Πρέπει να κάνω στείρωση στη γατούλα μου;

euaki-mpalou

Νεοφερμένο μέλος

Η euaki-mpalou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Η Μπαλού μου είχε για περίπου 5-6 μέρες οίστρο!Την πήγα στον γιατρό κ της έκανε μια ένεση για να σταματήσει τον οίστρο(το υπερβολικό κλάμα της)..Την ρώτησα για το πότε μπορώ να της κάνω στείρωση κ μου είπε καλύτερα να μην της κάνω!Γιατί είναι επικίνδυνο λέει...Επίσης μου είπε ότι το πιο επικίνδυνο είναι αν θα αντέξει την νάρκωση...Είναι τόσο επικίνδυνο??Τι να κάνω??:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχας η ενεση δεν επρεπε να γινει....Η σταση και αποψη του γιατρου σε ολο το θεμα ηταν λαθος...!:hmm: Θα σου το πουν και οι εμπειροι του site..! Σιγουρα η στειρωση εχει καποιους κυνδινους...αλλα εφοσον δεν προκειτε να την ζευγαρωσεις...απο θεμα υγειας παντα...ειναι προτιμοτερο να την στειρωσεις πρωτον γιατι το γατι βασανιζετε σε καθε του οιστρο...και δευτερον γιατι με την στειρωση αποφευγεις πολλες ανεπιθημιτες αρρωστιες οπως καρκινος της μοιτρας...που απο οσο εχω ακουσει ειναι ενας απο τους πολλους κινδυνους που αντιμετοπιζει μια θυλικη αστειρωτη γατουλα!! Παρε μια δευτερη γνωμη απο εναν αλλο κτηνιατρο....Υπαρχει λιστα κτηνιατρων εδω μεσα...που ειναι δοκιμασμενοι απο τα παιδια...Και παλι απεφυγε την ενεση...δεν εχω ακουσει τιποτα καλο για αυτη...! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδω μπορεις να μηλισεις σε κτηνιατρο του site :
https://www.mypetz.gr/προβλήματα-υγείας/γιατρέ-αρρώστησε;-34971/

Εδω εχει λιστα κτηνιατρων :
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/

Και εδω ενα θεμα για στειρωση που σε ενδιαφερει :
https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-και-συνέπειες.226895/

Οτι χρειαστεις παραπανω πες μας :)

Φιλικα
Μαγδα

Απάντηση: ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΩ ΣΤΕΊΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΤΟΎΛΑ ΜΟΥ???

Καλησπερα και καλωσηρθες.:)
Δυστυχως,υπαρχουν καποιοι γιατροι που προτεινουν τις ενεσεις.Ελπιζω οτι ειναι λιγοι.Οι ενεσεις ειναι ότι χειροτερο για τη γατα σου.1ον εχει ενοχοποιηθει για διαφορους καρκινους.2ον,με τις ενεσεις..απλα δεν μενει εγκυος,Ομως..και βασανιζεται απο τους οιστρους,αλλα και κινδυνευει υπερβολικα απο πυομητρα και καρκινους.Θα με ρωτησεις..μα γιατι να μου τις προτεινει;; Διοτι δυστυχως καποιοι σκεφτονται σαν εμποροι και ΟΧΙ σαν γιατροι.Με τη στειρωση..θα παρουν χρηματα μια φορα..και τελειωσε.Με τις ενεσεις ομως..που πρεπει να γινονται καθε τοσο;;;:hmm:
Η γνωμη μου ειναι ΑΛΛΑΞΕ γιατρο επειγοντως..
Μονο με τη στειρωση ησυχαζει η γατα..και μενει υγειης.Δες εδω και εδω καποια πραγματα.:)

ωωωχχχχχχ......:(:(:(:(:(
Ομοιοπαθούσα είσαι και εσύ με την ρημαδοένεση ε;;;;;;:(:(:(
Δεν είσαι η μόνη....:(:(:(
Τες παν, αφού υπήρξαμε ευκολόπιστες , καλοπροαίρετες και εύκολα θύματα καθότι άσχετες αρχιcat, ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά!:)

Απάντηση: ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΩ ΣΤΕΊΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΤΟΎΛΑ ΜΟΥ???

Η γατουλα εχει καποιο προβλημα υγειας;Εχει καποιο θεμα με την καρδια ή το αναπνευστικο της;Αν οχι,για ποιο λογο να μην αντεξει τη ναρκωση;:worry:

Οντως, καλύτερα μίλησε και με άλλους κτηνίατρους. Ομως αν πραγματικά έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, τότε μην τη στειρώσεις γιατί θα κινδυνεύσει η ζωή της. Ο γάτος μου που είχε ένα μικρό πρόβλημα με το αναπνευστικό του στειρώθηκε και όλα πήγαν άψογα. Βρες ένα καλό γιατρό να εμπιστευτείς

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back