Πρήξιμο στο λαιμό!

anners

Νεοφερμένο μέλος

Η anners αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα.
η γάτα μου τέλη αυγούστου είχε ένα πρήξιμο στο λαιμό, μάλλον από νυχιά αφού έπαιζε με ένα άλλο γατάκι. την πήγα στον κτηνίατρο μου είπε ότι έχει ερεθιστεί ο αδένας της και της δώσαμε αντιβίωση και παυσίπονο με ένεση. σε μια μέρα της έφυγε τελείως. χθες παρατηρησα ότι έξυνε την ίδια περιοχή και σήμερα της έχει πρηστεί πάλι. είναι πρησμένη η αριστερή πλευρά του λαιμού της όχι πάρα πολύ, όμως είναι πολύ σκληρη αυτή η περιοχή. το πρήξιμο αρχίζει από τον ώμο και φτάνει μέχρι ψηλά στο λαιμό. το πρόβλημα είναι ότι στον κτηνίατρο θα μπορώ να την πάρω μεθαύριο...τι μπορώ να κάνω μέχρι τότε για να νιώσει λιγο καλυτερα? νομίζω ότι έχει πυρετο μπορώ να της δώσω depon?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι,δεν κανει με τιποτα depon,ponstan κτλ!
Δε μπορεις να βρεις το γιατρο σου στο τηλεφωνο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι,δεν κανει με τιποτα depon,ponstan κτλ!
Δε μπορεις να βρεις το γιατρο σου στο τηλεφωνο;

έχω δύο κτηνιάτρους και δε μπορώ να βρω κανέναν από τους δύο στο τηλέφωνο! το παρατήρησα πριν λίγο. αυτός στο νησί μου είχε πει ότι θα έπρεπε να της κάνω επέμβαση αν αυτο στο λαιμό της μετακινούταν. αλλά ανυσηχώ επειδή είναι πολύ σκληρό και φαίνεται να την πονάει.

Τι να σου πω,δε ριχνεις και μια ματια στι λιστα κτηνιατρων του φορουμ μηπως μπορεις να βρεις καποιον σημερα να τη δει;

Τι να σου πω,δε ριχνεις και μια ματια στι λιστα κτηνιατρων του φορουμ μηπως μπορεις να βρεις καποιον σημερα να τη δει;
καλη ιδεα.Μπορει να σε βοηθήσουν:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back