sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τους τελευταιους 4 μηνες μενουν στον κηπο, τα βρηκα περσι τον Ιουνιο στα σκουπιδια, ηταν 5 ημερων περιπου. Τα μεγαλωσα και τωρα αναγκαζομαι να τα αποχωριστω γιατι ανακαλυψα οτι ο γειτονας μου αποφασισε να ανακηρυξει τον 2x3 κηπο του σε κρεμαστο κηπο της βαβυλωνας και ετσι ριχνει φολες στις γατες της γειτονιας για να μην του χαλανε το γκαζον...Δυστυχως τα μικρα δε μπορουν να μεινουν μεσα στο σπιτι οπως ο Benny γιατι η υπολοιπη οικογενεια αντιδραει, δε μενω μονη μου βλεπετε

Σας γραφω ειλικρινα κλαιγοντας που θα τα αποχωριστω αλλα προτιμω να ειναι σε καποιο σπιτι ασφαλη παρα να τα εχω εδω και να τα δηλητηριασει το τερας ο γειτονας...
Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm για να επικοινωνησουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Για να μην έχεις χειρότερα, και επειδή κάθε ώρα είναι κρίσιμη θα σου έλεγα να τα πάρεις μέσα άμεσα...
Το ξέρω ότι δεν τα θέλουν, αλλά είναι πολλά τα άτομα που έχουν γατάκια μονο στο δωμάτιό τους, ή μόνο σε ένα έξτρα δωμάτιο ένα μπάνιο ή μια αποθήκη.
Μίλησε με τους δικούς σου, δεν νομίζω να τα θέλουν νεκρά, και θα δείξουν μια ανοχή. ...
Γράψε και περιοχή μήπως βρεθεί προσωρινή φιλοξενία.
Παρακάτω μπορείς να βρείς να βάλεις και αλλού την αγγελία.
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=24556
Εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λες να μπορουν να ζησουν σε ενα δωματιο τωρα που ειναι μεγαλα?? προβληματιζομαι παρα πολυ...ετσι τα μεγαλωσα, μεσα στο δωματιο μου, αλλα οσο μεγαλωναν προσπαθουσαν να το σκασουν και να εξερευνησουν το σπιτι...Δεν ξερω τι να πω ειμαι σε απογνωση...
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο Γερακα μενω, δεν το ανεφερα πριν...
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
ΜΑΚΑΡΙ να βρούν σπίτι άλλο, αλλά δεν το βλέπω για να είμαι ειλικρινής. Ξέρεις πόσα γατάκια ψάχνουν? Ρίξε μια ματιά στα χαρίζονται.

Εαν τους κακοφανεί θα το υποστούν, αν και δεν ξέρω πολλά γατάκια που να μην θέλουν ενα ασφαλές κρεβάτι, την ηρεμία τους και το φαγητό τους. Το ότι είναι στειρωμένα βοηθάει πολύ, και αν υπάρχει θέμα θα το ξεπεράσουν και θα συνηθίσουν ευκολότερα.
Ή μέσα.. ή θα τα κλαις, και πραγματικά κάθε λεπτό μετράει...το ΄χω ζήσει με τον χειρότερο τρόπο.. και οι τύψεις είναι τεράστιες.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω εμαθα για το γειτονα απο δυο παιδακια που μενουν κι αυτα διπλα μου, τα οποια εχασαν τη γατα τους τον ιανουαριο με τον ιδιο τροπο....Μαλιστα τον εχουν δει να το βαζει, στην ακρη του κηπου του. Εχουν ακομα και το κουτι απο το δηλητηριο μου ειπαν, αλλα τι να κανουμε??απ οτι εχω ακουσει, στην αστυνομια δεν δινουν και πολυ σημασια σε αυτες τις περιπτωσεις...Απο τοτε που το εμαθα εχω τρελαθει...Αν κανεις ξερει πως και αν θα μπορουσαμε να κανουμε καταγγελια που να πιασει τοπο ας μου πει. Πρεπει να τον πιασουμε επ αυτοφωρω ή οχι?
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τι μπορείτε να κάνετε μετά;
Καταρχήν να καταγγείλετε τον ένοχο στην αστυνομία. Μαζί με κάποιον μάρτυρα αναφέρετε το περιστατικό στην αστυνομία μέσα σε 24 ώρες και φυσικά δώστε το όνομα και τη διεύθυνση του ατόμου που είδατε να δηλητηριάζει το ζώο. Η περίπτωση αυτή (σύμφωνα με τον Νόμο 3170/2003) μπορεί να εκδικασθεί με Αυτόφωρη διαδικασία μέσα σε 48 ώρες.
Ωστόσο, μπορείτε ενδιάμεσα να δώσετε τη δηλητηριασμένη τροφή – αποδεικτικό για τοξικολογική εξέταση. Σε κάθε περίπτωση επιμείνετε να καταγραφεί το γεγονός και αναφέρετέ το και στο Δήμο σας. Και αν είστε σίγουροι για το άτομο που δηλητηρίασε το ζωάκι σας μπορείτε να κινηθείτε και δικαστικά.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της Φιλοζωικής Εταιρίας. Τέλος, διαδώστε το! Μην αφήσετε να υπάρξουν άλλα ζωάκια θύματα στην περιοχή σας. Ακόμα και με ένα χειρόγραφο χαρτάκι από σπίτι σε σπίτι, όπως έκαναν οι νέοι του οικισμού που αναφέραμε στην αρχή. Δείξτε την αντίδραση σας σε αυτούς τους άδικους φόνους.
Σε παρόμοια δική μου υπόθεση, που ΔΕΝ ήξερα ποιός ήταν, έκανα μήνυση κατ αγνώστων, και έκανα το γεγονός βούκινο, σε τοπική εφημερίδα, μπλογκς, fb. Εσύ αφού τον ξέρεις κιόλας μπορείς άνετα να γεμίσεις την γειτονιά με αφίσες που να τρομάζουν τον κόσμο.. να ενημερώνουν ότι εδω πέφτουν φόλες να προσέχουν τα παιδιά τους..και γενικά κράξιμο.!!
Αλλά ΠΡΩΤΑ μάζεψε όλα τα γατιά σου....
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η τελευταια φορα που τον ειδαν ειναι πριν μερικους μηνες νομιζω, οποτε το να παμε τωρα στην αστυνομια, χωρις δειγμα του δηλητηριου, δεν ωφελει μαλλο. πρεπει να περιμενουμε να ξαναβαλει για να μαζεψουμε το δηλητηριο και να το παμε στην αστυνομια?? Καλα θα τρελαθω σιγουρα με αυτη την ιστορια...
julia
Διακεκριμένο μέλος
αν θέλεις να ζήσουν οι γάτες σου, τις βάζεις μέσα.
Τυπώνεις αφίσες που να προειδοποιούν τον κόσμο ότι εδω πέφτουν φόλες, και να προσέχουν τα παιδιά, σκυλιά γατιά τους.
Το διαδίδεις...
Εύχομαι τόση ώρα που μιλάμε οι γάτες να είναι ασφαλείς πλέον.

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παρ᾽ όλα αυτα βρεθηκε λυση. Θα τα υιοθετησει η νονα μου που εχει ενα κτημα στη Βοιωτια και μενει μονιμα εκει, στη μεση του πουθενα θα το χαρακτηριζα, μακρια απο δρομους, αυτοκινητα, ανθρωπους, φολες, κλπ...Τουλαχιστον θα ειναι μεσα στη φυση και θα παιζουν ανεμελα απο δω και περα

Μεσα στη βδομαδα θα τα παω στο καινουργιο τους σπιτι
εχει να πεσει κλαμα, κλαψ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλύτερα μακριά σου παρά νεκρά...

Και αφού είναι και νονά σου θα μπορείς και να πηγαίνεις και να τα βλέπεις.

Θα πρότεινα όμως, όταν τα πάρει να τα κρατήσει μερικές μέρες μέσα, γιατί αν ξαμοληθούν στο κτήμα με την μία, δεν θα μείνουν πιθανότατα. Πρέπει να καταλάβουν το νέο σπίτι, τους χώρους και το κτήμα σιγά σιγά. Να το μάθουν και μετά να αφεθούν τελείως ελεύθερα.

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περιμενω ο,τι πληροφοριες καταφερεις να μαζεψεις!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Θα χω και εγώ τον νου μου για τις φόλες, αν και η δικιά μου δεν πολύ βγαίνει έξω από το σπίτι...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool