Πού χάθηκες μάγισσα οέο!!!!!

• Thread starter Thread starter jasmine
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

jasmine

Δραστήριο μέλος

Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα.
Πού είναι καλέ αυτή η ψυχή? Μαύρη πέτρα έριξε πια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσε, άσε....μας έχει ξεχάσει τελείως τώρα τελευταία:P:P:D
(τρέχει με δουλειές η καλή μας μωρε):/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποτέ δεν αργούσε τόσο πολύ να μπει! Πάντα και κάποιο μήνυμά της διάβαζα!

έ, ναι ...και τώρα γράφει απο κανένα βρε συ...δεν τα είδες???

Όπως παλιά? Δεν νομίζω!

:P:P:P:lol::lol::lol:.....
Ρέ παιδιά..... που είμαστε στο σχολείο να κρατάμε παρουσίες ή στον στρατό να δίνουμε αναφορά!!!!!! :cool::cool:

Καλέ εδώ είμαι απλά έβαλα πολλά καρπούζια σε μιά μασχάλη και τρέχω να τα καρατήσω για να μην πέσουν:lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν σας ξέχασα και σας αγάπώ πολύ όπως πάντα :P:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Και φυσικά μου άρεσε που σας έλειψα....:up::up::up::up:

Καλώς την κι ας άργησε!!!! Και μια και ανέφερες καρούζια από χτες τρώγομαι να πάω να βρω!!!! Όχι όχι δεν το θέλω εγώ το bebe το θέλει!;)
Τί καρπούζια δηλ. έβαλες στη μασχάλη σου καλή μου και δεν κρατιούνται?

Καλέ εδώ είμαι απλά έβαλα πολλά καρπούζια σε μιά μασχάλη και τρέχω να τα καρατήσω για να μην πέσουν:lol::lol::lol::lol::lol:
Να σου πάρουμε ένα ωραίο Ντάτσουν ώστε και τα καρπούζια να χωράνε άνετα και να μην χάνεσαι κι από το φόρουμ! :D
Τι κάνει η πιτσιρίκα ψιψίκα;;;

Να σου πάρουμε ένα ωραίο Ντάτσουν ώστε και τα καρπούζια να χωράνε άνετα και να μην χάνεσαι κι από το φόρουμ! :D
Τι κάνει η πιτσιρίκα ψιψίκα;;;

είναι πολύ καλά και με σνομπάρει ακόμα καλύτερα:lol::lol::lol:

Αχ!!!! τι θα κάνω η γατομάνα ο καημός της θα με φάει...:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back