Πρησμένο αυτί!

Μη βαράτε τον Ανδρέα!

Το ωταιμάτωμα γίνεται σχετικά εύκολα. Ακόμα και με το έντονο ξύσιμο που κάνει η γάτα όταν έχει παράσιτα στα αυτιά μπορεί να το προκαλέσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ωταιμάτωμα γίνεται σχετικά εύκολα.

ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.

ομολογώ και εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο εύκολα έγινε αυτό το αιμάτωμα. μετά από ένα σημείο δηλαδή συνέχισε να πρήζεται μόνο του το αυτί και απλά το παρατηρούσα.

isavvas, ο γιατρός μου είπε ότι θα γίνει στον γάτο ολική αναισθησία για να γίνει η διαδικασία.
χρειάζεται όντως ολική αναισθησία λοιπόν? ρωτάω πληροφοριακά φυσικά δεν τίθεται θέμα διαφωνίας, με τον γιατρό τα πάμε μια χαρά.

ωστόσο μου έκανε εντύπωση που χρειάζεται ολική αναισθησία για κάτι σχετικά απλό. Λοιπόν?

ευχαριστώ προκαταβολικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς σε αυτό το σημείο του σώματος δεν μπορούμε να κάνουμε τοπική αναισθησία. Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση από την γενική...

Ανδρέα, να πάνε όλα καλά με την επέμβαση. :)
Να φροντίσεις το Δον μετά. Θα τον πειράξει η νάρκωση τον καημενούλη (τα τράβηξα δις με τη Νιάρα :() και καλό είναι να το κανονίσεις σε μέρα κενή, να γίνει δηλ. πρωί και να μην τον αφήσεις μόνο του μετά, γιατί μπορεί να πάει ως αργά το βράδυ μέχρι να συνέλθει τελείως.
Η Νιάρα είχε μεγάλη ανάγκη από τρυφερότητα!
Πετσέτες, χαρτιά κ.λ.π. γιατί θα ...κατουριέται και δε θα του αρέσει να μείνει στα λερωμένα, θα κάνει κι εμετούλη :mpliaks: . Εννοείται ότι δε θα φάει ούτε θα πιει τουλάχιστον 8 ώρες πριν.
Καλή επιτυχία!

Καλή επιτυχία και καλή τύχη κι από μένα στον Δον και καλό κουράγιο σε σένα μετά την νάρκωση! Άντε, όλα να πάνε καλά!

καλη επιτυχια και περαστικουλια!!!

Καλη επιτυχια κι απο εμενα Ανδρεα αν χρειαστει επεμβαση! (Πω πω μπελας...!)

Κι από εμένα ότι καλύτερο και περαστικά του. Το καημενούλι... Να πάνε όλα καλά!!

ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για το συγκινητικό ενδιαφέρον και τις πολύτιμες συμβουλές. Ευχαριστώ ακόμα και μερικούς που βιάστηκαν(σε αυτό ή σε άλλα τόπικ) να αποδώσουν το αιμάτωμα σε δική μου υπαιτιότητα:|.

Δεν ήταν έτσι τελικά έτσι σύμφωνα με τα όσα μου είπε ο γιατρός, και μου είπε πως πρέπει να έχει κληρονομική προδιάθεση για να συμβεί αυτό, και μπορεί να έγινε μάλλον από ξύσιμο.

ο Δον τώρα βρίσκεται στην αγκαλιά μου, κοιμάται ήσυχος, σε κωματώδη κατάσταση θα έλεγα από τη νάρκωση.

συνήλθε λίγο, κατέβηκε από το κρεβάτι, περπάτησε λίγο. Σε κάθε δεύτερο βήμα έπεφτε όμως χεχε.

μέχρι στιγμής όλα καλά. η επέμβαση δεν ήταν τίποτε, αλλά καλύτερα που έγινε.

πιστεύω ήταν φοβερός καθ'ολη τη διάρκεια. τον πάω με χίλια. το ίδιο και ο κτηνίατρος.

Αυτά. Και πάλι ευχαριστώ και τον isavvas(παρεπιμπτόντως σας γνωρίζει και ο γιατρός μου από συνέδρια κλπ (χεχε)) γιατί είναι μεγάλη υπόθεση να μπορείς να τον συμβουλευτείς.

άντε ελπίζω να επανέλθει πλήρως ο Δονάκος και να είναι όπως πρώτα, και πιο γλύκας & ροζούλης ακόμα! :P:lol::up:

καλό απόγευμα σε όλους! :|

Περαστικά σας και καλή ανάρρωση (από τη νάρκωση κυρίως)!

Είσαι τυχερός που κοιμάται ο Δον (η Νιάρα σηκωνόταν συνέχεια).
Άντε, να συνέλθει και να είναι πάλι καλά!:)

Υ.Γ. πρώτος απέδωσες το αιμάτωμα σε δική σου υπαιτιότητα καλέ, μην τα βάζεις μ'εμάς! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Εγώ π.χ. είπα να μην του το ξανατραβήξεις, και αφού έχει έτσι κι αλλιώς ευαισθησία στο αυτάκι, σίγουρα δε θα το κάνεις!

θα το απέδιδα σε δική μου υπαιτιότητα αν έλεγα

"εγώ φταίω που του τράβηξα το αυτί". Όμως δεν είχε γίνει έτσι τελικά.

από καλή πρόθεση(&άγνοια, δεν ήξερα τα όσα έμαθα μετά), είπα να πω πως ίσως εγώ δεν έκανα κάτι σωστά. Θα μπορούσα να μην το είχα αναφέρει καθόλου, μερικές φορές οι καλές προθέσεις πληρώνονται.. και χωρίς να φταις όπως στην προκειμένη περίπτωση.

τέσπα. τα χαιρετίσματα μου.

θα το απέδιδα σε δική μου υπαιτιότητα αν έλεγα

"εγώ φταίω που του τράβηξα το αυτί". Όμως δεν είχε γίνει έτσι τελικά.

από καλή πρόθεση(&άγνοια, δεν ήξερα τα όσα έμαθα μετά), είπα να πω πως ίσως εγώ δεν έκανα κάτι σωστά. Θα μπορούσα να μην το είχα αναφέρει καθόλου, μερικές φορές οι καλές προθέσεις πληρώνονται.. και χωρίς να φταις όπως στην προκειμένη περίπτωση.

τέσπα. τα χαιρετίσματα μου.

Καλά, καλά, μη στενοχωριέσαι, στραβές και παρεξηγήσεις γίνονται!
No hard feelings ;)!
Σημασία έχει που φρόντισες καλά το Δονάκο σου!!!:up:

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!!Δώσε ένα μεγάλο φιλί στον Don!:D

Για γατοαυτιτραβηχτή Ανδρέα

Φιλιά στο δον γάτο :redface:
Αυτό σημαίνει ότι θα ξαναγίνεις συνεπής στις υποχρεώσεις σου για το καιρό; Όχι δεν θα σου τραβήξω το αυτί ! (για την ώρα):hmm:

:D:DΠάντως εγώ έχω μεγάλη μανία με τον καιρό εδώ και χρόνια.Ενημερώνομαι κάθε μέρα από τα δελτία του Αρναούτογλου πλέον και μπαίνω και σε ξένα δελτία..Μ αρέσουν πολύ τα καιρικά φαινόμενα και έχω πολλά ντοκιμαντέρ γι αυτά!

καλά να ξυπνήσει.... Το καημένο σαν μεθυσμένο θα είναι απόψε:) Περαστικά και πάλι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back