Πρησμένο ματάκι

Αθανασία

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα.
Πριν λίγο είδαμε πρησμένο το ματάκι της Νιάρας και το είχε συνέχεια μισόκλειστο.
Ψιλοτρομάξαμε, μην την τσίμπησε κάτι.:/: Τι γίνεται αν είναι έτσι;;;

Δεν ακούστηκε να φωνάζει ώστε να δούμε τι έπαθε! Ίσως να χτύπησε, να της μπήκε κανα φύλλο μυτερό... Της έβαλα μια mini παγοκύστη επάνω και φαίνεται να το ανοίγει καλύτερα τώρα. Υπάρχει περίπτωση να βλάψει ο πάγος;;;

Αχ Νιαρούλα ζωηρούλα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο πάγος μπορεί να μην τη βλάψει, αλλά αν έχει χτυπήσει το μάτι της μπορεί να μολυνθεί. Μόνο ένας κτηνίατρος θα μπορούσε να σε συμβουλέψει.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μάτι φαίνεται εντελώς καλά τώρα. Το πρήξιμο υποχώρησε.

Δε θα άντεχα κι άλλη μόλυνση!!! :( Αρκετά πέρασε με την προηγούμενη...

Μπορεί κάτι να μπήκε στο ματάκι και να την πείραξε στιγμιαία. Δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό.

Ο τρελός ο άντρας μου μόλις μπήκε στο σπίτι το βράδυ την είδε κι άρχισε: τι έπαθε το γατί; Τι έχει το μάτι της; Εγώ δεν είχα προσέξει τίποτα :redface:.
Είχε λίιιγο πρηστεί πάνω από το μάτι (δεν είδαμε κοκκινίλες μέσα), έβαλα τον πάγο. Αυτή δεν είχε καμιά ανησυχία.
Στωικά πλάσματα οι γάτες...:lol::lol::lol:

Αλλά ο Δημήτρης μέχρι κι από το εξωτερικό (όταν ταξιδεύει για δουλειές) τηλεφωνεί και ρωτά "τι κάνει το γατί" :rolleyes:.
Στα μέρη μας λέμε "Μεις μικρό δεν είχαμε τον μπούρτσο μας χορεύαμε" (δεν είναι κακιά λέξη καλέ!!! :P)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back