο γατακια..:hmm:Μπορει να ειναι η ιδεα μου σκεφτηκα αλλα οταν ρωτησα τον αδερφο μου μου ειπε ''ναι ,κατι ακουσα αλλα δεν ξερω αν ειναι απο γατακια αλλα απο γατα σιγουρα!!"Οπως ειπα απο τα χριστουγεννα εχουν να εμφανιστουν οι γατες της γειτονιας μου μα τωρα τελευταια ακουω συχνα οχι συνιθησμενα νιαουρισματα κι οταν βγαινω εξω βλεπω μονο αρσενικες γατες να κυκλοφορουν..:/:Φοβαμαι γιατι ή υπαρχουν φολες στν γειτονια μου:('η ζευγαρωνουν:eek:.Αν ζευγαρωνουν στεναχωριεμαι γιατι υπαρχουν γατες που παρατανε τα γατακια τους και μερικοι απροσεχτοι οδηγοι:mad: τα σκοτωνουν!!!Τι να ειναι????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ζευγαρώνουν..ή ..υπάρχουν φόλες στη γειτονιά;;

Το μυστηριο λυθηκε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικα τι εγινε?

Τα περιεργα νιαουρισματα ηταν απο τα αρσενικα που θελουν να προσελκυσουν τα θηλυκα!!!Αλλα για καποιες αλλες γατες που εχουν εξαφανιστει θελω να πιστευω πως ζυεγαρωνουν!!!!Ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!!

Ας ελπισουμε οτι οι γατουλες που εξαφανιστηκαν ειναι καλα...

ελπιζω ολες οι γατουλες τις γειτονιας να ειναι καλα!και μερικες αδεσποτες τκς δικιας μου γειτονιας ειχαν εξαφανιστει αλλα τωρα ξαναγυρισαν με πολλα καινουργια γατακια!στενοχωριεμαι ομως γιατι κανεις δεν τα φροντιζει και ακουω απο διαφορους γειτονες οτι τα σκοτωνουν αυτοκινητα.:-(

επικυνδυνα ειναι για τα αδεσποτα τα πραγματα.πολλοι κινδυνοι καραδοκουν,παντου,κι ειναι κριμα!

Ναι...παντως εγω μα2ε4α ολους τους φιλοζωους γειτονες (της ηλικιας μου).τις ται2ουμε και τις φροντιζουμε κα9ε σαββατο η κυριακη.πρεπιε να εχουν μα2ευτει πανω απο 40 γατες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back