Πρησμένος λεμφαδένας

MENILOU

Νεοφερμένο μέλος

Η MENILOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους!!! Πριν 10 μέρες βρήκα ένα γατούλη στο δρόμο. Τον πήρα σπίτι, τον πήγα στον κτηνίατρο του έκανε τα εμβόλια και αποπαρασίτωση. Όταν του έβαλε θερμόμετρο μου είπε ότι έχει λίγο πυρετό αλλά μπορεί να είναι και από το άγχος που τον πήγα στον γιατρό γιατί μετά από λίγο έπεσε. Του έκανε τα εμβόλια και από εκείνη την ημέρα κουτσαίνει γιατί μάλλον πρέπει να χτύπησε νεύρο η ένεση. Αυτό πάντως φαίνεται να υποχωρεί όσο περνάνε οι μέρες. Το πρόβλημα είναι ότι πριν μ ερικές μέρες όπως τον χάιδευα στον λαιμόυδάκο του έπιασα αρκετά πρησμένο τον λεμφαδένα του. Έχω πανικοβληθεί. Φοβάμαι μήπως έχει κάποια σοβαρή ασθένεια. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο? Τι θα μπορούσε να είναι? Επειδή δεν ξέρω κάποιον καλό κτηνίατρο και και δεν έχω σκοπό να τον ξαναπάω στον προηγούμενο που τον πήγα γιατί δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη αν ξέρετε κάποιον καλό να μου συστήσετε στις περιοχές του Ταύρου - Πετράλωνα - Καλλιθέα - Ν. Σμύρνη. Το μαιλ μου είναι olga7osfp@yahoo.gr. Σας ευχαριστώ πολύ εκ τνω προτέρων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είσαι σίγουρη ότι ήταν ο λεμφαδένας του αυτό που ψηλάφησες; (το λέω γιατί εγώ μάλλον δεν θα ήξερα...:redface::rolleyes:)
Συνήθως οι πρησμένοι λεμφαδένες υποδηλώνουν την ύπαρξη κάποιας φλεγμονής. Ένας άριστος κτηνίατρος, εξειδικευμένος στις γάτες και αρκετά κοντά στις περιοχές που αναφέρεις είναι ο Αίλουρος, στο Π. Φάληρο. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τον πας στον Αίλουρο στο Παλ. Φάληρο.
Είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ κτηνίατρος.
www.ailouros.gr

κανονικα δεν επρεπε με τιποτα να του κανει εμβολιο εφοσον ειχε πυρετο.

Μάλλον ήταν λίγο κομπογιαννήτης ο γιατρός

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Έκλεισα ραντεβού το απόγευμα στον Αίλουρο να δούμε τι έχει ο γατούλης μου. Φοβάμαι πάρα πολύ μην είναι κάτι σοβαρό. Διαβάζω αυτές τις μέρες στο ιντερνετ για λευχαιμίες και για aids και το μυαλό μου πάει στο χειρότερο. Τελοσπάντων το απόγευμα θα το δει ο γιατρός και θα μου πει τι να κάνω. Σας ευχαριστώ πολύ και θα σας γράψω αύριο τι μου είπανε. Καλό απόγευμα σε όλους.

Ελπίζω να είναι καλά τα νέα! Μην αγχώνεσαι προκαταβολικά. :)

όλα καλά εύχομαι!:)

Εύχομαι το καλύτερο. Ενημέρωσέ μας!

τι εγινε τελικα;:hmm::hmm:

Καλησπέρα!
να σας ρωτήσω, μια γατούλα με θολά μάτια και μεγάλες κόρες, σημαίνει κάποιο πρόβλημα υγείας;
Ξέρετε να μου πείτε;

Καλησπέρα!
να σας ρωτήσω, μια γατούλα με θολά ματια k μεγάλες κόρες, σημαίνει κάποιο πρόβλημα υγείας?
ξέρετε να μου πείτε?
πρωτων τα greeklish απαγορευονται στο mycat γιατι ειναι αντιαισθητικα και δυσνοητα:down::down::down:
επεισης καλυτερα να ανοιξεις καινουριο θεμα για την ερωτηση σου:happy:
νομιζω παντος πως οι διεσταλμενες κορες ειναι φοβος, χωρις να ειμαι σιγουρη καποιος πιο ειδικος σιγουρα θα σου απαντησει:)
καλωσηρθες στο mycat:happy:
επεισης αν το γατακι ειναι μικρο σε ηλικια ειναι φυσιολογικο να ειναι θολα τα ματια του. ποσο ειναι;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Όπως σου είπε και το Μελινάκι τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες χρήσης του mycat. Επειδή είναι πρώτη φορά διόρθωσα εγώ το μήνυμά σου αλλά θα σε παρακαλούσα να μην επαναληφθεί.

Την γατούλα καλό θα ήταν να την πας σε κάποιον κτηνίατρο, ίσως σημαίνει ότι δεν βλέπει καλά.

Καλημέρα σε όλους !!! Κατ' αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μου συστήσατε την κλινική Αίλουρος και τους 2 καταπληκτικούς ανθρώπους που εργάζονται εκεί. Αισθάνθηκα ότι γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο της δουλειάς τους και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αγαπάνε πολύ τα ζώα (τουλάχιστον αυτό εισέπραξα εγώ). Ο Φρίξος μου είχε τελικά πρησμένο τον λεμφαδένα του και είχε και πυρετό καθώς και άλλα προβλήματα όπως ουλίτιδα κλπ. Του έκανε εξετάσεις για λευχαιμία και aids και ευτυχώς βγήκαν αρνητικά!!!!Έχει απ' ότι κατάλαβα κάποιον ερπητοϊό ή κάτι τέτοιο. Μας έδωσε αντιβίωση και ιντερφερόνη και ο γατούλης μου θα γίνει καλά. Ξεκίνησα να του τα δίνω με μία συριγγούλα από το στόμα. Με δυσκολεύει βέβαια γιατί δεν κάθεται αλλά νομίζω ότι τα καταφέρνω να του τα δίνω χωρίς να φτύνει το περισσότερο. Σήμερα το πρωί πρώτη φορά τον είδα να παίζει. Δεν έπαιζε ποτέ, όλη μέρα ήταν ξαπλωμένο. Έφαγε με πάρα πολύ όρεξη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί τώρα ξέρω ότι μπορώ να το πηγαίνω κάπου που να εμπιστεύομαι. Εύχομαι ότι καλύτερο για σας και για τα γατάκια σας. Φιλιά

πολυ χαιρομαι που ολα θα πανε καλα!!περαστικα σας:)

μπράβο σας!!! Είπαμε ο κος Πάνος είναι εγγύηση!!;):up:

Μπράβο!! Πολύ ευχάριστα νέα!:up:
Ο κ. Πάνος είναι όντως καταπληκτικός. Από 'δω και πέρα εύχομαι να πάνε όλα καλά.

μπράβο στον γατούλι!!!

πόσο μου αρέσει να ακούω ευχάριστα νέα πρωί-πρώι:up:

Πολύ καλά νέα!! Αντε, περαστικά στον μικρό, γρήγορα θα είναι ένα μικρό διαβολάκι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back