Πρήστηκε το ματάκι της γάτας μου!

Elenacy

Νεοφερμένο μέλος

Η Elenacy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Παιδιά γεια σας! Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε να μου πείτε τι έπαθε η γάτα μου.ξαφνικά πρήστηκε το ματάκι τις k όταν μίλησα με τον γιατρό μου είπε να τις χορηγήσω "σταγονε" "τοβρετεχ". Δεν είχα στο σπίτι τις συγκεκριμένες k τις χορηγία maxidex.νομίζω πως κάνουν την ίδια δουλειά.μήπως γνωρίζετε εσείς? Τι έπαθε ξαφνικά? Λέτε να είναι καμια μόλυνση? Επίσης το γατί δεν έχει σχέση με τον έξω κόσμο.είναι εντελώς "σπιτογατα"! Scottish fold. Θα τις περάσει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Οπως το περιγραφεις φιλη μου μου μοιαζει μαλλον με τσιμπημα απο καποιο εντομο, ή με ερεθισμο για καποια αιτια. Φροντισε να παρεις το φαρμακο που σου ειπε ο κτηνιατρος σου και ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα. Θα σε συμβουλευα να μην δινεις φαρμακα αλλα απο αυτα που λεει ο γιατρος, ειναι πιθανον το φαρμακακι που της εβαλες να ειναι τελικα το ιδιο πραγμα και απλα να ειναι ισως αλλης εταιρειας, αλλα εφ' οσον δεν ειμαστε φαρμακοποιοι ειναι δυσκολο να κρινουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ίδιο έπαθε και ή δικία μου κ που είπε ο κτηνίατρος να της σκουπίζω το ματάκι με φυσικό ορό και να της βαζω 2 σταγόνες Tobrex πρωϊ μεσημέρι βράδυ, μέχρι να υποχωρήσει.

Καλησπέρα,και εμένα ο δικός μου σήμερα μια απο τα ίδια.Γενικά είναι πολύ ζωηρός και παρατήρησα το ματάκι του ότι είναι πρησμένο το βλεφαρό του από πάνω.Δεν νομίζω να τον τσίμπησε κάτι γιατί και εμένα δεν βγαίνει από το σπίτι ,σκέφτομαι μήπως το χτύπησε πουθενά όπως τρέχει και κάνει τις τρέλες του.Τι άλλο μπορεί να είναι πιστεύετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα.

Και η δικιά μου γατούλα είχε πάθει το ίδιο.Για την ακρίβεια ξαφνικά την βρήκα με κατακόκκινο μάτι και πρησμένο!
Της το καθάρισα με φυσικό ορό και της έβαζα σταγονίτσες tobrex και σε 2 μέρες ήταν μια χαρά!

Υποψιάζομαι πως είχε μπεί άμμος στο ματάκι της γιατί το διαολάκι όταν της άλλαζα την άμμο είχε έρθει από κάτω με αποτέλεσμα να γεμίσει ολόκληρη!
Σκέφτηκα μέχρι και ότι μπορεί να την είχε πειράξει κάποιο απορρυπαντικό που χρησιμοποίησα στο σπίτι.

Φαίνεται πάντως πως είναι κάτι συνηθισμένο..
Περαστικούλια εύχομαι στα μικρούλια σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω!!:Dνα πάω να πάρω και εγώ αυτές τις σταγόνες λες??

Θα έλεγα καλύτερα να μιλήσεις πρώτα με τον κτηνίατρο σας.
Μπορεί να έχει να προτείνει κάτι άλλο,εξάλλου ένα τηλέφωνο πρώτα δε βλάπτει για σιγουριά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back