Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για την βόλτα στην αυλή είμαι υπέρ, αλλά μόνο με σαμαράκι και υπό την επίβλεψη σου. Εγώ του βάζω σαμαράκι, τον αφήνω ελεύθερο στην αυλή να μυρίσει τα χορταράκια του και όταν πάει κοντά στα κάγκελα μόνο πιάνω το λουρί. Αν τον αφήσεις τελείως ελεύθερο μπορεί να φύγει, να πεταχτεί στον δρόμο κτλ κτλ.
*με έχει κουράσει αυτό με τις εικόνες πάρα πολύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα! Η μαμά σου έρχεται σε επαφή με το γατάκι? Κι εμένα στην αρχή δεν το ήθελε καθόλου για του ίδιους λόγους, αλλά σιγά σιγά το αγάπησε. Στην αρχή μάλιστα το σιχαινόταν και λίγο.. Η αλήθεια είναι πως όσο και να το προσέχεις την ζημιά του θα την κάνει, εμάς μας έκανε και κάποιες χοντρές ζημιές. Εγώ πιστεύω πως με τον καιρό θα το συνηθίσει και θα του συγχωρεί και τις εκάστοτε ζημίτσες. Άφηνε την να το φροντίζει που και που, να το ταΐζει, και θα δείς σε λίγο θα το βλέπει σαν εγγόνι..
Για την βόλτα στην αυλή είμαι υπέρ, αλλά μόνο με σαμαράκι και υπό την επίβλεψη σου. Εγώ του βάζω σαμαράκι, τον αφήνω ελεύθερο στην αυλή να μυρίσει τα χορταράκια του και όταν πάει κοντά στα κάγκελα μόνο πιάνω το λουρί. Αν τον αφήσεις τελείως ελεύθερο μπορεί να φύγει, να πεταχτεί στον δρόμο κτλ κτλ.
*με έχει κουράσει αυτό με τις εικόνες πάρα πολύ
Καλημερα και ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση! Παραδοξως τα πανε καλα, γιατι τον φροντιζουμε απο την στιγμη που γεννηθηκε, ετσι υπηρχαν μερες που έπρεπε να βοηθησει και μαμα μου με το τάισμα, την τουαλετα του και τα χαδια του, απλως μεγαλωνοντας εχει γινει λιγο ατακτος και δραστηριος! Δεν είναι κακο προφανως, και απολυτα φυσιολογικο αφου δεν ηρθε σε επαφη με αλλες γατες για να κοινωνικοποιηθει και δεν ξερει.. απλως ο προηγουμενος γατος μας που τον ειχαμε 3 χρονια και τον χασαμε δυστυχως το καλοκαιρι απο λοιμωδη περιτονιτιδα ηταν πολυ υπακουος και χαδιαρης..αυτος δε θελει πολλα χαδακια!
Ωραια! Θα ψαξω σε πετ σοπ για σαμαρακι! Το οτι ειναι περιορισμενος σε δωματια πως το βλεπετε εσεις??
Δεν τίθεται καν θέμα να κυκλοφορήσει στο υπόλοιπο σπίτι? Κοίτα εγώ στεναχωριέμαι όταν περιορίζονται τόσο, αλλά από την άλλη υπάρχουν και γάτες που ζούνε σε διαμερίσματα 30τ.μ. ...
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κοίταξε καλή μου φίλη, το ότι είναι δραστήριος και άτακτος, έχει να κάνει με την ηλικία του. Προφανώς είναι νεαρούλης και πάνω στα ντουζένια του.Καλημερα και ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση! Παραδοξως τα πανε καλα, γιατι τον φροντιζουμε απο την στιγμη που γεννηθηκε, ετσι υπηρχαν μερες που έπρεπε να βοηθησει και μαμα μου με το τάισμα, την τουαλετα του και τα χαδια του, απλως μεγαλωνοντας εχει γινει λιγο ατακτος και δραστηριος! Δεν είναι κακο προφανως, και απολυτα φυσιολογικο αφου δεν ηρθε σε επαφη με αλλες γατες για να κοινωνικοποιηθει και δεν ξερει.. απλως ο προηγουμενος γατος μας που τον ειχαμε 3 χρονια και τον χασαμε δυστυχως το καλοκαιρι απο λοιμωδη περιτονιτιδα ηταν πολυ υπακουος και χαδιαρης..αυτος δε θελει πολλα χαδακια!
Ωραια! Θα ψαξω σε πετ σοπ για σαμαρακι! Το οτι ειναι περιορισμενος σε δωματια πως το βλεπετε εσεις??
Μεγαλώνοντας θα ηρεμίσει και θα γίνει και πιο χαδιάρης, ειδικά όταν θα στειρωθεί και μετά. Καλό είναι βέβαια να στειρωθεί και για το δικό του καλό, γιατί θα αποφύγει ένα σωρό κινδύνους που θα διέτρεχε στην προσπάθειά του να ζευγαρώσει αλλά και για το δικό σας, μια και βλέπω πως τον αγαπάτε πολύ και θα σας στοίχιζε αν τον χάνατε ή αν πάθαινε τίποτα.
Εγώ προσωπικά δεν θα τον έβγαζα ούτε στην αυλή, τα δικά μου γατιά ζουν αποκλειστικά μέσα, με μόνο κάτι μικρούτσικα μπαλκονάκια που βγαίνουν, όπου χαζεύουν τι γίνεται στα πέριξ. Αυτό μπορεί να γίνει και με μια μπαλκονόπορτα κλειστή και δεν θα του λείπει τίποτα.
Λες πως είναι περιορισμένος σε δωμάτια, όχι δωμάτιο. Υπάρχουν άλλα γατάκια που ζουν σε ένα δωμάτιο και είναι μια χαρά, έχουν τα παιχνιδάκια τους, το φαγητό τους το σωστό, την αγάπη και την στροργή από τους ανθρώπους που τα φροντίζουν. Και όπως είπε και η pepper, υπάρχουν γατούλες που ζουν σε πολύ μικρά σπίτια, σημαντικά μικρότερα από τα δωμάτια που έχετε με την αδελφή σου, οπότε μην ανησυχείς.

Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα σας
Καινούρια στην παρέα αλλά έμπειρη με τις γάτες.Ας μου επιτραπεί να πω τη γνώμη μου στη φίλη μας και συμπατριώτισά μου.Οι γέτες αν και υπερανεξάρτητα ζώα μπορούν να ζήσουν άνετα σε κλειστό χώρο.Βολεύονται μιά χαρά και αυτός είναι ο λόγος που τις προτιμούμε.Στην αρχή λίγο δυσανασχετούν αλλά στην πορεία έχοντας φαγακι και καθαρό κρεβάτι και άμμο όλα ξεχνιούνται.Δεν βασανίζουμε το γατάκι κρατώντας το μέσα,το προφυλάσουμε από δεινά και θάνατο.Τα δικά μου ζούσαν και ζούνε μέσα σε μικρό χώρο αλλά το καλικαίρι που πάμε στο εξοχικό απολαμβάνουν την άπλα χωρίς μάλιστα να φεύγουν από τα όρια του οικοπέδου.Όλα θα πάνε καλά ,μην ανησυχείς.
Δεν τίθεται καν θέμα να κυκλοφορήσει στο υπόλοιπο σπίτι? Κοίτα εγώ στεναχωριέμαι όταν περιορίζονται τόσο, αλλά από την άλλη υπάρχουν και γάτες που ζούνε σε διαμερίσματα 30τ.μ. ...
Κοίταξε καλή μου φίλη, το ότι είναι δραστήριος και άτακτος, έχει να κάνει με την ηλικία του. Προφανώς είναι νεαρούλης και πάνω στα ντουζένια του.
Μεγαλώνοντας θα ηρεμίσει και θα γίνει και πιο χαδιάρης, ειδικά όταν θα στειρωθεί και μετά. Καλό είναι βέβαια να στειρωθεί και για το δικό του καλό, γιατί θα αποφύγει ένα σωρό κινδύνους που θα διέτρεχε στην προσπάθειά του να ζευγαρώσει αλλά και για το δικό σας, μια και βλέπω πως τον αγαπάτε πολύ και θα σας στοίχιζε αν τον χάνατε ή αν πάθαινε τίποτα.
Εγώ προσωπικά δεν θα τον έβγαζα ούτε στην αυλή, τα δικά μου γατιά ζουν αποκλειστικά μέσα, με μόνο κάτι μικρούτσικα μπαλκονάκια που βγαίνουν, όπου χαζεύουν τι γίνεται στα πέριξ. Αυτό μπορεί να γίνει και με μια μπαλκονόπορτα κλειστή και δεν θα του λείπει τίποτα.
Λες πως είναι περιορισμένος σε δωμάτια, όχι δωμάτιο. Υπάρχουν άλλα γατάκια που ζουν σε ένα δωμάτιο και είναι μια χαρά, έχουν τα παιχνιδάκια τους, το φαγητό τους το σωστό, την αγάπη και την στροργή από τους ανθρώπους που τα φροντίζουν. Και όπως είπε και η pepper, υπάρχουν γατούλες που ζουν σε πολύ μικρά σπίτια, σημαντικά μικρότερα από τα δωμάτια που έχετε με την αδελφή σου, οπότε μην ανησυχείς.![]()
Καλησπέρα σας
Καινούρια στην παρέα αλλά έμπειρη με τις γάτες.Ας μου επιτραπεί να πω τη γνώμη μου στη φίλη μας και συμπατριώτισά μου.Οι γέτες αν και υπερανεξάρτητα ζώα μπορούν να ζήσουν άνετα σε κλειστό χώρο.Βολεύονται μιά χαρά και αυτός είναι ο λόγος που τις προτιμούμε.Στην αρχή λίγο δυσανασχετούν αλλά στην πορεία έχοντας φαγακι και καθαρό κρεβάτι και άμμο όλα ξεχνιούνται.Δεν βασανίζουμε το γατάκι κρατώντας το μέσα,το προφυλάσουμε από δεινά και θάνατο.Τα δικά μου ζούσαν και ζούνε μέσα σε μικρό χώρο αλλά το καλικαίρι που πάμε στο εξοχικό απολαμβάνουν την άπλα χωρίς μάλιστα να φεύγουν από τα όρια του οικοπέδου.Όλα θα πάνε καλά ,μην ανησυχείς.
Ετσι ηταν την 2η εβδομαδα: https://www.instagram.com/p/BHeuFQmAwho/Και έτσι είμαστε τώρα : https://www.instagram.com/p/BM4L5xRgWSU/ Σας ευχαριστώ παρα πολυ για τις απαντησεις σας
η αληθεια ειναι οτι ανακουφιστηκα λιγο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Να τον χαίρεσαι τον γατούλη σου και να τον καμαρώνεις για πολλά-πολλά χρόνια

Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς δεν μπορώ να τον δω αλλά υποθέτω πως είναι κουκλάκι όπως όλα τα γατάκια άλλωστε!
Θα τα πάτε μιά χαρά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool