Litsa-Christos
Νεοφερμένο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Απ' όσο ξέρω πάντως η κανονική θερμοκρασία για μια γάτα είναι από 38 έως 39 βαθμούς Κελσίου.
Εύχομαι περαστικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Litsa-Christos
Νεοφερμένο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
starblood
Νεοφερμένο μέλος
Litsa-Christos
Νεοφερμένο μέλος
Litsa-Christos
Νεοφερμένο μέλος
εχουν πριστει οι λεμφαδενες και εχει πειραχτει συκωτι και στομαχι.. ειπε οτι δε μπορει να ξερει σιγουρα μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα των εξετασεων ( την παρασκευη θα τα εχει) ως τοτε να του ινω αντιβιωση ( synulox) Ειπε ακομα οτι ισως χρειαστει να τον ανοιξει.. φοβατε για λευχαιμια.. Τα εχω παιξει τελιως.. θα κανω οτι χρειαστει για να σωθει ο Μπουμπης μου..!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι καλά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Litsa-Christos
Νεοφερμένο μέλος
πλεον φοβομαστε για καρκινο η λοιμωξη. δε του δινει πολλες πιθανοτητες να ζησει
προσπαθω και ψαχνω μονος μου να βρω τι εχει βασει τα συμπτωματα του και αυτα που συμπιπτουν ειναι: για λοιμωξεις.. 1 Λοιμ. Περιτονιτιδα 2 Λοιμ. Αναιμια (FIA) 3 Ανοσοεπαρκεια. Και για καρκινο.. 1 Καρκίνος δέρματος (όγκοι μαστοκυττάρων) 2 Καρκίνος δέρματος (Ινοσάρκωμα) Αν και απ οτι διαβαζω σε ολες τι περιπτωσεις υπαρχει θεραπεια εστω και για επιμυκηνση ζωης φυσικα με καλη σχετικα ποιοτητα.. Μεχρι τωρα για τις εξετασεις αιματος και για 3 επισκεψεις μου εχει παρει 360 ευρω.. δε με νοιαζουν τα χρηματα ειληκρινα καθολου οχι βεβεα οτι τα εχω ισα ισα με το ζορι τα βρηκα αλλα αν χρειαστει χειρουργεια και χειμειοθεραπειες θα πρεπει να βρω να τον παω καπου αλλου πρωτιστος γιατι πλεον δε την εμπιστευομαι πια (με το ζορι την ξυπνισαμε για να μας πει τα αποτελεσματα των εξετασεων.. του εχει αλλαξει 3 αντιβιωσεις και αν μη τι αλλο μετα απο τοσες μερες, εξετασεις και επισκεψεις δε ξερει να μου πει τι εχει και τι πρεπει να κανουμε) και απ οσο εχω συζητησει με ανθρωπους εδω ειναι υπερβολικα ακριβη.. Αν καπιος γνωριζει καποιον γιατρο η καποια κλινικη σας παρακαλω ας μου πει, ακομη αν εχει καποιος παρομοια εμπειρια θα ηθελα μια συμβουλη.. 
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ινοσάρκωμα είναι λίγο απίθανο να έχει γιατί λογικά θα υπήρχε όγκος στην ψηλάφηση. Αν έχει καρκίνο τότε θα υποπτευόμουν λύμφωμα. Ίσως μια βιοψία στους πρησμένους λεμφαδένες να έδειχνε κάτι.
Αν δεν μπορούν να βρουν τι έχει τότε μάλλον η καλύτερη επιλογή είναι να τον πας στην Θεσ/νικη στην κτηνιατρική κλινική του ΑΠΘ. Εγώ αυτό θα έκανα.
Σας εύχομαι να πάνε όλα καλά και να συνέλθει σύντομα ο γατούλης

Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι να πάνε όλα καλά

Litsa-Christos
Νεοφερμένο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι καλά νέα!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Litsa-Christos
Νεοφερμένο μέλος
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αφου κατά τα άλλα όλα καλά "σιδερένιος"

kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν έκανα μια προσπάθεια να το μαζέψω, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα και τώρα δεν με πλησιάζει με τίποτα ούτε καν αν του βάλω φαγητό. Θα ξαναπροσπαθήσω αργότερα, αλλά και αύριο αν θα είμαι εδώ, μιας που έχουμε ένα εφημερεύων κτηνιατρείο εδώ κοντά.
Ο λόγος που γράφω όμως είναι ο εξής...
Εγώ δεν ζω στο πατρικό μου που βρίσκετε στο ηράκλειο Κρήτης, ήρθα σήμερα και φεύγω αύριο και δεν εχω εδώ γατοφόρο, πόσο μάλλον παγίδα που άλλωστε δεν εχω γενικά, και στην κούτα αν και προσπάθησα να το βάλω μάλλον δεν θα τα καταφέρω τελικά. Αν λοιπόν κάποιος από ηράκλειο Κρήτης μπορεί να βοηθήσει, είτε γιατί έχει παγίδα, είτε γιατί μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιους ενεργούς εθελοντές των ζωωφιλικών, μιας που δεν βρίσκω τηλέφωνα, παρά μόνο ένα που λέει για υιοθεσίες.
Γενικά όπως μπορεί κανείς να βοηθήσει, έστω με συμβουλές.....
Ελπίζω να καταφέρω να τον μεταφέρω έστω στη χαρτόκουτα, αλλά αν δεν τα καταφέρω, αναρωτιέμαι αν αναλαμβάνουν κάτι τέτοια οι φιλοζωικές; Θα στείλω ένα mail καλού κακού, ίσως κάποιος να το δει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cindy23
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool